Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    17. Listopad 2019. 01:03

Bila sam jednom prilikom u sirotistu vani (neka glupa fora da su nas poslovni partneri vodili) i jako se rastuzila. Jedna curica koja je najpovucenija me primila oko nogu i pitala da li mogu biti njena mama. Jedva sam suze pred njom suzdrzala. Ne moze ti biti bolje tamo nego imati svoja neka dva covjeka. 

• Kengurica
    17. Listopad 2019. 01:03

Hahahaha Noemi. 

17. Listopad 2019. 01:06

Noemi 
    Ko je bio u vani po noci pa da ide odma djetetu mora biti pod svjetlom prvo pa onda ici.. I ja sam to gledala zazlo uvjek bilo oko 23:00 ili 00:00 i kako muz radio do kasno ja sama uzas i kad gledam na tavanu nesto kucka ja smanjim ono prestane ja se usrala ziva i od tad sam prestala al dugoooo sam gledala i dan dns imam fobije od toga 😖😖😖 uvjek mislim da nisam sama
    Medij s Long Island mi je bila fora 

17. Listopad 2019. 01:08

Kengurica

Abortus - ne bih zabranila, radila bih na edukaciji da sto manje dolazi do njega. Ionako ce zene platiti na crno nekome ili ici u drugu zemlju to raditi ili same sebi neko zlo nanijeti (i toga je nekad bilo). Sama ne znam da li bih ga ikad napravila. Sigurno ne zbog nezeljene trudnoce, kod anomalija bih znala tek da se nadjem u toj situaciji.
    Homici - ne smetaju mi i svjedno mi je tko koga voli i jel netko ima japanske kuglice u krevetu ili istospolnog partnera. Puno gore su mi ljudi koji se varaju konstantno . Za posvojenje mi je tesko reci, ali mislim da je djetetu bolje imati obitelj pa sam mozda za. Brat mi je volomtirao u sirotistu i ta djeca se trgaju za bilo ciji zagrljaj. Nadalje s 18 su na cesti. Sjetite se sebe s 18. I dan danas poneki trebamo mame i tate kao oslonce.
    Crkva, ah, ta ustanova me jednostavno izgubila.

Potpisujem 

• Pikulica19
    17. Listopad 2019. 01:08

Noemi1

I ovo sto je Manichrekla -mjesanje crkve i politikee u zenski reproduktivni sustav 🤦🤦 uzas.
    E da imam jos jedno zanimljivo pitanje. 2 zapravo 🤣 dakle Crkva kao ustanova nas uci da treba voljeti sve ljude, a onda oni javno govore protiv homoseksualaca. Onak wtf? I drugo pitanje, zasto se mala djeca krste? Dakle po Bibliji je to ciscenje od istocnog grijeha. A ja vjerujem,a mislim i crkva da vjeruje da su djeca bezgresna. Dakle sto dobijemo s cinom krstenja djeteta? Nista, osim sakramenta 🤷 okej, ova tema je dost osjetljiva hahha da se ne nadje nitko uvrijedjen 😁

Iskrena da ti budem ja ne vjerujem u crkvu kao ustanovu to je samo zgrada(tj. jedno od mjesta da se obratim Svevisnjem) i to dokle god se politika uplice u crkvu i obrnuto, ja vjerujem u Boga i sve nebesko kao i u zivot nakon ovoga....
    Dijete bi krstila dok je malo da bude zasticeno s Bozije strane, jer cvrsto vjerujem u svoju vjeru i da sve sto se dogadja ima svoje razloge....
    I ne, nisam vjernik koji lize oltare jer takve nit osobno ne volim jer su se pokazali kao najgori ljudi bar meni, a o Kaptolu i njihovim pravnicima imam jos gore misljenje korumpirani i guzolisci samo odabranima, uzas.... 

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 01:09

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Da ovo za anomalije sto je Julie rekla, to sam zab napisat. Slazem se s tim u potpunosti.
    Venusi ja se nadam da cemo jednog dana bit tolerantnije drustvo i manje se izrugivat svemu.
    Ayla sta stvarno ti tak bolje spava? 😊 bas mi drago 😊 zanima me sad ovo s urocima 🤔

I ja se slažem s julijinim komentarom jer sam ja to ucinila zbog anomalija i trebala sam odobrenje za to a abortus netrazi.. Daa mirnija je nema onog budenja svako malo i mlataranje rukama kao da se bori s nekim, ruzno mi bilo za gledat a ne mogu pomoci.. A to bas i nije za ovdje

Ma vjerujem da nije za forum. Meni kad tak digne rucice sam pocnem pjevat ajmoo ruke goreee, moj je dragii najboljii njga svaka curaa voli, jer on plese lindjooo 🎶😂😂 da, do 10 tjedana ne treba odobrenje valjda, a sve iznad toga treba valjda 🤔

Nezz tocno do kojeg, al mi to ocaj jer znaci postoji problem nezna se do kojeg ce se tj tako vuci i onda zena dozivi sok i trebas jebenu vezu da ti to sto prije odobre jer oni mogu rec to nije dokazano pa vako nako uglavnom uzas

Uh, nisam znala da je to tak. Da moras vezu trazit a vec si u uzasnoj situaciji i sav jadan, psihicki dotucen. Onda jos oni prave problem. Grozno 😠

Da da, jer ja kad sam isla mene moj dr pita imam li koga u petrovoj reko nemam nikoga on mi je reko za ravnatelja te bolnice i jos jednog i ja kad sam dosla mene jedan dr od tamo kaze posto sam ja dosla reko po pm i on kad je vidio papiric na kojem pisu ta dva dr i on oklen men to bla bla da oni to nece al poslje kad smo potegli vezu koja se iznenada stvorila kaze nebrini zlato rijesit cemo i nakon toga se jako dobro ponaso prema meni a sad imam jos jacu vezu u petrovoj i mogu se uvijek obratiti kad nedaj Boze zatreba

Covjece to je prestrasno. Najgore kad ti u bolnici treba veza. Em si u bolnici, jos imas takav tretman. Nadam se da neces nikad.morat koristit vezu tu sto imas 😁

17. Listopad 2019. 01:10

Pikulica19

Noemi1

I ovo sto je Manichrekla -mjesanje crkve i politikee u zenski reproduktivni sustav 🤦🤦 uzas.
    E da imam jos jedno zanimljivo pitanje. 2 zapravo 🤣 dakle Crkva kao ustanova nas uci da treba voljeti sve ljude, a onda oni javno govore protiv homoseksualaca. Onak wtf? I drugo pitanje, zasto se mala djeca krste? Dakle po Bibliji je to ciscenje od istocnog grijeha. A ja vjerujem,a mislim i crkva da vjeruje da su djeca bezgresna. Dakle sto dobijemo s cinom krstenja djeteta? Nista, osim sakramenta 🤷 okej, ova tema je dost osjetljiva hahha da se ne nadje nitko uvrijedjen 😁

Iskrena da ti budem ja ne vjerujem u crkvu kao ustanovu to je samo zgrada(tj. jedno od mjesta da se obratim Svevisnjem) i to dokle god se politika uplice u crkvu i obrnuto, ja vjerujem u Boga i sve nebesko kao i u zivot nakon ovoga….
    Dijete bi krstila dok je malo da bude zasticeno s Bozije strane, jer cvrsto vjerujem u svoju vjeru i da sve sto se dogadja ima svoje razloge….
    I ne, nisam vjernik koji lize oltare jer takve nit osobno ne volim jer su se pokazali kao najgori ljudi bar meni, a o Kaptolu i njihovim pravnicima imam jos gore misljenje korumpirani i guzolisci samo odabranima, uzas….

👏👏👏👏👏 Dobro napisano, najgori su oni koji lizu oltare a zlo su najvece 

17. Listopad 2019. 01:12

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Da ovo za anomalije sto je Julie rekla, to sam zab napisat. Slazem se s tim u potpunosti.
    Venusi ja se nadam da cemo jednog dana bit tolerantnije drustvo i manje se izrugivat svemu.
    Ayla sta stvarno ti tak bolje spava? 😊 bas mi drago 😊 zanima me sad ovo s urocima 🤔

I ja se slažem s julijinim komentarom jer sam ja to ucinila zbog anomalija i trebala sam odobrenje za to a abortus netrazi.. Daa mirnija je nema onog budenja svako malo i mlataranje rukama kao da se bori s nekim, ruzno mi bilo za gledat a ne mogu pomoci.. A to bas i nije za ovdje

Ma vjerujem da nije za forum. Meni kad tak digne rucice sam pocnem pjevat ajmoo ruke goreee, moj je dragii najboljii njga svaka curaa voli, jer on plese lindjooo 🎶😂😂 da, do 10 tjedana ne treba odobrenje valjda, a sve iznad toga treba valjda 🤔

Nezz tocno do kojeg, al mi to ocaj jer znaci postoji problem nezna se do kojeg ce se tj tako vuci i onda zena dozivi sok i trebas jebenu vezu da ti to sto prije odobre jer oni mogu rec to nije dokazano pa vako nako uglavnom uzas

Uh, nisam znala da je to tak. Da moras vezu trazit a vec si u uzasnoj situaciji i sav jadan, psihicki dotucen. Onda jos oni prave problem. Grozno 😠

Da da, jer ja kad sam isla mene moj dr pita imam li koga u petrovoj reko nemam nikoga on mi je reko za ravnatelja te bolnice i jos jednog i ja kad sam dosla mene jedan dr od tamo kaze posto sam ja dosla reko po pm i on kad je vidio papiric na kojem pisu ta dva dr i on oklen men to bla bla da oni to nece al poslje kad smo potegli vezu koja se iznenada stvorila kaze nebrini zlato rijesit cemo i nakon toga se jako dobro ponaso prema meni a sad imam jos jacu vezu u petrovoj i mogu se uvijek obratiti kad nedaj Boze zatreba

Covjece to je prestrasno. Najgore kad ti u bolnici treba veza. Em si u bolnici, jos imas takav tretman. Nadam se da neces nikad.morat koristit vezu tu sto imas 😁

I ja se nadam i taj njihov stav posto si dosla, kao da ja to zelim i da mi se ide to uciniti 

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 01:12

Kengurica

Bila sam jednom prilikom u sirotistu vani (neka glupa fora da su nas poslovni partneri vodili) i jako se rastuzila. Jedna curica koja je najpovucenija me primila oko nogu i pitala da li mogu biti njena mama. Jedva sam suze pred njom suzdrzala. Ne moze ti biti bolje tamo nego imati svoja neka dva covjeka.

Joj grozno, pa srce ti se stegne kad vidis tu djecicu zeljnu ljubavi. Bas mi je zao sto je i nasa drzava takva, da ljudi ne mogu normalno posvojit dijete. 

• Noemi1
    17. Listopad 2019. 01:15

ayla

Noemi
    Ko je bio u vani po noci pa da ide odma djetetu mora biti pod svjetlom prvo pa onda ici.. I ja sam to gledala zazlo uvjek bilo oko 23:00 ili 00:00 i kako muz radio do kasno ja sama uzas i kad gledam na tavanu nesto kucka ja smanjim ono prestane ja se usrala ziva i od tad sam prestala al dugoooo sam gledala i dan dns imam fobije od toga 😖😖😖 uvjek mislim da nisam sama
    Medij s Long Island mi je bila fora

Aha 😃 dobro kod nas je svjetlo u hodniku pa se onda valjda to racuna 😁 dok prodje kroz hodnik do sobe 😆 a da i ja bi dobila.mini srcani udar kad bi to gledala i kad bi onaj staticki elektricitet puknio na tvu ili laptopu 😆 a nisam medij taj gledala bas, par puta, bila je ok, al ovi ukleti su mi bas bili strasni 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.