Kome je dosadno, evo imam vesa za peglati 2 masine od curke a jos dvi imam oprati 😂😂😂 curka je dns skoro cijeli dan prespavala bas ju umor svlado a ja ne zelim upaliti peglu jer ce se odma probuditi, ormar joj opustosen imam jos jednu tetru ispeglanu i 2 bodija 😂😂 a za peglati ih ima 15 😂😂 plus nova robica i svasta nesta
Ja ti ne peglam vise. Peglala sam prvih 3tj. Sad operem, bubnem u susilicu i slozim 🤷 ako se bakterije nisu unistile na 60 stupnjeva na pranju i ne znam koliko jos u susilici, onda ih ni pegla nece unistit. Jedino sto je problem potrpat u ormar 😂
Noemi ajmo se ja i ti posvadati ono reda radi da imaju sto citati 😂😂😂
Hahahhaahahaha ja sam uvijek za akciju 😂😂😂
To bi mogle vcrs kad bude tisina samo nas dvi i ozezi i opleti a ujutro nek uzivaju 😂😂😂😅😅😅
Treba smislit neku temu 😂imam jednu potencijalnu 😂😂
Da pitam, stavljate li bebama podbradnike kroz dan ili ih presvlacite vise puta na dan kad se zbljucaju? Ja za sad ne stavljam, samo kad jede…
I ja pocela stavljat, nije mi se dalo presvlacit stalno 🙂
😂😂😂 Ja ju volim presvlaciti a i ona uziva u tome, al jedno jutro kad sam ju u roku 1h morala 3 put presvuci jer se zabljuckala e onda sam popi… I rekla muzu da cu ju baciti van 😂😂
😂😂😂i njega skupa s njom, sta ju napravit takvu da se zbljucka 3x u sat vremena 😂
Evo i mene… Majka je zakon 🥰 sad se mogu i porodit kad mi gnijezdo precisto…. 🙈
…
Negoayla i noemima ko vam smije sta, pa lijepo vas je citat… Vi citate i druge forume, jel bio gdje "chick fight"?? 🤣🤣🤣🤣🤣
…
Linopp ako nije problem i kad budes mogla, dali mozes napisati kako je prosao priprema za porod, porod i poslije oporavak? Puno bi nam znacilo jer nam slijedi sve to…. 🥰
…
Bome mene ledja rasturaju, imam veliku nuzdu svak malo do sad 5puta toliko nisam nit kad sam sljive pila i jela 🤣🤣🤣🤣🤣, prducka se i bez graha uzas i bome mala ima party ocito s mojim crijevima 🙈🙈🙈🙈
Sta kazete znojite se, mene ova promjena izludi najvise se znojim na vratu i iznad grudi…. Mokra doslovno budem prek noci pa se ustanem udahnem svjezeg zraka i shvatim da nije toliko toplo koliko je meni vruce, skinem sve sa sebe a pocet cu i kozu 😵😵😵
Ma nemorete vi nas istirati nikako morate imati sto za citati ujutro uz kaficu 😂😂😂 nije bio fajt al skoro da se nadu di i da pocmu gorilo bi 😂😂
Ja se ne bunim, dapace podrzavam vas 🥰 Go girls, zivjele nove stranice 🥳🥳🥳
Ma ja sam ti jedna od onih koja navija sastrane i bas mi zanimljivo gledat tak kad se krenu pepucavat 🤣🤣🤣🤣🤣 ne volim ulaziti u rasprave s ljudima na temelju svog misljenja/koji je kontra necijeg/ vec stojim cvrsto i argumentirano iza njega i tocka isto tako postujem osobe s tako cvrstim stavom pa makar bio i kontra moga.... Ali volim citati kad se zene prepucavaju i samo srozavaju te su bez problema u svome zivotu pa si ga naprave dramaticnijim malo🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kome je dosadno, evo imam vesa za peglati 2 masine od curke a jos dvi imam oprati 😂😂😂 curka je dns skoro cijeli dan prespavala bas ju umor svlado a ja ne zelim upaliti peglu jer ce se odma probuditi, ormar joj opustosen imam jos jednu tetru ispeglanu i 2 bodija 😂😂 a za peglati ih ima 15 😂😂 plus nova robica i svasta nesta
Ja ti ne peglam vise. Peglala sam prvih 3tj. Sad operem, bubnem u susilicu i slozim 🤷 ako se bakterije nisu unistile na 60 stupnjeva na pranju i ne znam koliko jos u susilici, onda ih ni pegla nece unistit. Jedino sto je problem potrpat u ormar 😂
Ja nemam susilicu i ne koristim omeksivac tako da je sve koda je krava prozvakala 😂😂 pa moram al nije mi problem uopce samo dok se natiram 😂😂
Noemi ajmo se ja i ti posvadati ono reda radi da imaju sto citati 😂😂😂
Hahahhaahahaha ja sam uvijek za akciju 😂😂😂
To bi mogle vcrs kad bude tisina samo nas dvi i ozezi i opleti a ujutro nek uzivaju 😂😂😂😅😅😅
Treba smislit neku temu 😂imam jednu potencijalnu 😂😂
Hmmm jedva cekam
Curee opet imam pitanje…
evo ispunjavam onaj papir za porodiljni….
ono pod tockom 2 dali treba zaokruzit pod tockom a ili b?
kao da cu nastaviti koristiti dodatni rodiljnj dopust od 71.dana djetetova zivota
a)na osnovi predanog izvjesca o privremenoj nesposobnosti za rad a bez izdavanja pisanog rjesenja
b)na osnovi pisanog rješenja Zavoda
pomagajte
Ja sam iszo bila zbunjena oko toga pa mi je rekla ne moram nista ioank cemo doc opet u Hzzo na djetetovih 5mj zivota da potpisemo izjavu za isto to...
Evo i mene… Majka je zakon 🥰 sad se mogu i porodit kad mi gnijezdo precisto…. 🙈
…
Negoayla i noemima ko vam smije sta, pa lijepo vas je citat… Vi citate i druge forume, jel bio gdje "chick fight"?? 🤣🤣🤣🤣🤣
…
Linopp ako nije problem i kad budes mogla, dali mozes napisati kako je prosao priprema za porod, porod i poslije oporavak? Puno bi nam znacilo jer nam slijedi sve to…. 🥰
…
Bome mene ledja rasturaju, imam veliku nuzdu svak malo do sad 5puta toliko nisam nit kad sam sljive pila i jela 🤣🤣🤣🤣🤣, prducka se i bez graha uzas i bome mala ima party ocito s mojim crijevima 🙈🙈🙈🙈
Sta kazete znojite se, mene ova promjena izludi najvise se znojim na vratu i iznad grudi…. Mokra doslovno budem prek noci pa se ustanem udahnem svjezeg zraka i shvatim da nije toliko toplo koliko je meni vruce, skinem sve sa sebe a pocet cu i kozu 😵😵😵
Ma nemorete vi nas istirati nikako morate imati sto za citati ujutro uz kaficu 😂😂😂 nije bio fajt al skoro da se nadu di i da pocmu gorilo bi 😂😂
Ja se ne bunim, dapace podrzavam vas 🥰 Go girls, zivjele nove stranice 🥳🥳🥳
Ma ja sam ti jedna od onih koja navija sastrane i bas mi zanimljivo gledat tak kad se krenu pepucavat 🤣🤣🤣🤣🤣 ne volim ulaziti u rasprave s ljudima na temelju svog misljenja/koji je kontra necijeg/ vec stojim cvrsto i argumentirano iza njega i tocka isto tako postujem osobe s tako cvrstim stavom pa makar bio i kontra moga…. Ali volim citati kad se zene prepucavaju i samo srozavaju te su bez problema u svome zivotu pa si ga naprave dramaticnijim malo🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahaha ja se volim i ukljucit, zakuvat vatru i nasmijat 😂 ne budem bezobrazna, al bas volim palit vatru kad ima netko labilan da zagrize 😂 zivjelee nove stranicee 🙌
Da pitam, stavljate li bebama podbradnike kroz dan ili ih presvlacite vise puta na dan kad se zbljucaju? Ja za sad ne stavljam, samo kad jede…
I ja pocela stavljat, nije mi se dalo presvlacit stalno 🙂
😂😂😂 Ja ju volim presvlaciti a i ona uziva u tome, al jedno jutro kad sam ju u roku 1h morala 3 put presvuci jer se zabljuckala e onda sam popi… I rekla muzu da cu ju baciti van 😂😂
😂😂😂i njega skupa s njom, sta ju napravit takvu da se zbljucka 3x u sat vremena 😂
Prvo se prob ja ju nahranila i ona bljuc ajd reko, onda ju odnila muzu u krevet reko druzite se men je dosta i ona mu bljucne on ju vraca k meni ja joj dajem jos jesti ona opet pa reko ima li kraja 😂😂😂
Ja nemam susilicu i ne koristim omeksivac tako da je sve koda je krava prozvakala 😂😂 pa moram al nije mi problem uopce samo dok se natiram 😂😂
Ne koristim ni ja omeksivac, samo tekuci detergent, al da, bude roba zguzvna, zato mi je problem slozit 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji