Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    14. Listopad 2019. 14:54

Eto, koliko je do sad bila mirna, nakon graha, hrenovki i zelena salate je podivljala u busi 😊

PatyDi
    14. Listopad 2019. 15:48

Deja1988

Hej curke..🤗
    Moja malena ima danas skok u razvoju….Samo cicamo i nervozni smo😁 Nikako da zaspi….Bar ce navuci mlijeka jos😊
    U trbuhu je bila bas mirna,i inace samo papa i spava..
    Bravo svima za dobre preglede,jos malo🤗 I vrijedne muzeve😁😁

Mi smo imali prije koji dan, samo sto smo mi cesce morali raditi bocu 😅 Ali da je bio nervozan uffff
    Danas jd bila patronazna i kaze da ce iduci sa 3 tj biti laksi jer cemo vec prepoznati da je to to i steci cemo neku rutinu doma. Sad su jos u fazi privikavanja 😊

14. Listopad 2019. 15:57

Pikulica19

Deja1988

Hej curke..🤗
    Moja malena ima danas skok u razvoju….Samo cicamo i nervozni smo😁 Nikako da zaspi….Bar ce navuci mlijeka jos😊
    U trbuhu je bila bas mirna,i inace samo papa i spava..
    Bravo svima za dobre preglede,jos malo🤗 I vrijedne muzeve😁😁

Kako slatko kad mozes prepoznati to 🥰
    Mazuljica mala 😍😍😍😍

Manich a zasto ti mama ne pomogne malo?
    Znam da si rekla da je stara, ali radi i pokretna je moze makar usisat opet je lakse tebi prebrisat samo nego sve raditi.
    Odkad mi mm otisao meni majka redovito dodje na kavicu i makar usisa i kadu sredi jer mi ju zao da joj sve ostavim, pa ja ono sto mogu stojecki bez pregiba napravim samo sto razvucem na par dana 🙈 i super ispadne pola pola…

Hej ms hoce ona ako ja nju zamolim ali znas kako sam uvijek neke stvari ljepse odradis tako i ja volim usisat i oprat sama jer jedino onda je to to... Sad cu jedan dan generalku radit pa ce mi pomoci ona... Najgore nam sto se nijedna nemre sagnuti haahahha ona jer ju koljena zezaju a ja od trbuha pa je to show za gledat. 😂😂😂😅😅

PatyDi
    14. Listopad 2019. 15:59

Meni su savovi poceli padati 😱 Cak sam izvukla jedan duuuugacak! Bila danas na zadnjoj kontroli, kaze gin da je sve okej, osim oporavka koji ce potrajati i nek budem strpljiva. Jucer sam malo vise bila na nogama i evo danas opet krvarenje iako mi je iscjedak bio vec zute boje 😓 ali kaze on da je to normalno i sve jos svjeze... na zalost nisam te srece ko neke da ubrzo nakon poroda mogu uzivati sto posto u majcinstvu 😞 
    Neka je pitala za aktivnost bebe - moj je u trbuhu bio jaaaako zivahan, a sad mi spada pod mirnije bebe. Barem za sada, vidjet cemo kad poraste 🤗

14. Listopad 2019. 16:06

Negooooo da se mi javimooooo bilo mi na ctg nema trudica.. Kaze sestra nije skroz mirna maternica do 20 se ocitavalo nesto ali to nije nista jos.. Mali je bio dobar pa je malo divljao tak da mi je otkopcao knu traku od ctg hahahhaha smijale se sestra i ja kaze opasan tvoj malac.. Ugl sve je okej. Napravila nam je i uzv malac nam je pricao preslatko je bilo vidjeti kako otvara usta... Sve mjere su tu za 38 tj... Procjena gramaze je 2920g. Kaze doktorica plus minus 300 g ali da ce to biti taman bebica do max 3500 g... Jos je pokazala kako je posteljica pocela pokazivat znakove starenja ali da je to za ove tjedne normalno i da to tako mora biti.. Ja sam izasla konacno opustena i sretna od svoje doktorice. I daaaa nalaz za streptokok je u redu.. U cet opet na ctg i rekla je da ce me pogledati ako ctg pokaze nesto.. Jos sam pod dojmom bebana koji je tako slatko otvarao usta da sam se ja sva istopila.. 😍😍😍😍

• Noemi1
    14. Listopad 2019. 16:27

Manich

Negooooo da se mi javimooooo bilo mi na ctg nema trudica.. Kaze sestra nije skroz mirna maternica do 20 se ocitavalo nesto ali to nije nista jos.. Mali je bio dobar pa je malo divljao tak da mi je otkopcao knu traku od ctg hahahhaha smijale se sestra i ja kaze opasan tvoj malac.. Ugl sve je okej. Napravila nam je i uzv malac nam je pricao preslatko je bilo vidjeti kako otvara usta… Sve mjere su tu za 38 tj… Procjena gramaze je 2920g. Kaze doktorica plus minus 300 g ali da ce to biti taman bebica do max 3500 g… Jos je pokazala kako je posteljica pocela pokazivat znakove starenja ali da je to za ove tjedne normalno i da to tako mora biti.. Ja sam izasla konacno opustena i sretna od svoje doktorice. I daaaa nalaz za streptokok je u redu.. U cet opet na ctg i rekla je da ce me pogledati ako ctg pokaze nesto.. Jos sam pod dojmom bebana koji je tako slatko otvarao usta da sam se ja sva istopila.. 😍😍😍😍

Supeeer 😊nek je to dobro proslo i nek su i uzv pregledali 😊 bome sitno brojis do termina 😃

• Kengurica
    14. Listopad 2019. 16:40

Bravo Manich. Sve skolski.

felicita28
    14. Listopad 2019. 16:47

DijMar

Meni su savovi poceli padati 😱 Cak sam izvukla jedan duuuugacak! Bila danas na zadnjoj kontroli, kaze gin da je sve okej, osim oporavka koji ce potrajati i nek budem strpljiva. Jucer sam malo vise bila na nogama i evo danas opet krvarenje iako mi je iscjedak bio vec zute boje 😓 ali kaze on da je to normalno i sve jos svjeze… na zalost nisam te srece ko neke da ubrzo nakon poroda mogu uzivati sto posto u majcinstvu 😞
    Neka je pitala za aktivnost bebe - moj je u trbuhu bio jaaaako zivahan, a sad mi spada pod mirnije bebe. Barem za sada, vidjet cemo kad poraste 🤗

Pa ti si super jos kad ti savovi vec padaju...meni jos nista nije otpalo, dole me sve steze i zateze i jos uvijek krvarim 😥
    Manich, super da je sve proslo ok na kontroli, jos malo i tu ces upoznati svog princa :)
    Cure, evo za sve one koji brinu da ce roditi veliku bebu i za nas koje smo se brinule, zanimljic clanak:
    https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=2123649
    Zamislite to roditi prirodnim putem? 😥😥

luce35
    14. Listopad 2019. 17:24

Moja je s 35+3 bila 2800, ocekujem da ce biti cca 3800, prva beba je bila 4100 i nisam uspjela prirodno nazalost nakon maratonskog drip poroda, a kamoli 6 kg 😮😮😮😮

• Noemi1
    14. Listopad 2019. 17:30

felicita28

DijMar

Meni su savovi poceli padati 😱 Cak sam izvukla jedan duuuugacak! Bila danas na zadnjoj kontroli, kaze gin da je sve okej, osim oporavka koji ce potrajati i nek budem strpljiva. Jucer sam malo vise bila na nogama i evo danas opet krvarenje iako mi je iscjedak bio vec zute boje 😓 ali kaze on da je to normalno i sve jos svjeze… na zalost nisam te srece ko neke da ubrzo nakon poroda mogu uzivati sto posto u majcinstvu 😞

Pa ti si super jos kad ti savovi vec padaju…meni jos nista nije otpalo, dole me sve steze i zateze i jos uvijek krvarim 😥
    Manich, super da je sve proslo ok na kontroli, jos malo i tu ces upoznati svog princa :)
    Cure, evo za sve one koji brinu da ce roditi veliku bebu i za nas koje smo se brinule, zanimljic clanak:
    https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=2123649
    Zamislite to roditi prirodnim putem? 😥😥

Ovo bi prije bilo telenje nego porod 🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.