Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LollyBB
    14. Listopad 2019. 11:55

sunshine1

Zene koje ste rodile, da li mozete aktivnost beba u trbuhu povezati sa ponasanjem nakon rodjen ja? Odnosno mame cije su bebi e u trbuhu bile jako aktivne i to, da li su i nakon poroda takve? Ono ne spavaju bas itd. Jer prva trudnoca beba mi je bila bas mirna, rijetko se javljala i evo i dan danas je mirno dijete, medjutim sve me strah sta me ceka s drugim jer ovo ne miruje nikako pa cisto iz znatiželje pitam😂

Moj se pokazao žilav i živahan. Mlatio me nogama do zadnjeg dana, a i sada kada ga presvlačim, noge su turbo aktivne. Diže glavu, izvija se, a kako ga grčevi muče, onda jadničak pogotovo. Danas napunio mjesec dana. 

• Noemi1
    14. Listopad 2019. 12:31

LollyBB

sunshine1

Zene koje ste rodile, da li mozete aktivnost beba u trbuhu povezati sa ponasanjem nakon rodjen ja? Odnosno mame cije su bebi e u trbuhu bile jako aktivne i to, da li su i nakon poroda takve? Ono ne spavaju bas itd. Jer prva trudnoca beba mi je bila bas mirna, rijetko se javljala i evo i dan danas je mirno dijete, medjutim sve me strah sta me ceka s drugim jer ovo ne miruje nikako pa cisto iz znatiželje pitam😂

Moj se pokazao žilav i živahan. Mlatio me nogama do zadnjeg dana, a i sada kada ga presvlačim, noge su turbo aktivne. Diže glavu, izvija se, a kako ga grčevi muče, onda jadničak pogotovo. Danas napunio mjesec dana.

Moj isto ko i kod lolly, a u stomaku me uglavnom lupao nogicama u desno rebro 😄 i to onako posteno lupao 😂 a sto se menge tice, ja mislim da se meno nastavila nakon krvarenja, jer sam osjetila i da me jajnici bole 15ak dana prije, a krvarenje je trajalo 6 i pol tjedana i bilo se kao smanjilo (nije nijednom skroz stalo) pa opet krenulo onako ko kad imas mengu. Sad cekam da prodje 28 dana pa cu znat 🤷

felicita28
    14. Listopad 2019. 13:00

sunshine1

Meni maleni ima neki slican obrazac aktivnosti ko u trbuhu...preko dana je miran i spava isto ko u trbuhu ali ponoci, narocito iza ponoci luduje na veliko 🤣🤣 stalni mase.rukicama i nogicama sto je i u trbuhu radio jer me sve dole bilo bolilo kako je on ceprkao

• Jeja4
    14. Listopad 2019. 13:55

sunshine1

Moja prva je bila zivahna u trbuhu i evo je i danas nema sekunde mira 😊. Ova druga je donedavno bila doata aktivna pa cemo vidjeti hoce li i vani biti tako nemirna

Venus
    14. Listopad 2019. 13:56

Moja malena bas divlja u trbuhu zadnja dva tjedna, a evo od jucer mi je malo mirnija. Osjetim je tu i tamo, i vidim onako na stomaku blago da se pomice, al nema onako jacih pokreta i aktivnosti bas ko zadnjih dana, osim kad mijenja malo poze/isteze se par puta u danu.

Mamice koje ste rodile, jesu vam bebe bili malo mirnije koji dan pred porod ili sve isto?

• Pikulica19
    14. Listopad 2019. 14:04

Evo bas mi frendica prica da joj mala ima skoro mjesec dana stalno cendrava, zivcani plac, ne spava, bemirnada ne zna sta da radi vise, a sjecam se da je do kraja trudnoce u trbuhu stalno imala bolne udarce i okretanja da joj suze na oci krenu...
    Jedva cekam da vidim kako ce ova moja pahuljica, koja se samo migolji i pazi na mene dok ja pazim na nju unutra, hoce biti vani cista suprotnost ili ce biti ista, vidjet cemo 🥰

• Pikulica19
    14. Listopad 2019. 14:08

Htjela sam pitat koga je ono bolio donji dio trbuha i u kojoj fazi?
    Ne mislim na isforsiranost, vec u mirovanju da je boljelo, jel predhodilo necemu?
    I da povezano s gustim iscjedkom.... 😏

• Pikulica19
    14. Listopad 2019. 14:14

Deja1988

Hej curke..🤗
    Moja malena ima danas skok u razvoju….Samo cicamo i nervozni smo😁 Nikako da zaspi….Bar ce navuci mlijeka jos😊
    U trbuhu je bila bas mirna,i inace samo papa i spava..
    Bravo svima za dobre preglede,jos malo🤗 I vrijedne muzeve😁😁

Kako slatko kad mozes prepoznati to 🥰
    Mazuljica mala 😍😍😍😍
    ... 
    Manich a zasto ti mama ne pomogne malo?
    Znam da si rekla da je stara, ali radi i pokretna je moze makar usisat opet je lakse tebi prebrisat samo nego sve raditi.
    Odkad mi mm otisao meni majka redovito dodje na kavicu i makar usisa i kadu sredi jer mi ju zao da joj sve ostavim, pa ja ono sto mogu stojecki bez pregiba napravim samo sto razvucem na par dana 🙈 i super ispadne pola pola... 

luce35
    14. Listopad 2019. 14:25

Ja se trudim ponesto srediti i obaviti po stanu dok je muz na poslu ali on kad stigne, ruca, odmori pola sata i krene ludovat s usisavacem, krpom, a jon za stakla trosi nemilo 🤣🤣. Cijeli namjestaj  nam je visoki sjaj pa s jonom i magicnom krpicom plese po stanu.
    Perilicu sudja dijete preuzelo na sebe, sve lijepo ubaci, slozi, kad je gotovo izvuce i smjesti gdje treba. Svaka pomoc dobro dodje 😉.
    Kazem da su me sad razmazili pa nek se pomire s tim da ih ni kasnije necu postedit 😀

Julie
    14. Listopad 2019. 14:30

Kad već pričate o čišćenju evo da ja kažem kako je kod nas od kad je stigao Marin. Situacija od danas, žena donijela ispeglani veš, to smo dog da su malo olakšam pa eto ne peglam. Ja oprala veš, a on ima te grcice i kad je nemiran i cendrav ja ga uzmem na ruke jer se tako nekako smiri i inače voli biti na rukama tj tako ga se uspava. Oprao se veš i stoji u mašini do sat vremena jer jbg Marin mi je važniji, usisam tek kad on spava i ako stignem nešto pocistim. Kuca nije olizana kao sto je to bila prije rođenja malog, ali bas me briga. Ja nama upalim Olivera na tabletu i pjevam dok me on gleda sa tim okicama i utone u san. To mi puni srce, tjera u plac od tih emocija ljubavi, ponosa i sreće. 
    Lijepo meni rekla još za trudnoće doktorica kad sam se preforsirala i došla na hitnu da prašina i prozori neće nikud pobjeći. 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.