Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Listopad 2019. 11:36

october30

Ayla cestitam!
    lala3 mene isto zadnjih dana neke vrucine peru, pogotovo tijekom noci
    Manich super su ti tete u savjetovalistu za dojenje, to su isto patronazne, one su ti u Domu zdravlja, ali imaju i telefonsko savjetovanje, fb i mail
    http://www.obz.hr/index.php/zdravstvo/tim-za-dojenje

Hvala 😘

• sunshine1
    14. Listopad 2019. 11:45

Zene koje ste rodile, da li mozete aktivnost beba u trbuhu povezati sa ponasanjem nakon rodjen ja? Odnosno mame cije su bebi e u trbuhu bile jako aktivne i to, da li su i nakon poroda takve? Ono ne spavaju bas itd. Jer prva trudnoca beba mi je bila bas mirna, rijetko se javljala i evo i dan danas je mirno dijete, medjutim sve me strah sta me ceka s drugim jer ovo ne miruje nikako pa cisto iz znatiželje pitam😂

LollyBB
    14. Listopad 2019. 11:55

sunshine1

Zene koje ste rodile, da li mozete aktivnost beba u trbuhu povezati sa ponasanjem nakon rodjen ja? Odnosno mame cije su bebi e u trbuhu bile jako aktivne i to, da li su i nakon poroda takve? Ono ne spavaju bas itd. Jer prva trudnoca beba mi je bila bas mirna, rijetko se javljala i evo i dan danas je mirno dijete, medjutim sve me strah sta me ceka s drugim jer ovo ne miruje nikako pa cisto iz znatiželje pitam😂

Moj se pokazao žilav i živahan. Mlatio me nogama do zadnjeg dana, a i sada kada ga presvlačim, noge su turbo aktivne. Diže glavu, izvija se, a kako ga grčevi muče, onda jadničak pogotovo. Danas napunio mjesec dana. 

• Noemi1
    14. Listopad 2019. 12:31

LollyBB

sunshine1

Moj se pokazao žilav i živahan. Mlatio me nogama do zadnjeg dana, a i sada kada ga presvlačim, noge su turbo aktivne. Diže glavu, izvija se, a kako ga grčevi muče, onda jadničak pogotovo. Danas napunio mjesec dana.

Moj isto ko i kod lolly, a u stomaku me uglavnom lupao nogicama u desno rebro 😄 i to onako posteno lupao 😂 a sto se menge tice, ja mislim da se meno nastavila nakon krvarenja, jer sam osjetila i da me jajnici bole 15ak dana prije, a krvarenje je trajalo 6 i pol tjedana i bilo se kao smanjilo (nije nijednom skroz stalo) pa opet krenulo onako ko kad imas mengu. Sad cekam da prodje 28 dana pa cu znat 🤷

felicita28
    14. Listopad 2019. 13:00

sunshine1

Meni maleni ima neki slican obrazac aktivnosti ko u trbuhu...preko dana je miran i spava isto ko u trbuhu ali ponoci, narocito iza ponoci luduje na veliko 🤣🤣 stalni mase.rukicama i nogicama sto je i u trbuhu radio jer me sve dole bilo bolilo kako je on ceprkao

• Jeja4
    14. Listopad 2019. 13:55

sunshine1

Moja prva je bila zivahna u trbuhu i evo je i danas nema sekunde mira 😊. Ova druga je donedavno bila doata aktivna pa cemo vidjeti hoce li i vani biti tako nemirna

Venus
    14. Listopad 2019. 13:56

Moja malena bas divlja u trbuhu zadnja dva tjedna, a evo od jucer mi je malo mirnija. Osjetim je tu i tamo, i vidim onako na stomaku blago da se pomice, al nema onako jacih pokreta i aktivnosti bas ko zadnjih dana, osim kad mijenja malo poze/isteze se par puta u danu.

Mamice koje ste rodile, jesu vam bebe bili malo mirnije koji dan pred porod ili sve isto?

• Pikulica19
    14. Listopad 2019. 14:04

Evo bas mi frendica prica da joj mala ima skoro mjesec dana stalno cendrava, zivcani plac, ne spava, bemirnada ne zna sta da radi vise, a sjecam se da je do kraja trudnoce u trbuhu stalno imala bolne udarce i okretanja da joj suze na oci krenu...
    Jedva cekam da vidim kako ce ova moja pahuljica, koja se samo migolji i pazi na mene dok ja pazim na nju unutra, hoce biti vani cista suprotnost ili ce biti ista, vidjet cemo 🥰

• Pikulica19
    14. Listopad 2019. 14:08

Htjela sam pitat koga je ono bolio donji dio trbuha i u kojoj fazi?
    Ne mislim na isforsiranost, vec u mirovanju da je boljelo, jel predhodilo necemu?
    I da povezano s gustim iscjedkom.... 😏

• Pikulica19
    14. Listopad 2019. 14:14

Deja1988

Hej curke..🤗
    Moja malena ima danas skok u razvoju….Samo cicamo i nervozni smo😁 Nikako da zaspi….Bar ce navuci mlijeka jos😊
    U trbuhu je bila bas mirna,i inace samo papa i spava..
    Bravo svima za dobre preglede,jos malo🤗 I vrijedne muzeve😁😁

Kako slatko kad mozes prepoznati to 🥰
    Mazuljica mala 😍😍😍😍
    ... 
    Manich a zasto ti mama ne pomogne malo?
    Znam da si rekla da je stara, ali radi i pokretna je moze makar usisat opet je lakse tebi prebrisat samo nego sve raditi.
    Odkad mi mm otisao meni majka redovito dodje na kavicu i makar usisa i kadu sredi jer mi ju zao da joj sve ostavim, pa ja ono sto mogu stojecki bez pregiba napravim samo sto razvucem na par dana 🙈 i super ispadne pola pola... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI