Samo da se javim,ja sam još u komadu. Stvarno sam zadnjih dana slomljena vec, zdjelica,kosti dole sve me boli,pritisak.. Baš što je netko napisao kao da osjećam kako probija dole i da se sirim, otvaram. Na termin je kontrola pa ćemo vidit stanje. Nekako je sve upućivalo da ću ovih dana rodit, a ono nista.
Ma nikad ne znas, mozda ces vec nocas 🙃 ja nisam iskusila tu bol prije poroda. Znala me samo malo zdjelica boli kao da se siri (ali to nije neposredno prije poroda neg mozda tjedan dva prije). Ja sam se otvorila 5cm, a da nisam ni skuzila 🤷
Bogme si ti dobra,pola puta prošla a ni osjetila. Netko do 5cm vec se napati.
E da šta mi je još od jučer. Probudim,se a ono ne ko prije male flekice od kolostruma vec ogromna mokra fleka. I baš je sad bijelo počelo curiti, nije više žuto.
Jel moguce da je vec doslo mlijeko 🤔 kolostrum je proziran onako, bljedunjav a mlijeko bas bude bijelo
Pa evo ne znam šta bih rekla i ja se pitam jel moguće. Od cca28tj mi curi kolostrum tako blijedo,prozirno, u zadnje vrijeme zuckasto, taka fleka zna ostat,a sad baš bijelo.
I evo pun mjesec,a nitko još nije prijavio da se zaputio u bolnicu😂
🤔 ko ce to znat, al nemoj stiskat previse da ne krene prenaglo odjednom 😯 a mozda se.netko i zaputio, pa sutra saznamo 😆
Ja gledam kalendar i brojim te dane i tjedne i kontam ja ako ne rodim do kraja mj ja sam onaj prvi tjedan u 11 mj vec u 42 tjednu 🤔🤔😱😱😱😱 isuse meni to nestvarno... Sad sam se nekak sva prepala ocel taj mali na vrijeme van bas nebi voljela da se nesto zakomplicira pa da moram na carski 😔😔😔 o jebemti glupih misli i strahova sada.. Bolje da idem probati zaspati da ne razmisljam o glupostima..
Fali mi Ayla da se smijemo, vi ste mi se previse raznjezile 😂
Hahhahaha bome smo pekmezici.. Ja sutra idem na ctg naravno da od uzbudjenja necu spavati a bome ni zbog mjeseca..
Ooo sretno 😊 nek ocita neka brdasca 😛 sta je nocas pun mjesec? Sad za stvarno a? Hahaha jel trema? Da ne bi bilo ko prosli, 2,3 cure rodile 😂
Hihi hvalaa.. Jooooj ja bi voljela da ocita nesto ma daaaa ova kaze hajd ti mala kreni polako za bolnicu.. Ja sam spremna da upoznam svog malog zlocka..
Drzimo fige 😊 javii nam sta kaze ctg
Naravno javit cu se… Popodne sam tamo prvaaaa na redu haahhha.. Kaze mi komentar predugacak na onom postu za mljeko.. Ugl hvala na objasnjenju.. Naravno da cu raditi ono sto mislim da je najbolje za mog bebana… Zelim dojiti i potrudit cu se oko toga i bit ce kako mora biti… Necu slusat nikoga sto kazu nevalja ti mljeko… Ja u to isto nevjerujem.. Moja mama nas troje dojila bez problema i vjerujem da cu i ja moci svoje dijete.
Tako je, samo pozitivno 😊 bit ce to sve dobro. Ako zapne negdje imas tu cure da ti pomognu za savjetima, imas rodin sos telefon, imas patronaznu, sestre u bolnici tako da no sikiriki 😁
Hahahahaj rode necem zvati one su zloceste.. Ali vama cu sigurno pisati o svemu sto me pati... Najbolje savjete sam ovdje dobila.. ❤️😘😊
Haha Manich isto mi je, sjecam se kad mi je s 29tt doktorica spominjala hospitalizaciju zbog steroida za pluca i da ce sigurno bit prijevremeni porod, onda kontam ajde cim prestanem mirovat s 36 doc ce beba, pa kad mi je rekla da cerviksa nema s 37 punih i da sam 2 prsta ja reko evo beba dolazi danas sutra... i sipak
Termin za 10 dana i nista, nema ni tog sluznog cepa 😂
Hahah ja sam se bila pouzdala i nista, sinoc u 1 kosu prala i susila pa ti vidi sta znaci biti spreman 😂😅😅
Znaci nema sad punog mjeseca do 11.mj?
Hahaha vidjet ces kad nas pet tamo zavrsnih rodimo tog 12, mada meni bolje zvuci 11.11 jer smo se suprug i ja tad poceli zabavljati 😍, mada taj datum toliko ne spominjemo jer sad imamo brdo drugih datuma 😂, ali eto bilo bi simpaticno.. jos je bilo 2011 god 😁😍😍.. lijepa stara vremena....
Fali mi Ayla da se smijemo, vi ste mi se previse raznjezile 😂
Hahhahaha bome smo pekmezici.. Ja sutra idem na ctg naravno da od uzbudjenja necu spavati a bome ni zbog mjeseca..
Ooo sretno 😊 nek ocita neka brdasca 😛 sta je nocas pun mjesec? Sad za stvarno a? Hahaha jel trema? Da ne bi bilo ko prosli, 2,3 cure rodile 😂
Hihi hvalaa.. Jooooj ja bi voljela da ocita nesto ma daaaa ova kaze hajd ti mala kreni polako za bolnicu.. Ja sam spremna da upoznam svog malog zlocka..
Drzimo fige 😊 javii nam sta kaze ctg
Naravno javit cu se… Popodne sam tamo prvaaaa na redu haahhha.. Kaze mi komentar predugacak na onom postu za mljeko.. Ugl hvala na objasnjenju.. Naravno da cu raditi ono sto mislim da je najbolje za mog bebana… Zelim dojiti i potrudit cu se oko toga i bit ce kako mora biti… Necu slusat nikoga sto kazu nevalja ti mljeko… Ja u to isto nevjerujem.. Moja mama nas troje dojila bez problema i vjerujem da cu i ja moci svoje dijete.
Tako je, samo pozitivno 😊 bit ce to sve dobro. Ako zapne negdje imas tu cure da ti pomognu za savjetima, imas rodin sos telefon, imas patronaznu, sestre u bolnici tako da no sikiriki 😁
Hahahahaj rode necem zvati one su zloceste.. Ali vama cu sigurno pisati o svemu sto me pati… Najbolje savjete sam ovdje dobila.. ❤️😘😊
😂😂😂 rode donose djecu 😛 nego i ako preneses, onda ce prvo inducirati, gel, drip i to, nece odmah na carski, ali nece bit potrebe za tim, duga je noc 😉😜
Uhh procitah sve, vidim nista pametno niste pisale nesto ste se raznjezile i zujite jer je pun mjesec, da vidla sam ga i nema spavanja... Hvala vam svima na ljepim zeljicama bebica je krstena napokon samo da vam kazem da je mirna ko bubica u crkvi bila, al evo i kod kuce ona samo spava duša moja mala umorna, nisu ju puno maltretirali jer je spavala a onda kad je bilo rezanje torte izvela sam ju van pa su se naslikavali malo i ja s njlm brzo unutra.. Umorna sam ko pas, al nespavam i ne lezim jer moram muzevu sestru voziti na bus za par minuta, a svekriva ce da pazi bebana 🙄🙄 nemam izbora, muz se nalio pa eno spava 😂😂 uglavnom sve je proslo super, malo sam se bila opustila s kumovima i pila malibu s kolom al kako moram voziti curke tako nesmim piti jer krvavo sam vozacku zaradila, a sad malo o svekrivi 😂😂 boze moj sto si me kaznio sto mene zapa 😂😂 majka mi je rekla da se ona meni divi da bi ona vec odavno raspizdila na zivce da mora s njom ziviti ee reko sad vidi kako je meni pa reko i drugi put reci da presutim reko men su zivci popustili ja to nemogu vise, i naravno dns sam se nesta raspravljala s muzem i ona krenula gore da se uplete reko slusaj men ti netrebas ovo cu ja rjesit s njime i pokupla se pa mislim se kud guras nos di mu nije mjesto pa ja hvala Bogu znadem govoriti i recu bez pardona i puca me ona stvar ko ce sto reci, moj zivot i moja stvar.. I jos svekriva opicena zena njena unuka je tila popiti pivu da joj otvorim reko ok no problem i otvorim a ona u soku kako ona to pije pa ovo pa ono reko sidi tu kraj mene i popij si po mome bolje da pije tu s nama nego da se sakriva 🙄🙄 odoh sada da vozim cure pa vam se javim opet 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji