Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    13. Listopad 2019. 02:06

Evo meni mrvica tražila siku pa ode ovdje da vidim jel standardna ekipa 😂😂😂😂😂
    Čitam o istjerivanju đavla Itd 🙈🙈🙈🙈

13. Listopad 2019. 02:10

Julie

Nismo vcrs u elementu, bar ja 😂

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 02:13

ayla

Julie

Hahaha nismo da 🤔 to kad ti nisi, nismo ni mi

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 02:14

E vidjela sam danas na Supertalentu neku Irmu, ima 22, 23god, reko da nije to ova nasa 😂

13. Listopad 2019. 02:19

Noemi1

ayla

Julie

Nadoknadit cemo 😊😊

13. Listopad 2019. 02:20

Noemi1

E vidjela sam danas na Supertalentu neku Irmu, ima 22, 23god, reko da nije to ova nasa 😂

😂😂😂 Moguce 

Julie
    13. Listopad 2019. 02:23

Ja nisam gledala al mama mi je napomenula da nađem onu striptizetu na netu i pogledam. 😂🙈

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 02:35

ayla

Noemi1

ayla

Julie

Nadoknadit cemo 😊😊

Normalnoo, cim ti prodje krstenje 😁

• Noemi1
    13. Listopad 2019. 02:36

Julie

Ja nisam gledala al mama mi je napomenula da nađem onu striptizetu na netu i pogledam. 😂🙈

Nisam cijelu emisiju gledala, al i ova je imala malo twerkanja 😂 

• Pikulica19
    13. Listopad 2019. 06:50

Jutro 🦉🦉
    Ayla sretno princezici danas i lijep provod vam zelim i da gosti ne ostanu pre dugo 🥰🥰🥰🥰 
    Pošalji svekrivu na njih prije ce otic 🙈
    Evo jucer sam svr zavrsila, zadnje jos popeglala i slozila....
    Nekima su bebice na vecem broju vec, kako ste si organizirale ta mjerenja sta jr malo a sta je jos uvijek veliko?
    Rotaciju u ormaru??? 
    Meni trebalo cijeli dan uz pauze i odmore da popeglam izmjerim sortiram i slozim.... Valjda ce svaki put ici sve  brze i brze...... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.