Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2019. 21:01

lala3

Evo da se javim s pregleda, beba u svim mjerama za sedmicu veca, osim trbuscica, dr kaze super.. ono sto sam juce osjetila, kad sam brojala zvijezde 😂, prebacila se sa desne na lijevu str.. sad su joj leđa i guza lijevo, i mogu reci da me stalno gura i bas mi zna biti bolno to guranje, drugacije je bilo dok je bila onako okrenuta… Opet sam na mirovanju jer se otvaranje nastavilo, ali nije pretjerano.. uglavnom sve je ok.. veceras se bacam na citanje ovih silnih str 😂😂😂

Onda sada lezi vise na lijevom boku tako je men moj reko kad su joj leda bila lijevo.. Najbitnije da se nije okrenula 🥰

Julie
    11. Listopad 2019. 21:11

Ayla nadam se da sveki ne zna za forum da nas ne bi špijala pod nekim nickom 😂🙈

• Pikulica19
    11. Listopad 2019. 21:13

ayla

Meni dns stigo poklon od hippa 😊😊

Bolje ikad nego nikad, bas su azurni 🙈🤣

luce35
    11. Listopad 2019. 21:18

Julie

🤣🤣🤣🤣 

11. Listopad 2019. 21:21

luce35

Julie

🤣🤣🤣🤣

Hahaha ne zna ona od ove tehnologije nista 😂😂😂😂 a i nezna da sam ja na forumu jer bi to sou bio sve bi ispitala 😂😂😂 ovako niko ne zna da vas imam 🥰

11. Listopad 2019. 21:23

Pikulica19

ayla

Meni dns stigo poklon od hippa 😊😊

Bolje ikad nego nikad, bas su azurni 🙈🤣

Da da, al nema veze ionako unutra nis toliko pametno osim one kasice i zlicica 😊

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 21:28

ayla

Manich

Curke evo i mene javljam se . Danas sam punooooo boljeee bila sam cak do centra obavljato neke obaveze.. Kod nas u bipi svegaaa bilo kupila sam samo paket pelene 2 od tete violete i to za neke mizerne kunice… Nisam htijela nista vise kupovati jer cekam svoje kunice da stignu pa cu onda uzeti jos sta mi fali ali u biti mislim da ce nam kupovanje pelena biti rezervirano za vikend kad je 30 %popusta.. Isplati se jer imamo i onih 10% bippo kluba na svaku kupnju tako da cemo peglat popuste na pelene.. Za sada imam pelena za pocetak tako da mi je to vazno.. Isto tako vlazne maramice sam vec toliko nakupovala da sam ih pocela spremat na ormar koliko ih imam.. Zadnji put bila u os u kauflandu i u sklopu njega ona ljekarna i ja vidim hipp vlazne maramice sensitive 99% voda bla bla neko veliko pakiranje i reko idem ja to vidjet.. Mislila ja 4*52 kom za 39 kn kad ono 8*52kom za 39 kn tako da sam to kupila..

Bilo je u lidlu mozda cak jos imaju posto toga dode pun kufer u trg 3*100 za 15kn ja sam bila uzela a sad nisam al znam da ima pa onda se pretrpavam se.. I ko je piso za pampers sensitiv maramice sto to meni uzasno smrdi ja smrdljivijih maramica nisam vidla uzas

Daaaa fuuuj sto smrde, ko kugaa 🤢 

Julie
    11. Listopad 2019. 21:33

Ayla zamisli nje da je na forumu, kad bi ujutro ti stavila sovicu i napisala ko je budan a ona pošalje evo me, kuhaj kavu 😂😂😂😂

• sunshine1
    11. Listopad 2019. 21:35

Julie

Ayla zamisli nje da je na forumu, kad bi ujutro ti stavila sovicu i napisala ko je budan a ona pošalje evo me, kuhaj kavu 😂😂😂😂

Hahahahahahah placem

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 21:37

marinaaaa

Venus

Ayla 😂😂 samo sam pomislila ko jbt led ako je ovo stvarno da nisam u stanju ni obuci se i doc do auta, a kamoli ona tusiranja i spremanja 😂😂 hvala Bogu proslo je, samo govorim muzu kad mi je toliko osjetljiva vec sad ta utroba i bole B hicks i svaki bebin pokret, sta ce onda bit u radjaoni 😷😬

Marinami smo isto uzeli Babylove sve, i jedne Violeta na akciji cisto da probamo. A dosao je kod nas i Babylove one ekoloske, bez izbjeljivaca od viskoze i bambusa sastav, al najmanje vel.2 sto sam nasla, pa cemo i njih probati.

A kakvo je to bilo pravilno disanje u tvom slucaju, kako u trudovima a kako izmedju?

Moja je dva dana nosila pelene jedinicu,evo nas vec na dvojci. 🤗 kad osjetis trud disss tako da udahnes duboko na nos izdahnes na usta dok trud ne orose onda mozes disati normalno. Iako sam ja disala tako i izmedu trudova bilo mi je lakse ☺️

Ne, tako dises izmedju trudova. Duboko na nos i polako izdises na usta. A u trudu dises brzo i plitko. Mozes udisat na no pa izdisat na usta (tako ti se usta suse i bit ces zedna dosta) ili udises i izdises na nos, mozes onako i ko pas, dahtati. Meni je najlskse bilo na nos udisat i izdisat. Iako kad ti naidje ubitacan trud, pogubis se vise (znas kak treba disat al jednostvno ne mos vise tak), znala sam i zadrzat malo dah, jbg snalazis se 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.