Boze sto mom sinu ne pase desni bok da legnem toliko se gura kad se okrenem na desni bok da me natjera da se okrenem brzo na ljevu stranu i odma se smiri.. A ja poludim jer se ukocim kad lezim cijelu noc na lijevom boku..
Hoce to tako 😊 sta znas mozda on visi naglavacke kad si na desnom boku 😛
Jedino ako se okrenuo jer je na zadnjem uzv bio glavom dolje s ljeve strane.. Tko ce ga znati.. Ja se samo nadam da je dobro okrenut za porod jer nisam imala uzv dugooo vec i mislim da ga i nece raditi sad vise pa me malo brine to jel ostao beban glavom dolje.. Mislim da bi mi bio ogroman sok da krene porod i onda kazu da ide na guzu..
Ja nisam bila 5 tjesdana na uzv prije poroda. Tjedan prije bila u TA, i napravili samo ctg. Ja pitam za uzv, kaze doktorica iduci tjedan. I kazem ja njoj ali po zadnjem grafu je bilo malo odstupanja, manja tezina nego sto bi trebala biti. Kaze ona ma ne brinite, kao mozda je manja beba, vidimo se za tjedan dana. Reko dobro. I za 4 dana ja dosla na porod. Pitaju me tamo a koja je procjenjena tezina? Reko ne znam. S 33tt je bio 1700. Poslje mi nisu radili uzv. Ova doktorica ostala u cudu da u toj fazi trudnoce ne znas kolila je beba.
A di su 🦉 😲😲
Manich da ti nisi smrkljava osla roditi 😂
Naomi dusu dal te malac tare 🤪
Tvoj spava od 7, moj budan od 7 🙄🙄🙄🙄
Daa bit ce da ju izmorilo ovi 4,5 dana sto nije spavala bas najbolje jer spava ko top, malo sam u brigi kad tako spava.. U brigi sam kad nespava i kad spava 🙄 i jos me sad muci ova pelena sto ju nije napunila da nije mozda dehidrirala 😐 al dajem joj caja i vode i mljeka mislim da ne moze da je ovo samo umor
Nije uopce piskila? Ili nije bas napunila onak?🤔
Pa nisam zavirivala unutra al vidim da trakica nije promjenila boju, a ona se ne prozete po cijeloj peleni neg samo nako s pocetka mullerove pelene i dosta su mekane mozda i je piskila al velim nisam otvarala, kad se probudi i otvorit cu pelenu… pa nemoze dehidrirat jelda jer sam joj prije spavanja u 7 dala i caja i mljeka
Ma ne moze. Pogotovo sto joj dajes i caja i vode i mlijeka. Svladao ju umor vjerojatno. Cvrsto zaspala pa nije nista obavila. 😊 sigurno ce iduca bit puna
Nadam se, jer stvarno joj sve dajem.. Opet je digla ruke i rasirila ih 😂 i vcrs lumpuje
Znaci sretna beba, kako je vec netko rekao 😁 ja kazem da je morov refleks 😎
Sto god da je samo nek mi je zdrava 🥰🥰
E da, Ayla provjeri joj fontanelu (to ti je ono na glavici, onaj romb, gdje se jos nisu zatvorile kosti lubanje), ako je ulegnuto znaci da je dehidrirana, ako nije ulegnuto, nije dehidrirana. Danas mi tako rece prijateljica 😊
Nije ulegnuta, hvala tii odmah mi lakse 🥰🥰😘😘
Nema na cemu 😘 ma sve mi brinemo previse, provjeramo jel dise. Ne mos si pomoc, ljubav je to 😊 uh a kad dodju oni dani kad polozi vozacki, pa mislim da necu moc spavat 😂 pa maturalac, izlasci.. Al dobro imamo sva sreca vremena jos do tih briga 😁
Ajme brige su uvijek tu, ja cu posjediti od briga 😅😅
Sutii ti bar imas kose. Ja tu par dlaka na glavi, sva je neka jadna tankaa uzasna. Nikako ne raste. Sad je pocela.i opadat 🙄 bas patim za dugom gustom kosom pa makar sijedom 😂
Boze sto mom sinu ne pase desni bok da legnem toliko se gura kad se okrenem na desni bok da me natjera da se okrenem brzo na ljevu stranu i odma se smiri.. A ja poludim jer se ukocim kad lezim cijelu noc na lijevom boku..
Jedino ako se okrenuo jer je na zadnjem uzv bio glavom dolje s ljeve strane.. Tko ce ga znati.. Ja se samo nadam da je dobro okrenut za porod jer nisam imala uzv dugooo vec i mislim da ga i nece raditi sad vise pa me malo brine to jel ostao beban glavom dolje.. Mislim da bi mi bio ogroman sok da krene porod i onda kazu da ide na guzu..
Ja nisam bila 5 tjesdana na uzv prije poroda. Tjedan prije bila u TA, i napravili samo ctg. Ja pitam za uzv, kaze doktorica iduci tjedan. I kazem ja njoj ali po zadnjem grafu je bilo malo odstupanja, manja tezina nego sto bi trebala biti. Kaze ona ma ne brinite, kao mozda je manja beba, vidimo se za tjedan dana. Reko dobro. I za 4 dana ja dosla na porod. Pitaju me tamo a koja je procjenjena tezina? Reko ne znam. S 33tt je bio 1700. Poslje mi nisu radili uzv. Ova doktorica ostala u cudu da u toj fazi trudnoce ne znas kolila je beba.
Ja bi takvim doktorima oduzela licencu, zbog njihovog nemara i ljenosti mogu se cuda desiti i onda niko nije kriv 🙄
E da, Ayla provjeri joj fontanelu (to ti je ono na glavici, onaj romb, gdje se jos nisu zatvorile kosti lubanje), ako je ulegnuto znaci da je dehidrirana, ako nije ulegnuto, nije dehidrirana. Danas mi tako rece prijateljica 😊
Nema na cemu 😘 ma sve mi brinemo previse, provjeramo jel dise. Ne mos si pomoc, ljubav je to 😊 uh a kad dodju oni dani kad polozi vozacki, pa mislim da necu moc spavat 😂 pa maturalac, izlasci.. Al dobro imamo sva sreca vremena jos do tih briga 😁
Hihi mene to isto brine kako cu svako malo gledat jel dise.. Boze bas smo sasave nekad... Koliko se brinemo da nekad i kad mozemo spavati mi necemo spavati jer gledas jel dise jel piskio ili takve stvari.. Preslatko je tako nekoga voljeti.. Ja sam oduvijek htijela djecu i to barem troje obozavam ih u biti to se i vidi jer sam i radila vec 3 puta kao teta cuvalica zaista volim biti ona koja se brine koju ce pitati za savjet koja ce pomoc oko zadace i takve stvari.. Onaj osjecaj kad te djeca gledaju kao boga dok im objasnjavas nesto sto su pitali meni to divno... Ali da vam budem iskrena nisam ni sanjala da mozes ovako voljeti dijete koje je jos u tvom stomaku koje ces tek upoznati.. Ja se sama sebi cudim nekada.. Ako ga sad toliko volim a nemam pojma kako ce izgledati kako cu ga tek voljeti kad ga konacno vidim..
Ajme brige su uvijek tu, ja cu posjediti od briga 😅😅
Sutii ti bar imas kose. Ja tu par dlaka na glavi, sva je neka jadna tankaa uzasna. Nikako ne raste. Sad je pocela.i opadat 🙄 bas patim za dugom gustom kosom pa makar sijedom 😂
Reci adresu oticu se osisat i saljem ti 😂😂 ja bas imam srecu s kosom svi joj se dive kad ju fale nema odgovora da ju ne ureknu 😅
October meni nisu racunali popuste na cijenu Bipo nego na crnu cijenu. Ja uzela ti mijumiju ili kak se vec zove 😂, ali malu jer sam zakljucila da je mala za male bebe. Znaci zeznula sam se. Tek sam na 2099str., ali mislim da necu dalje stici jer krenulo spavanje.
Ja bi takvim doktorima oduzela licencu, zbog njihovog nemara i ljenosti mogu se cuda desiti i onda niko nije kriv 🙄
Da, uzas 🙄 a sta da ti kazem da nijednom nisam vaginalno pregledana u trudnoci 🤔 znaci odkad mi je presla na abdomonalni uzv, nisam gace skinula kod doktora 😂 mogla sam bit otvorena od 20og tjedna, ne bi znala uopce. Mislim nisam imala nikakvih tegoba niti ista, pa valjda gin misli nema potrebe cackat dolje. Al da ni u trudnockoj nisu gledali. Ja ostala u cudu. Reko doc cu u TA sve ce napravit ctg, uzv i vag pregled. Na kraju samo ctg. Seljaci 🙄 sva sreca sve je super, ali ko zna koliko zena lose prodje zbog takvog nemara..
E tako i ja moj zadnji uzv je bio sa 33 tj i tada mi je procjena bila 1915g beban.. Eto i sad da ja sutra zavrsim na porodu sta bi ja njima rekla? Ayla def cu joj rec neka napravi uzv jos jedan i to taman u cetvrtak i to tu u belom nije me briga za neke njene stavove. Recu joj sta mislim pa nek se duri ako zeli
Hihi mene to isto brine kako cu svako malo gledat jel dise.. Boze bas smo sasave nekad… Koliko se brinemo da nekad i kad mozemo spavati mi necemo spavati jer gledas jel dise jel piskio ili takve stvari.. Preslatko je tako nekoga voljeti.. Ja sam oduvijek htijela djecu i to barem troje obozavam ih u biti to se i vidi jer sam i radila vec 3 puta kao teta cuvalica zaista volim biti ona koja se brine koju ce pitati za savjet koja ce pomoc oko zadace i takve stvari.. Onaj osjecaj kad te djeca gledaju kao boga dok im objasnjavas nesto sto su pitali meni to divno… Ali da vam budem iskrena nisam ni sanjala da mozes ovako voljeti dijete koje je jos u tvom stomaku koje ces tek upoznati.. Ja se sama sebi cudim nekada.. Ako ga sad toliko volim a nemam pojma kako ce izgledati kako cu ga tek voljeti kad ga konacno vidim..
Dobro velis ni ja se nisam nadala takvoj ljubavi, prije nisam bila neki ljubitelj djece a sad dusu bi dala, ja uvjek gledam dali dise.. Jedno vrijeme sam i muza provjeravala ako ga nebi cula opsjednuta sam s tim 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji