Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2019. 01:08

ivana0907

di ste sovicee? nemogu zaspat nikakoo
    strasnoo…. nisam ni po danu nista ni proslu noc od tih kontrakcijaa
    nadam se da cemo ovdje bit par dana i da idemoo kucii

Aj eto nisam sama, ma bit ce to sve dobro 😊

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 01:21

Pikulica19

Venus

Pikulicesve se trudnice testiraju brisom rodnice izmedju 35 i 37 tjedana trudnoce i dosta je cest kod trudnica, ja mislim bar 1/3 da ga ima, to je kao beta hemoliticki (agalacticae) iz grupe B. Svi ga prirodno imamo u crijevima/utrobi, al nekom se kolonizira, prosiri na urin il ovako vaginalno i nalazi pokazu pozitivno, i onda se dobiva profilaksa na porodu. Znaci nije da se mozes ono zarazit nekako specijalno, vec sam od sebe bukne, isto kao candida u organizmu.

Imala sam dns taj bris 😉
    Samo nije mi bilo jasno na temelju cega ga netko ima a netko ne…. Hvala na pojasnjenju ☺️
    Sto ja ne volim te bestije dole, i bjezim od ljudi pa makar i prehlade pogotovo sada kad smo sve osjetljive… bila sam negdje na pola trudnoce kad mi je necakinja bila na kampu i dobila gliste a u tom vremenu je bila kod mene i spavala samnom…. Ajme ja nisam bila mirna dok govno nisam odnijela na analizu i bilo je ok bez glisti i jajasaca….

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 dok govno nisam odnjela na analizu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 01:22

Javljam se na raport 😄 jel prozivka jos traje? 😯

11. Listopad 2019. 01:23

Noemi1

Javljam se na raport 😄 jel prozivka jos traje? 😯

Normalno da traje mislim stvarno vidis li ti koliko je sati, pa đes toliko? Di nam drug, uteko? Pisi neopravdani

11. Listopad 2019. 01:25

ayla

A di su 🦉 😲😲
    Manich da ti nisi smrkljava osla roditi 😂
    Naomi dusu dal te malac tare 🤪

Hahahahha nisam druuug moj... Negooo mi se javio frend iz zg nismo se culi sto godina i poruka dvije i na kraju zavrsili na video pozivu i bla bla o svemu i tako zadnja dva sata jbt.. I kazem ja njemu moram ic a on pita sta spava ti se a ja ladno ma jok moram se ic javit curama na forum brinut ce se.. ❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤭🤭😘😘😘 Siroti on hahaja nije imao pojma o cem ja trabunjam kakav forum... 
    Nego da se ubacim sto se tice svekrva ja moju nesudjenu imam na fb i zena svako malo okaci neku sliku sa tekstom tipa ponosna baka, ili moji unuci moja sreca i takve fore.. A meni naravno dodje da joj napisem jel i unuk kojeg vas sin ne priznaje?! Uglavnom sad mi je vec smjesna i ona i on i svi skupa i jedva cekam da se sve procuje kakav je supak prema meni i prema bebanu i da ljudi pricaju o njima kakvi su jer njih takve stvari jako bole ono sta ce ljudi rec.. A jos vise od toga boje se oni boga i ja sam im rekla odavno da svatko dobije ono sto zasluzuje tako ce i oni.. Ja cu ponosno moc prosetat sa svojim sinom jer na kraju ja cu imati njega a oni nece imati nista. ❤️🤗 

11. Listopad 2019. 01:26

Moja mala spavala od 7 do ponoc probudla se krenem ju presvlaciti pelena uopce nije puna kao da nije ni piskila reko dobro idem ju hraniti popje 90ml reko pauza da podrigne ona se ispovraca nis presvlacenje i sebe i nje i dadem joj vode i popje jos 40ml i evo opet spava ko pijana je zera gledala u plafon i smijala se garant svojim anđelcicima i sad spava i nije podrignula 😣

11. Listopad 2019. 01:28

Manich

ayla

A di su 🦉 😲😲

Hahahahha nisam druuug moj… Negooo mi se javio frend iz zg nismo se culi sto godina i poruka dvije i na kraju zavrsili na video pozivu i bla bla o svemu i tako zadnja dva sata jbt.. I kazem ja njemu moram ic a on pita sta spava ti se a ja ladno ma jok moram se ic javit curama na forum brinut ce se.. ❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤭🤭😘😘😘 Siroti on hahaja nije imao pojma o cem ja trabunjam kakav forum…
    Nego da se ubacim sto se tice svekrva ja moju nesudjenu imam na fb i zena svako malo okaci neku sliku sa tekstom tipa ponosna baka, ili moji unuci moja sreca i takve fore.. A meni naravno dodje da joj napisem jel i unuk kojeg vas sin ne priznaje?! Uglavnom sad mi je vec smjesna i ona i on i svi skupa i jedva cekam da se sve procuje kakav je supak prema meni i prema bebanu i da ljudi pricaju o njima kakvi su jer njih takve stvari jako bole ono sta ce ljudi rec.. A jos vise od toga boje se oni boga i ja sam im rekla odavno da svatko dobije ono sto zasluzuje tako ce i oni.. Ja cu ponosno moc prosetat sa svojim sinom jer na kraju ja cu imati njega a oni nece imati nista. ❤️🤗

A ljepo mogla si jos pricati 😊 i treba se bojati Boga sramota njihova, tvoja sreca i ponos briga za njih 💕

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 01:29

ayla

lala3

Ajla draga znam kako je i moja bi u sve zivo gurnula nos, zabadalo samo takvo… neki dan sam je ostavila samu u stanu jer sam morala s malim ici negdje malo dalje, a ona ostala da odvede malu u skolu i saceka je kad dođe.. mogu misliti da mi je zavirila u svaki cosak, samo sto je sve prosle sedmice okreceno i oprano, znam da nije mogla naci nigdje nista 😂.. dolazim ja kuci a ona ljuta ko ris, pa gdje smo do sad, sta nas nema, poce se s malom prepirat, a ja lagano kuliram, ocito joj nije nesto odgovaralo, nije nasla materijala da rastura price 😂😂.. kad smo stan renovirali, ona dolazi i majstorima prica sta ce raditi, kaze joj mm, hajde ti lijepo kuci, ja sam ovdje da govorim sta ce se raditi 😂. Nos je odmah u oblacima, a nema mira da istrpi da pusti nekoga ko nesto radi da i zavrsi, nego ona je tu u svakoj situaciji da da svoj savjet, koji nema veze s vezom… covjek sijece plocice u kuhinju da postavi, ona se uzvrtila, ode vidjeti hoce li to on dobro uraditi 😂😂😂. Ma davno sam ja rekla, mogla bih knjigu o njoj i zaovi napisati…

Sve si napisala kao da imamo iste svekrive 🙈 a zaovu cu ovaj put preskociti jer biblija je mala 😂😂😂

Ja ne baratam bas s tim pojmovima, jel zaova sogorica? Ili? 🙈 e da, ovdje na forumu sam cesto vidjela da ljudi pisu izDurati? Ja gledam sta je sad to? Kao moram izdurat jos 2 tjedna bar, pa sam skuzila da se misli na izgurati-izdrazati? Lijepa nasa puna dijalekata 😊

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 01:30

ayla

A di su 🦉 😲😲

Tvoj spava od 7, moj budan od 7 🙄🙄🙄🙄

11. Listopad 2019. 01:32

Noemi1

ayla

lala3

Ajla draga znam kako je i moja bi u sve zivo gurnula nos, zabadalo samo takvo… neki dan sam je ostavila samu u stanu jer sam morala s malim ici negdje malo dalje, a ona ostala da odvede malu u skolu i saceka je kad dođe.. mogu misliti da mi je zavirila u svaki cosak, samo sto je sve prosle sedmice okreceno i oprano, znam da nije mogla naci nigdje nista 😂.. dolazim ja kuci a ona ljuta ko ris, pa gdje smo do sad, sta nas nema, poce se s malom prepirat, a ja lagano kuliram, ocito joj nije nesto odgovaralo, nije nasla materijala da rastura price 😂😂.. kad smo stan renovirali, ona dolazi i majstorima prica sta ce raditi, kaze joj mm, hajde ti lijepo kuci, ja sam ovdje da govorim sta ce se raditi 😂. Nos je odmah u oblacima, a nema mira da istrpi da pusti nekoga ko nesto radi da i zavrsi, nego ona je tu u svakoj situaciji da da svoj savjet, koji nema veze s vezom… covjek sijece plocice u kuhinju da postavi, ona se uzvrtila, ode vidjeti hoce li to on dobro uraditi 😂😂😂. Ma davno sam ja rekla, mogla bih knjigu o njoj i zaovi napisati…

Sve si napisala kao da imamo iste svekrive 🙈 a zaovu cu ovaj put preskociti jer biblija je mala 😂😂😂

Ja ne baratam bas s tim pojmovima, jel zaova sogorica? Ili? 🙈 e da, ovdje na forumu sam cesto vidjela da ljudi pisu izDurati? Ja gledam sta je sad to? Kao moram izdurat jos 2 tjedna bar, pa sam skuzila da se misli na izgurati-izdrazati? Lijepa nasa puna dijalekata 😊

Da da sogorica, hahaha je bas to izgurati ma vidis da znades samo treba da pokopčas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.