Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Listopad 2019. 23:00

Pikulica19

ayla

Pikulica19

I dns sam bas imala ruzno iskustvo u TA…
    Netko je bio tamo naruciti se i vidjela je kolika je guzva i da ja sam bila medju njima… 4h cekanja…
    Vise sam tamo cekala nego spavala u cijeloj noci 🙈
    Naravno moje doktorice nije bilo i bila je opet neka druga koju prvi put vidim….
    Tlak normalan kaze, a od inace niskog i tlak mi skocio koliko mi straznjica utrnula.
    Sve vidi, sve pise u kompu od prijasnjih pregleda i moja dr mi je rekla da cemo i uzv napraviti i rekla mi da se ne trebam narucivati samo predjemo i napravimo ga i na to joj i kazem da bi mi rekla da se nisam narucila i da odem na salter i narucim se za iduci tjedan 😏
    Ajde dobro i to… Gurnula prst, a imala sam osjecaj kao da je gurnula saku 😥 i suti… Tek kad sam pitala jel sve u redu ona pa malo ste otvoreni oko 1cm i na to joj kazem pa tako mi vec zadnja 2mj sto je i vidjela u PB… 🤔
    I sad uhvatim priliku da joj kazem da pijem terapiju i do kad da pijem i jel trebam postepeno prestajat nakon 9mj sto pijem i ona meni samo da pijem do 36.tt i jos spomenem da me boli donji dio i gornji dio trbuha i na to ce mi ona: A sta da vam kazem, pa prosli ste 35. tt…. 🤦🏼‍♀️
    Izgubila sam volju za ista je pitat vise nakon toga a imala sam jos pitanja….
    Uzas, najgora doktorica na koju sam potrefila u Vinogradskoj jedva cekam svoju da se vrati gdje god da je 😔

Sto ja mrzim te zamjene, uvik su nadrkani razumijem tvoj bjes tako sam ja sa zamjenom imala scenu i jos mi napravila uzv i kaze beba je manja ja u soku jer je uvjek bila veca za tj dana sam odma isla k svom kad se vratio i trazila ga da mi napravi uzv da me smiri a beba normalna…

Ma sad svaki tjedan moram hodocastit gore, a moglo se napraviti… I jos poslije vidim napisala trbuh mekan a ono ne moze bit tvrdji od onog sjedenja tamo a osjecaj da ce se raspuknut… I sestra ju pita hoce me odvest na uzv dok sam se ja otisla obuci i ova, pa NEEE nije se narucila 😡😡😡😡
    Smiruje me kad sam ja cula svoje srceko junacko a ko njih sisa 😍🥰

Ma uzas, napise nesto a uopce nisi upucena u to, tako je men kad sam jednom dosla na hitnu zbog bolova kao jajnik i poslje skuzim da je napisala visokorizicna trudnoca 🙄🙄🙄 
    Ma da to jedino umiri nase strahove kada cujemo srce ili kada udari 🥰🥰

Venus
    10. Listopad 2019. 23:00

Nije me uopce strah da necu krenit na vrijeme iz onako nekog razloga, ja sam planirala lijepo doma laganini prodisavati trudove dok ne dodju na 4-5min, nego eto ova mi jucer rekla zbog streptokoka da dodjem prije 😭😭😭 i sad sam luda zbog tog, ocu stic na vrijeme, sta ako se budem morala depilirat il kosu oprat, hodocastit na wc 20 puta, sta ako se skrate u sekund trudovi itd.

10. Listopad 2019. 23:08

Venus

Nije me uopce strah da necu krenit na vrijeme iz onako nekog razloga, ja sam planirala lijepo doma laganini prodisavati trudove dok ne dodju na 4-5min, nego eto ova mi jucer rekla zbog streptokoka da dodjem prije 😭😭😭 i sad sam luda zbog tog, ocu stic na vrijeme, sta ako se budem morala depilirat il kosu oprat, hodocastit na wc 20 puta, sta ako se skrate u sekund trudovi itd.

Ma briga te za depilaciju ionako oni to uvjek obriju oko međice, a kose peri svaki drugi dan da budes spremna... Ja se oko toga svega uopce nisam sikirala govorila sam bas muzu dan prije kako me mora urediti jer ja nisam uopće mogla nit viditi nit dovatiti i bas se potrefilo da sam osla nesredena al sestra je to rijesila da nisam ni osjetila da nes radi 

Julie
    10. Listopad 2019. 23:14

Pikulica ja toliko stvari potrpala u torbu za radaonu, na kraju ki torbu spremili u ormaric i u boksu sa bila sa bocicom vode i mobitelom, veli meni sestra stavi si ga ispod jastuka da ga imas blizu sebe i kad sam rodila naravno nisam se mogla sjetit gdje je a smjena se promjenila i slala sestru da kopa po torbi i zena se vraca veli nisam ga nasla i sad svi traze mobitel 😂 i ja sam najednom joooooj ispod jastuka mi je 🙈🙈🙈
    Po meni nemoj nosit pidame jer vjerujem da ti nece biti prakticno za dojenje. 
    Ayla sveki ti je legenda 😂🙈 ude u wc 😂😂😂😂 znaci ne vjerujem 🙈🙈🙈🙈
    Katastrofa

Venus
    10. Listopad 2019. 23:18

Ayla ja uzmem onaj aparat za brijanje i s njim se fino podsisam pa pobrijem, lakse nego s britvicom, plus nemogu britvice nikako dolje zbog iritacija, pa zato bi izbjegla da me oni kasape 😃

A kosa mi inace duga i suha i moze maltene 7 dana bez pranja, ja operem svako 5 dana recimo, al sad kako se priblizava porod vec me nakon 3dana pocne malo iritirat i umisljam odmah da nije dovoljno dobra, a znam da nije dobro suhu kosu navikavat na cesca pranja jer se onda bez masti i prlja 😂

• Pikulica19
    10. Listopad 2019. 23:32

Venus

Promaknuo mi mozda post, ali odkud streptokok??? Znam koje su posljedice ali kako se zarazit s njim? Jel mozda znas kako si ga dobila? 

• Pikulica19
    10. Listopad 2019. 23:34

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica19

ayla

Pikulica19

Nego mogu sluzbeno potvrditi da mi je torba spremna evo sto sam ja stavila:
    -uloske ✔️
    -dezif. maramice✔️
    -2pak jednokratnih gacica (10kom)✔️
    -japanke za kupanje ✔️
    -kucne papucice✔️
    -Gel za tusiranje✔️
    -pasta✔️ i cetkica za zube✔️
    -punjac i boln.papire cu stavit kad krenem✔️
    -2spavacice✔️
    -2pidjame✔️
    -3 rucnika✔️
    -blazinice za grudi✔️
    -mast za bradavice✔️
    - wc papir✔️
    - cetka za kosu✔️
    -izdajalica je kuci u pripremi ☑️
    -za bebu mi patronozna dala 2 Bephaten mini kremice taman za bolnicu dostatno✔️
    -pelene mali paket✔️
    -vl.maramice✔️
    - kopcu za kosu/gumicu✔️
    - keksice✔️
    - carape✔️
    - ogrtac✔️
    - voda✔️
    - sitni novac za automat✔️
    - kantrion ulje za ranu✔️

👍 Dal se ti selis ili ides roditi 🤪

A ja jos htjela pitat sto ono da odvojim za radjaonu? 🙈
    Ne pitaj, kazem vam da idem kampirat tamo pred kraj pa kad me krene 🤣🤣🤣

E to ce ti cure rec ja sam u radaonu nosila samo mob 😂 hahah kad vidim na vijestima da neko kampri ispred bolnice znam da si to ti 😂😂

Da, da… Jos ce reci i trudnice su svojim kampiranjem podrska med sestrama 😂😂😂😂😂

Daaa 😂😂😂 kad te budu snimali, obavezno nas sviju pozdravi s foruma 😂😂

Svoje 🦉 posebno 🥰

Venus
    10. Listopad 2019. 23:35

Pikulice sve se trudnice testiraju brisom rodnice izmedju 35 i 37 tjedana trudnoce i dosta je cest kod trudnica, ja mislim bar 1/3 da ga ima, to je kao beta hemoliticki (agalacticae) iz grupe B. Svi ga prirodno imamo u crijevima/utrobi, al nekom se kolonizira, prosiri na urin il ovako vaginalno i nalazi pokazu pozitivno, i onda se dobiva profilaksa na porodu. Znaci nije da se mozes ono zarazit nekako specijalno, vec sam od sebe bukne, isto kao candida u organizmu.

• Pikulica19
    10. Listopad 2019. 23:39

Julie

Pikulica ja toliko stvari potrpala u torbu za radaonu, na kraju ki torbu spremili u ormaric i u boksu sa bila sa bocicom vode i mobitelom, veli meni sestra stavi si ga ispod jastuka da ga imas blizu sebe i kad sam rodila naravno nisam se mogla sjetit gdje je a smjena se promjenila i slala sestru da kopa po torbi i zena se vraca veli nisam ga nasla i sad svi traze mobitel 😂 i ja sam najednom joooooj ispod jastuka mi je 🙈🙈🙈
    Po meni nemoj nosit pidame jer vjerujem da ti nece biti prakticno za dojenje.
    Ayla sveki ti je legenda 😂🙈 ude u wc 😂😂😂😂 znaci ne vjerujem 🙈🙈🙈🙈
    Katastrofa

A pidjame hlace mislim a gore majica na bratelice idealno za dojenje jer se ne zelim odmah tam trpat u grudnjak, neka disu sise 🤗
    Iskreno ne podnosim spavacice pa cu ih brzo isprljat da ne kazu da nisam ponijela 😂😂😂😂😂😂

• Pikulica19
    10. Listopad 2019. 23:49

Venus

Pikulicesve se trudnice testiraju brisom rodnice izmedju 35 i 37 tjedana trudnoce i dosta je cest kod trudnica, ja mislim bar 1/3 da ga ima, to je kao beta hemoliticki (agalacticae) iz grupe B. Svi ga prirodno imamo u crijevima/utrobi, al nekom se kolonizira, prosiri na urin il ovako vaginalno i nalazi pokazu pozitivno, i onda se dobiva profilaksa na porodu. Znaci nije da se mozes ono zarazit nekako specijalno, vec sam od sebe bukne, isto kao candida u organizmu.

Imala sam dns taj bris 😉
    Samo nije mi bilo jasno na temelju cega ga netko ima a netko ne....  Hvala na pojasnjenju ☺️
    Sto ja ne volim te bestije dole, i bjezim od ljudi pa makar i prehlade pogotovo sada kad smo sve osjetljive... bila sam negdje na pola trudnoce kad mi je necakinja bila na kampu i dobila gliste a u tom vremenu je bila kod mene i spavala samnom.... Ajme ja nisam bila mirna dok govno nisam odnijela na analizu i bilo je ok bez glisti i jajasaca.... 
    ... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.