Joj komentara 😂😂
Mene zanima ovako nesto (za nas opterecene pri kraju trudnoce 😃), jel vam svima prije ispao sluzni cep i jeste li dobile onu neki krvavu naznaku pred porod, il nije ko Marini… znam da nekome moze ispadati u komadima tjednima prije pa da i ne primjeti…
I zanima me onako dan/vecer/par sati prije nego su vas uhvatili trudovi/pukao vodenjak, jeste radile nesto sto je moglo mozda potaknuti to (tipa ciscenje/napor, setnja, seks il nista)? 😃
Meni nije ispao sluzni cep ili je ispao a da nisam skuzila, u sto sumnjam. Nosila sam stalno one dnevne uloske, valjda bi primjetila 🤔 a nisam apsolutno nista radila sto bi moglo potaknut pucanje vodenjaka (zato i imam prljave prozore jos 😂)
Pikulica ja toliko stvari potrpala u torbu za radaonu, na kraju ki torbu spremili u ormaric i u boksu sa bila sa bocicom vode i mobitelom, veli meni sestra stavi si ga ispod jastuka da ga imas blizu sebe i kad sam rodila naravno nisam se mogla sjetit gdje je a smjena se promjenila i slala sestru da kopa po torbi i zena se vraca veli nisam ga nasla i sad svi traze mobitel 😂 i ja sam najednom joooooj ispod jastuka mi je 🙈🙈🙈
Po meni nemoj nosit pidame jer vjerujem da ti nece biti prakticno za dojenje.
Ayla sveki ti je legenda 😂🙈 ude u wc 😂😂😂😂 znaci ne vjerujem 🙈🙈🙈🙈
Katastrofa
Da da bez pardona ti ona to, makar da je pokucala.. A slusaj sad ovo ja sam to jutro gledala ko je ovdje lud ulazi ona ujutro u sobu i zove sina ja se pravim da spavam a muza dok je probudila men kose narasle za 5cm 😂 pita ona di je crveni auto on u vani ona a di je crni on pa u vani pa ona ja ga nevdim veli pa u vani a ona opet di je crveni e znas to men doslo da kazem odlaz van pa vidi da su svi auti u vani toliko je lina bila to jutro da oci otvori i da vidi da su svi auti u vani nisu igracke da se nevde, i naravno ja se razbudim tako i cijeli dan mi bio u k i ona a sto si ti ljuta a mislim se ti nebi bila.. Ili ujutro kad se dignem nije mi do price jer volim na miru popti kafu i zapalit cigar to je bilo da se zna ona cim cuje da se neko digo eto je i onda ona bi pricala ranom zorom ja sidim i po mob ili jednostavno sidim i buljim u jednu tocku ona da sto je meni sto sam zamisljena pa ovo pa ono a men se neda ni reci dobro jutro kamo li odg na pitanja
Ayla ja uzmem onaj aparat za brijanje i s njim se fino podsisam pa pobrijem, lakse nego s britvicom, plus nemogu britvice nikako dolje zbog iritacija, pa zato bi izbjegla da me oni kasape 😃
A kosa mi inace duga i suha i moze maltene 7 dana bez pranja, ja operem svako 5 dana recimo, al sad kako se priblizava porod vec me nakon 3dana pocne malo iritirat i umisljam odmah da nije dovoljno dobra, a znam da nije dobro suhu kosu navikavat na cesca pranja jer se onda bez masti i prlja 😂
Ma i on je samo skracivo ja britvicu nisam ni koristila osim bikinija..
Ajme da bar moja moze moja se masti uzas, svaki drugi treci dan ju treba prati, a gusta mogu jos 3 glave opskrbiti a duga do guzce kao sto sam vec pisala, obozavam ju al nekad mi stvarno ide na zivce.. Ma i da odes s masnom boze moj nije smak svijeta
Nego mogu sluzbeno potvrditi da mi je torba spremna evo sto sam ja stavila:
-uloske ✔️
-dezif. maramice✔️
-2pak jednokratnih gacica (10kom)✔️
-japanke za kupanje ✔️
-kucne papucice✔️
-Gel za tusiranje✔️
-pasta✔️ i cetkica za zube✔️
-punjac i boln.papire cu stavit kad krenem✔️
-2spavacice✔️
-2pidjame✔️
-3 rucnika✔️
-blazinice za grudi✔️
-mast za bradavice✔️
- wc papir✔️
- cetka za kosu✔️
-izdajalica je kuci u pripremi ☑️
-za bebu mi patronozna dala 2 Bephaten mini kremice taman za bolnicu dostatno✔️
-pelene mali paket✔️
-vl.maramice✔️
- kopcu za kosu/gumicu✔️
- keksice✔️
- carape✔️
- ogrtac✔️
- voda✔️
- sitni novac za automat✔️
- kantrion ulje za ranu✔️
👍 Dal se ti selis ili ides roditi 🤪
A ja jos htjela pitat sto ono da odvojim za radjaonu? 🙈
Ne pitaj, kazem vam da idem kampirat tamo pred kraj pa kad me krene 🤣🤣🤣
E to ce ti cure rec ja sam u radaonu nosila samo mob 😂 hahah kad vidim na vijestima da neko kampri ispred bolnice znam da si to ti 😂😂
Da, da… Jos ce reci i trudnice su svojim kampiranjem podrska med sestrama 😂😂😂😂😂
Daaa 😂😂😂 kad te budu snimali, obavezno nas sviju pozdravi s foruma 😂😂
Svoje 🦉 posebno 🥰
😊😊👍
Pikulica ja toliko stvari potrpala u torbu za radaonu, na kraju ki torbu spremili u ormaric i u boksu sa bila sa bocicom vode i mobitelom, veli meni sestra stavi si ga ispod jastuka da ga imas blizu sebe i kad sam rodila naravno nisam se mogla sjetit gdje je a smjena se promjenila i slala sestru da kopa po torbi i zena se vraca veli nisam ga nasla i sad svi traze mobitel 😂 i ja sam najednom joooooj ispod jastuka mi je 🙈🙈🙈
Katastrofa
A pidjame hlace mislim a gore majica na bratelice idealno za dojenje jer se ne zelim odmah tam trpat u grudnjak, neka disu sise 🤗
Iskreno ne podnosim spavacice pa cu ih brzo isprljat da ne kazu da nisam ponijela 😂😂😂😂😂😂
A to je mrak, ja mislila klasicne pidame
Curke idem krmit jer i malog smo ssd uspjeli ususkati pa da se naspavam. Laku noc svima 🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟
Katastrofa
A pidjame hlace mislim a gore majica na bratelice idealno za dojenje jer se ne zelim odmah tam trpat u grudnjak, neka disu sise 🤗
Iskreno ne podnosim spavacice pa cu ih brzo isprljat da ne kazu da nisam ponijela 😂😂😂😂😂😂
A to je mrak, ja mislila klasicne pidame
Curke idem krmit jer i malog smo ssd uspjeli ususkati pa da se naspavam. Laku noc svima 🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟
Moja od 7 spava, kako bi volila da produzi do jutra 😂😂 al sto ce bebi glad ce ju probuditi uskoro 😊
Haha veceras svekrive tema 😂... ja ne bih o svojoj dzaba da trosim rijeci 🤐... nego da opet kukam 😊 danas bekako sva bezvoljna, nadrndana itd., prilegnem malo kad je mali zaspao da odmorim. Kad krece party u stomaku 😳.. sve sam zvijezde prebrojala, nemam pojma sta he ta mala tamo radila, ali je izvodila neke akrobacije, da se citav stomak okretao.. sad me strah da se nije opet vratila u poprecni polozaj 😳😳.. bas je nekako cudno osjetim, kao da lezi sa glavicom lijevo, sva sreca da sutra idem na pregled, mada mi ne bi uopste bilo drago da je to uradila, jer sumnjam da bi se vise vracala u normalu 😳. U subotu je punih 35tt
Haha veceras svekrivetema 😂… ja ne bih o svojoj dzaba da trosim rijeci 🤐… nego da opet kukam 😊 danas bekako sva bezvoljna, nadrndana itd., prilegnem malo kad je mali zaspao da odmorim. Kad krece party u stomaku 😳.. sve sam zvijezde prebrojala, nemam pojma sta he ta mala tamo radila, ali je izvodila neke akrobacije, da se citav stomak okretao.. sad me strah da se nije opet vratila u poprecni polozaj 😳😳.. bas je nekako cudno osjetim, kao da lezi sa glavicom lijevo, sva sreca da sutra idem na pregled, mada mi ne bi uopste bilo drago da je to uradila, jer sumnjam da bi se vise vracala u normalu 😳. U subotu je punih 35tt
Ma ja bi mogla romane pisati, al pocet ce joj se stucati 😂😂😂 nadam se da nije da su to samo akrobacije drzim 🤞
Ajla draga znam kako je i moja bi u sve zivo gurnula nos, zabadalo samo takvo... neki dan sam je ostavila samu u stanu jer sam morala s malim ici negdje malo dalje, a ona ostala da odvede malu u skolu i saceka je kad dođe.. mogu misliti da mi je zavirila u svaki cosak, samo sto je sve prosle sedmice okreceno i oprano, znam da nije mogla naci nigdje nista 😂.. dolazim ja kuci a ona ljuta ko ris, pa gdje smo do sad, sta nas nema, poce se s malom prepirat, a ja lagano kuliram, ocito joj nije nesto odgovaralo, nije nasla materijala da rastura price 😂😂.. kad smo stan renovirali, ona dolazi i majstorima prica sta ce raditi, kaze joj mm, hajde ti lijepo kuci, ja sam ovdje da govorim sta ce se raditi 😂. Nos je odmah u oblacima, a nema mira da istrpi da pusti nekoga ko nesto radi da i zavrsi, nego ona je tu u svakoj situaciji da da svoj savjet, koji nema veze s vezom... covjek sijece plocice u kuhinju da postavi, ona se uzvrtila, ode vidjeti hoce li to on dobro uraditi 😂😂😂. Ma davno sam ja rekla, mogla bih knjigu o njoj i zaovi napisati...
Haha veceras svekrivetema 😂… ja ne bih o svojoj dzaba da trosim rijeci 🤐… nego da opet kukam 😊 danas bekako sva bezvoljna, nadrndana itd., prilegnem malo kad je mali zaspao da odmorim. Kad krece party u stomaku 😳.. sve sam zvijezde prebrojala, nemam pojma sta he ta mala tamo radila, ali je izvodila neke akrobacije, da se citav stomak okretao.. sad me strah da se nije opet vratila u poprecni polozaj 😳😳.. bas je nekako cudno osjetim, kao da lezi sa glavicom lijevo, sva sreca da sutra idem na pregled, mada mi ne bi uopste bilo drago da je to uradila, jer sumnjam da bi se vise vracala u normalu 😳. U subotu je punih 35tt
Ma ja bi mogla romane pisati, al pocet ce joj se stucati 😂😂😂 nadam se da nije da su to samo akrobacije drzim 🤞
Ma i ja se nadam, ali bas mi je nekako jak osjecaj, isto sam znala kad se sa 25tt okrenula glavom dole... drago mi je da je to bilo danas da mogu vidjeti sutra kakvo je stanje, mozda se brinem bezveze...
Sortiraj odgovore
Najstariji