Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    10. Listopad 2019. 01:46

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

ayla

lala3

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Manich

Noemi1

😂 em je dosla nepripremljena (bez zadace, a lijepo si joj rekla popodne da sastavi popis), jos i odlazi ranije. To necemo tolerirat 😝

Hhahhaaha evo kisem i smijem se… Neznam sta je to navece da sve poludimo…

Mislim da je pun mjesec 😁

Ako je pun mjesec, nemaa spavanja za mene 😂 aa i onda cure krecu ko na traci u radjaonu 😂 sreco, ja bi vec bila pred vratima 😂😂

Ni mene, kad sam izasla van nesta mi na njega bacalo valja je 😂😂 rekla sam joj ja da kupi stvari

Ko zna, mozda je vec na putu 😂
    Netko je pitao di su cure s liste, ima dosta neaktivnih. Pa kontam da kad netko dodje za 3 dana i vidi 100 strana da samo odustane od foruma 😂

Ja sam tako odustala od zimskih jer nism mogla pohvatati sve price, odnosno ko je ko 🙈, pa nisam mogla pratiti pozadine svih prica jer se ne mogu sjetiti sta je kod nekoga bilo, a ovdje jesenske vec u dusu znam 😄

Ma nas je lako nije se puno pisalo osim sad, poludile s dječicom.. Ovo nam je ispusni ventil dok spavaju 😁😁

Da, vise sam vremena imala u trudnoci a manje sam pisala i pratila. Bas dobro kazes ispusni ventil. Nekad mi neugodno bude koliko pisemo o djeci, a pocelo je kao tridnicka tema 🙂

Nemoj da ti bude neugodno, mene umire postovi o bebicama kako su nemirne, placu, imaju svoje bolje i losije dane, pate ih nosici i kako vi kao majke uspjesno to prevladate i bebe budu zadovoljne i sretne i kako se smire kroz dan dva… Bez panike i stresa… Bas ulijevate sigurnost s postovima da cemo i mi biti majke koje cemo znati reagirati u takvim situacijama… 🥰

Hvala Ayla…. Tko zna mozda se svi opet skupimo tu 🤣🤣🤣🤣🤣

Bas lijepo ajde da trudnice tak misle. Uvijek kontam da vas smaramo s tim temama. 😁

Tako bar ja mislim …. Prije sam bila puno aktivnija u pisanju jer se radilo o necem sto imam i ja a sad bas uzivam vise citati te postove i dogodovstine vase 🥰

Bas mi drago to cut. Ma ja volim sve citat i trudnicke tegobe, price s poroda pogotovo, probleme s djecicom i kako ih prevladati, savjete iskusnih mama i sl. Tako da volim kad cure pisu 😊

• Pikulica19
    10. Listopad 2019. 01:47

Idem i ja spavat ipak startam s 🦉🦉
    Laku noc Noemi 🤗🥰

• Pikulica19
    10. Listopad 2019. 01:49

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

ayla

lala3

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Manich

Noemi1

😂 em je dosla nepripremljena (bez zadace, a lijepo si joj rekla popodne da sastavi popis), jos i odlazi ranije. To necemo tolerirat 😝

Ako je pun mjesec, nemaa spavanja za mene 😂 aa i onda cure krecu ko na traci u radjaonu 😂 sreco, ja bi vec bila pred vratima 😂😂

Ni mene, kad sam izasla van nesta mi na njega bacalo valja je 😂😂 rekla sam joj ja da kupi stvari

Netko je pitao di su cure s liste, ima dosta neaktivnih. Pa kontam da kad netko dodje za 3 dana i vidi 100 strana da samo odustane od foruma 😂

Ja sam tako odustala od zimskih jer nism mogla pohvatati sve price, odnosno ko je ko 🙈, pa nisam mogla pratiti pozadine svih prica jer se ne mogu sjetiti sta je kod nekoga bilo, a ovdje jesenske vec u dusu znam 😄

Ma nas je lako nije se puno pisalo osim sad, poludile s dječicom.. Ovo nam je ispusni ventil dok spavaju 😁😁

Da, vise sam vremena imala u trudnoci a manje sam pisala i pratila. Bas dobro kazes ispusni ventil. Nekad mi neugodno bude koliko pisemo o djeci, a pocelo je kao tridnicka tema 🙂

Nemoj da ti bude neugodno, mene umire postovi o bebicama kako su nemirne, placu, imaju svoje bolje i losije dane, pate ih nosici i kako vi kao majke uspjesno to prevladate i bebe budu zadovoljne i sretne i kako se smire kroz dan dva… Bez panike i stresa… Bas ulijevate sigurnost s postovima da cemo i mi biti majke koje cemo znati reagirati u takvim situacijama… 🥰

Bas lijepo ajde da trudnice tak misle. Uvijek kontam da vas smaramo s tim temama. 😁

Tako bar ja mislim …. Prije sam bila puno aktivnija u pisanju jer se radilo o necem sto imam i ja a sad bas uzivam vise citati te postove i dogodovstine vase 🥰

Bas mi drago to cut. Ma ja volim sve citat i trudnicke tegobe, price s poroda pogotovo, probleme s djecicom i kako ih prevladati, savjete iskusnih mama i sl. Tako da volim kad cure pisu 😊

I ja isto volim i procitat i napisat svoje iskustvo, a tako ce i biti jos malooo 🤣🥰

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 02:05

Pikulica19

Idem i ja spavat ipak startam s 🦉🦉
    Laku noc Noemi 🤗🥰

Lakuu nooc 😘 sretno sutra 😊

Venus
    10. Listopad 2019. 02:22

Istipkale ste 13 stranica u 3 sata, necu ni pokusavat 😂😂😂 zato je vikendima tesko zatisje hah

PatyDi
    10. Listopad 2019. 02:24

Ajmeee pa vi niste pri sebi 😱 tko ce to sve procitati? 😅😅😅

mc_zgb
    10. Listopad 2019. 03:03

DijMar

Ajmeee pa vi niste pri sebi 😱 tko ce to sve procitati? 😅😅😅

Ja upravo procitala 😂😂 Taman mi dodje kao dobro stivo u ovim satima dok dojim 😂 pa kad se krenem smijati, a mala na meni samo odskakuje hahah

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 04:43

Fino smo se potrudile tipkati, da imate sta citati 😂😂🦉

luce35
    10. Listopad 2019. 05:44

Jutro, odustala sam od citanja lektire jer sam se nakon 3 stranice pogubila 🤣🤣

10. Listopad 2019. 06:02

Pikulica19

Noemi1

ayla

lala3

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Manich

Noemi1

Aj to mi drago 🥰🥰
    Ma necemo mi ni otici odavde 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.