Hm…zasto sam ja naivno mislila da se dolje sve lijepo stegne? Nece to valjda ostati tako razvaljeno?!😨 Drugi dan kako sam dosla kuci kazem ja mm-u da mi pogleda ranu…prvi komentar mu je bio da mi mala nije zinula, da dobro izgleda🤣🤣🤣, a onda je pricao o savovima😁. Valjda je mislio da to bude rupa kad je biser gledao sve sto se dolje događalo🙈.
A sad o stucanju…znaci i kad podrignu, isto je…a ja sva razocarana sto on ne zeli podrifnuti i grizem se jwr ga ne uspijem natjerati jer poslije stuca…sad mi lakse, to valjda tako mora onda…
Mislim da se sad vec stegnulo, ne znam. Ono je bilo tjedan dana nakon poroda. Sad nisam imala priliku gurat nista dole 😂 a ogledalce nisam koristila 😂
Kazem ja mm-u sad za ovo s vaginaletama i da.nema.seksa do Bozica dok se ne vrati sve na mjeato…kaze on, pa da, to bi sad bilo kao da hrenovku bacis u hodnik🤣🤣🙈
Ugl, dijmar, evo usojela sam staviti sticker..moglamsam do sad procitat zaostatke, ali nema veze😜
Eto jesam rekla 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Znaci cijelo vrijeme mi je to sutila, mislila je mpzda ce joj ova vratiti, a ona ni pod razno… poludila sam.. tako bez pitanja dati nekome stvari i od moje djece… bas sam se iznervirala.. ispade da imam vise nove odjece koju sam onako usputno kuppvala, nego te od prije.. a stvarno je bilo predivnih stvari 😥..
A jel mozes pitat da vrati nazad stvari? Mislim, sigurno je dijete to vec preraslo
Ma ja sam tu zenu jednom u zivotu vidjela, ne mogu je ja pitati, a ova moja kaze kako joj nije htjela nista govoriti jer eto druze se one, pa da se ne naljuti 🙄🙄🙄.. sve u svemu razocarana sam, nemam vise sta reci…
Sto bi se ljutila neb da ju trazi tude a ne svoje o majko moja mila 🙈🙈
Baas to. Ljudi su bas cudni 😑
Znaci cijelo vrijeme mi je to sutila, mislila je mpzda ce joj ova vratiti, a ona ni pod razno… poludila sam.. tako bez pitanja dati nekome stvari i od moje djece… bas sam se iznervirala.. ispade da imam vise nove odjece koju sam onako usputno kuppvala, nego te od prije.. a stvarno je bilo predivnih stvari 😥..
A jel mozes pitat da vrati nazad stvari? Mislim, sigurno je dijete to vec preraslo
Ma ja sam tu zenu jednom u zivotu vidjela, ne mogu je ja pitati, a ova moja kaze kako joj nije htjela nista govoriti jer eto druze se one, pa da se ne naljuti 🙄🙄🙄.. sve u svemu razocarana sam, nemam vise sta reci…
Pa rekoh mislim u prvom postu da se ova moja zabavljala sa sadasnjim suprugom od te doticne, pa joj nije godio, presla na njegovog prijatelja.... sad se svi druze, mada je to meni 🤢.. pa vjerovatno u pozadini toga stoji da nebi ona pred njim da bude takva, kad je nesto dala da trazi nazad... 🤐🤐🤐
Baas to. Ljudi su bas cudni 😑
Ma ja nemam rijeci na to, kako mozes ne vratiti ako ti je neko izaso u susret da nemoras trositi, meni je supp doslo nisam morala kupovati brdo robe jer preraste od mojih niko nema dice pa nisam imala od njih al sestricna mi se sada nudi al mi sada netreba kada imam ni nezz kud cu s ovom robicom a i postepeno cu nesto kupiti sto mi se svidi a i bake ce valja nesto kupiti posto sad nisu imali potrebe i makar su razumni da nebacuju novce u vjetar potrebnija mi sad hrana i pelene i krema za guzu
Pa rekoh mislim u prvom postu da se ova moja zabavljala sa sadasnjim suprugom od te doticne, pa joj nije godio, presla na njegovog prijatelja…. sad se svi druze, mada je to meni 🤢.. pa vjerovatno u pozadini toga stoji da nebi ona pred njim da bude takva, kad je nesto dala da trazi nazad… 🤐🤐🤐
Nije cak ni posudila nego poklonila bez pitanja 😮 bas je koza. I ovo za druzenje je i meni isto nakaradno 😐
Curicke moje... Idem vam ja pokusati spavati.. Drzite fige da mi vec sutra bude bolje.. Usput sutra popodne zovem za nalaz za streptokok nadam se da ce sve biti okej..
Pa rekoh mislim u prvom postu da se ova moja zabavljala sa sadasnjim suprugom od te doticne, pa joj nije godio, presla na njegovog prijatelja…. sad se svi druze, mada je to meni 🤢.. pa vjerovatno u pozadini toga stoji da nebi ona pred njim da bude takva, kad je nesto dala da trazi nazad… 🤐🤐🤐
🙄🙄🙄🙄 Bože baci ciglu i budi precizan
Curicke moje… Idem vam ja pokusati spavati.. Drzite fige da mi vec sutra bude bolje.. Usput sutra popodne zovem za nalaz za streptokok nadam se da ce sve biti okej..
Sutra nam skeniraj lijecnicku ispricnicu za protekla 2 dana. Inace, pisemo neopravdane. Skupis 7 neopravdanih i izbacena si iz nocnog druzenja 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji