Stigla MAMA 😂🙈 cure u krevet 😂😂😂😂
Hvala vam svima za Espumisan, nisam stigla prije na forum i još dok sam sve pročitala 🙈
Moj mali Cuclić želi samo cuclu i onda spavati na meni tak da ležim nepomično po sat vremena 😂😂😂😂😂
dok me ne ukoči 🤪
Mama meni se ne spava 😂😂😂 ja se vec par dana kocim s njom ona se razbaca ja na rubu
Znaci cijelo vrijeme mi je to sutila, mislila je mpzda ce joj ova vratiti, a ona ni pod razno... poludila sam.. tako bez pitanja dati nekome stvari i od moje djece... bas sam se iznervirala.. ispade da imam vise nove odjece koju sam onako usputno kuppvala, nego te od prije.. a stvarno je bilo predivnih stvari 😥..
https://i.postimg.cc/cJzN2hMF/IMG-20191009-235507.jpg
Evo malo da se nasmijete..
Pa ovo je vrh 😂😂😂😂
Hahhahahahaha to u filmovima rade trudnice pa reko hajd da i ja probam.. Sva sreca pa je malac bio miran inace bi sve to zavrsilo u krilu haaha..
A Noemi nam je zaspala uspavao nju njen sin hihi… 🤭😂
Uspavali se 😂😂
Ma kakvi, evo i moj se probudio pa je u elementu 😂
Ma ja se sad tila dignut da ju prebacim ona u plac 🙄🙄 nema druge nego da skidam majicu i da probam
Ako kod curke ne upali, kod tate ce upalit 😜
Znaci cijelo vrijeme mi je to sutila, mislila je mpzda ce joj ova vratiti, a ona ni pod razno… poludila sam.. tako bez pitanja dati nekome stvari i od moje djece… bas sam se iznervirala.. ispade da imam vise nove odjece koju sam onako usputno kuppvala, nego te od prije.. a stvarno je bilo predivnih stvari 😥..
Al opet i od te bezobrazno, zasto ne vrati nebi da ce ona nositi ja sam dobila robicu jedva cekam da to vratim jer neda mi se kucu zatrpavati
Joj cure da vam se pozalim malo, ne znam kome bih 😏… Da krenem iz pocetka, znaci imam dvoje djece, a zaova ima troje i sad mozete misliti koja je to hrpa odjece svih velicina, jer smo i jedna i druga ostavljale kod sveki kad nam vise stvari ne bi trebale. I tako se ja pouzdam da je to idalje kod sveki jer ona zivi u kuci, a mi obje u stanovima. Sad kad je suprug bio tu donijeli su oni meni dvije vrece kao sa ti malim stvarima i ja onako bacim pogled vidim ima tu svega, kontam prebirat cu, nema veze.. Danas otvorim kad ono samo velicine od 74 pa nadalje 😱, ponesto tih sitnih, ali minimalno… Nazovem zaovu, kontam neka je greska, mozda je ona to prebacivala u druge vrece, kad ona onako hladno meni kaze da je ona sve prebrala i dala nekoj svojoj "prijateljici", koja je ustvari zena od njenog bivseg 😳😳.. Ali eto oni se druze, pa da ona tako pred njim ispadne dobra.. 😱😱😱😱
Svasta, tak bez pitanja da proslijedi 😮 i ja bi poludila
Uspavali se 😂😂
Ma ja se sad tila dignut da ju prebacim ona u plac 🙄🙄 nema druge nego da skidam majicu i da probam
😂😂😂😂 Tata eno hrce naveliko, bio medusmjena pa je sutra ujutro..
https://i.postimg.cc/cJzN2hMF/IMG-20191009-235507.jpg
Evo malo da se nasmijete..
Pa ovo je vrh 😂😂😂😂
Hahhahahahaha to u filmovima rade trudnice pa reko hajd da i ja probam.. Sva sreca pa je malac bio miran inace bi sve to zavrsilo u krilu haaha..
😂😂😂😂
Uspavali se 😂😂
Bas nemas srece 🤣
Uspavali se 😂😂
Bas nemas srece 🤣
Sreća me je promasila davni dana 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji