Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Listopad 2019. 00:07

Julie

Stigla MAMA 😂🙈 cure u krevet 😂😂😂😂
    Hvala vam svima za Espumisan, nisam stigla prije na forum i još dok sam sve pročitala 🙈
    Moj mali Cuclić želi samo cuclu i onda spavati na meni tak da ležim nepomično po sat vremena 😂😂😂😂😂
    dok me ne ukoči 🤪

Mama meni se ne spava 😂😂😂 ja se vec par dana kocim s njom ona se razbaca ja na rubu 

lala3
    10. Listopad 2019. 00:07

Znaci cijelo vrijeme mi je to sutila, mislila je mpzda ce joj ova vratiti, a ona ni pod razno... poludila sam.. tako bez pitanja dati nekome stvari i od moje djece... bas sam se iznervirala.. ispade da imam vise nove odjece koju sam onako usputno kuppvala, nego te od prije.. a stvarno je bilo predivnih stvari 😥.. 

10. Listopad 2019. 00:08

Noemi1

Manich

https://i.postimg.cc/cJzN2hMF/IMG-20191009-235507.jpg

Evo malo da se nasmijete..

Pa ovo je vrh 😂😂😂😂

Hahhahahahaha to u filmovima rade trudnice pa reko hajd da i ja probam.. Sva sreca pa je malac bio miran inace bi sve to zavrsilo u krilu haaha.. 

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 00:09

ayla

Noemi1

ayla

Manich

A Noemi nam je zaspala uspavao nju njen sin hihi… 🤭😂

Uspavali se 😂😂

Ma kakvi, evo i moj se probudio pa je u elementu 😂

Ma ja se sad tila dignut da ju prebacim ona u plac 🙄🙄 nema druge nego da skidam majicu i da probam

Ako kod curke ne upali, kod tate ce upalit 😜

10. Listopad 2019. 00:09

lala3

Znaci cijelo vrijeme mi je to sutila, mislila je mpzda ce joj ova vratiti, a ona ni pod razno… poludila sam.. tako bez pitanja dati nekome stvari i od moje djece… bas sam se iznervirala.. ispade da imam vise nove odjece koju sam onako usputno kuppvala, nego te od prije.. a stvarno je bilo predivnih stvari 😥..

Al opet i od te bezobrazno, zasto ne vrati nebi da ce ona nositi ja sam dobila robicu jedva cekam da to vratim jer neda mi se kucu zatrpavati 

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 00:10

lala3

Joj cure da vam se pozalim malo, ne znam kome bih 😏… Da krenem iz pocetka, znaci imam dvoje djece, a zaova ima troje i sad mozete misliti koja je to hrpa odjece svih velicina, jer smo i jedna i druga ostavljale kod sveki kad nam vise stvari ne bi trebale. I tako se ja pouzdam da je to idalje kod sveki jer ona zivi u kuci, a mi obje u stanovima. Sad kad je suprug bio tu donijeli su oni meni dvije vrece kao sa ti malim stvarima i ja onako bacim pogled vidim ima tu svega, kontam prebirat cu, nema veze.. Danas otvorim kad ono samo velicine od 74 pa nadalje 😱, ponesto tih sitnih, ali minimalno… Nazovem zaovu, kontam neka je greska, mozda je ona to prebacivala u druge vrece, kad ona onako hladno meni kaze da je ona sve prebrala i dala nekoj svojoj "prijateljici", koja je ustvari zena od njenog bivseg 😳😳.. Ali eto oni se druze, pa da ona tako pred njim ispadne dobra.. 😱😱😱😱

Svasta, tak bez pitanja da proslijedi 😮 i ja bi poludila

10. Listopad 2019. 00:12

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Manich

Uspavali se 😂😂

Ma ja se sad tila dignut da ju prebacim ona u plac 🙄🙄 nema druge nego da skidam majicu i da probam

😂😂😂😂 Tata eno hrce naveliko, bio medusmjena pa je sutra ujutro.. 

10. Listopad 2019. 00:12

Manich

Noemi1

Manich

https://i.postimg.cc/cJzN2hMF/IMG-20191009-235507.jpg

Evo malo da se nasmijete..

Pa ovo je vrh 😂😂😂😂

Hahhahahahaha to u filmovima rade trudnice pa reko hajd da i ja probam.. Sva sreca pa je malac bio miran inace bi sve to zavrsilo u krilu haaha..

😂😂😂😂 

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 00:13

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Manich

Uspavali se 😂😂

Bas nemas srece 🤣

10. Listopad 2019. 00:14

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Manich

Uspavali se 😂😂

Bas nemas srece 🤣

Sreća me je promasila davni dana 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.