https://i.postimg.cc/cJzN2hMF/IMG-20191009-235507.jpg
Evo malo da se nasmijete..
A Noemi nam je zaspala uspavao nju njen sin hihi… 🤭😂
Uspavali se 😂😂
Ma kakvi, evo i moj se probudio pa je u elementu 😂
Jedne pahuljice za tebe drige za njega 😂😂
Uspavali se 😂😂
Hhhhaha moj je nakon pahuljica budan u stomaku jel se i to racuna? 🤣🤣 Uhh covjece napadaju me komarci idem ih pomlatit..
Pa ovo je vrh 😂😂😂😂
Joj cure da vam se pozalim malo, ne znam kome bih 😏... Da krenem iz pocetka, znaci imam dvoje djece, a zaova ima troje i sad mozete misliti koja je to hrpa odjece svih velicina, jer smo i jedna i druga ostavljale kod sveki kad nam vise stvari ne bi trebale. I tako se ja pouzdam da je to idalje kod sveki jer ona zivi u kuci, a mi obje u stanovima. Sad kad je suprug bio tu donijeli su oni meni dvije vrece kao sa ti malim stvarima i ja onako bacim pogled vidim ima tu svega, kontam prebirat cu, nema veze.. Danas otvorim kad ono samo velicine od 74 pa nadalje 😱, ponesto tih sitnih, ali minimalno... Nazovem zaovu, kontam neka je greska, mozda je ona to prebacivala u druge vrece, kad ona onako hladno meni kaze da je ona sve prebrala i dala nekoj svojoj "prijateljici", koja je ustvari zena od njenog bivseg 😳😳.. Ali eto oni se druze, pa da ona tako pred njim ispadne dobra.. 😱😱😱😱
Uspavali se 😂😂
Ma ja se sad tila dignut da ju prebacim ona u plac 🙄🙄 nema druge nego da skidam majicu i da probam
Stigla MAMA 😂🙈 cure u krevet 😂😂😂😂
Hvala vam svima za Espumisan, nisam stigla prije na forum i još dok sam sve pročitala 🙈
Moj mali Cuclić želi samo cuclu i onda spavati na meni tak da ležim nepomično po sat vremena 😂😂😂😂😂
dok me ne ukoči 🤪
Joj cure da vam se pozalim malo, ne znam kome bih 😏… Da krenem iz pocetka, znaci imam dvoje djece, a zaova ima troje i sad mozete misliti koja je to hrpa odjece svih velicina, jer smo i jedna i druga ostavljale kod sveki kad nam vise stvari ne bi trebale. I tako se ja pouzdam da je to idalje kod sveki jer ona zivi u kuci, a mi obje u stanovima. Sad kad je suprug bio tu donijeli su oni meni dvije vrece kao sa ti malim stvarima i ja onako bacim pogled vidim ima tu svega, kontam prebirat cu, nema veze.. Danas otvorim kad ono samo velicine od 74 pa nadalje 😱, ponesto tih sitnih, ali minimalno… Nazovem zaovu, kontam neka je greska, mozda je ona to prebacivala u druge vrece, kad ona onako hladno meni kaze da je ona sve prebrala i dala nekoj svojoj "prijateljici", koja je ustvari zena od njenog bivseg 😳😳.. Ali eto oni se druze, pa da ona tako pred njim ispadne dobra.. 😱😱😱😱
Omg, ne vjerujem 😲😲 pa kako more bez pitanja 🙄🙄
Uspavali se 😂😂
Hhhhaha moj je nakon pahuljica budan u stomaku jel se i to racuna? 🤣🤣 Uhh covjece napadaju me komarci idem ih pomlatit..
Sve se racuna 😁 ja bar komaraca nemam 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji