Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Listopad 2019. 23:56

https://i.postimg.cc/cJzN2hMF/IMG-20191009-235507.jpg

Evo malo da se nasmijete.. 

• Noemi1
    09. Listopad 2019. 23:59

ayla

Manich

A Noemi nam je zaspala uspavao nju njen sin hihi… 🤭😂

Uspavali se 😂😂

Ma kakvi, evo i moj se probudio pa je u elementu 😂 

10. Listopad 2019. 00:01

Manich

Jedne pahuljice za tebe drige za njega 😂😂

10. Listopad 2019. 00:01

Noemi1

ayla

Manich

Uspavali se 😂😂

Hhhhaha moj je nakon pahuljica budan u stomaku jel se i to racuna? 🤣🤣 Uhh covjece napadaju me komarci idem ih pomlatit.. 

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 00:02

Manich

Pa ovo je vrh 😂😂😂😂

lala3
    10. Listopad 2019. 00:02

Joj cure da vam se pozalim malo, ne znam kome bih 😏... Da krenem iz pocetka, znaci imam dvoje djece, a zaova ima troje i sad mozete misliti koja je to hrpa odjece svih velicina, jer smo i jedna i druga ostavljale kod sveki kad nam vise stvari ne bi trebale. I tako se ja pouzdam da je to idalje kod sveki jer ona zivi u kuci, a mi obje u stanovima. Sad kad je suprug bio tu donijeli su oni meni dvije vrece kao sa ti malim stvarima i ja onako bacim pogled vidim ima tu svega, kontam prebirat cu, nema veze.. Danas otvorim kad ono samo velicine od 74 pa nadalje 😱, ponesto tih sitnih, ali minimalno... Nazovem zaovu, kontam neka je greska, mozda je ona to prebacivala u druge vrece, kad ona onako hladno meni kaze da je ona sve prebrala i dala nekoj svojoj "prijateljici", koja je ustvari zena od njenog bivseg 😳😳.. Ali eto oni se druze, pa da ona tako pred njim ispadne dobra.. 😱😱😱😱

10. Listopad 2019. 00:03

Noemi1

ayla

Manich

Uspavali se 😂😂

Ma ja se sad tila dignut da ju prebacim ona u plac 🙄🙄 nema druge nego da skidam majicu i da probam 

Julie
    10. Listopad 2019. 00:04

Stigla MAMA 😂🙈 cure u krevet 😂😂😂😂
    Hvala vam svima za Espumisan, nisam stigla prije na forum i još dok sam sve pročitala 🙈
    Moj mali Cuclić želi samo cuclu i onda spavati na meni tak da ležim nepomično po sat vremena 😂😂😂😂😂
    dok me ne ukoči 🤪

10. Listopad 2019. 00:06

lala3

Joj cure da vam se pozalim malo, ne znam kome bih 😏… Da krenem iz pocetka, znaci imam dvoje djece, a zaova ima troje i sad mozete misliti koja je to hrpa odjece svih velicina, jer smo i jedna i druga ostavljale kod sveki kad nam vise stvari ne bi trebale. I tako se ja pouzdam da je to idalje kod sveki jer ona zivi u kuci, a mi obje u stanovima. Sad kad je suprug bio tu donijeli su oni meni dvije vrece kao sa ti malim stvarima i ja onako bacim pogled vidim ima tu svega, kontam prebirat cu, nema veze.. Danas otvorim kad ono samo velicine od 74 pa nadalje 😱, ponesto tih sitnih, ali minimalno… Nazovem zaovu, kontam neka je greska, mozda je ona to prebacivala u druge vrece, kad ona onako hladno meni kaze da je ona sve prebrala i dala nekoj svojoj "prijateljici", koja je ustvari zena od njenog bivseg 😳😳.. Ali eto oni se druze, pa da ona tako pred njim ispadne dobra.. 😱😱😱😱

Omg, ne vjerujem 😲😲 pa kako more bez pitanja 🙄🙄

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 00:06

Manich

Noemi1

ayla

Manich

Uspavali se 😂😂

Hhhhaha moj je nakon pahuljica budan u stomaku jel se i to racuna? 🤣🤣 Uhh covjece napadaju me komarci idem ih pomlatit..

Sve se racuna 😁 ja bar komaraca nemam 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.