Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    10. Listopad 2019. 01:07

... Ode post... 
    Ja bi bar da znam dan tad i tad pa bi se covjek vise opustio i psihicki pripremimo

• Noemi1

Pikulica19

sreca

Mislite da bi moglo brzo.. Nekako sve mislim ma neće još,nije to to.. ali malo mi je sve čudno i još Bh kontrakcije sam počela osjećat i onako krene iz leda..

Srecice Srecice… Ja ocekujem svoju curkicu imam filing da ce i prije a tebi termin i ti bi jos bila trudna…. A nista kad rodis prvom prilikom na drugo, sad si najplodnija kad rodis…. Kako bi stariji rekli samo prodjes pokraj muskih gaca i eto bebe opet 😂

Nisam bas znala da si najplodniji kad rodis 🤔 ja sam mislila nakon prestanka pijenja kontracepcijskih pilula 😃 ali, kad smo kod toga, razmisljam o spirali. Jel netko koristio? 

Manich

Noemi1

😂 em je dosla nepripremljena (bez zadace, a lijepo si joj rekla popodne da sastavi popis), jos i odlazi ranije. To necemo tolerirat 😝

Hhahhaaha evo kisem i smijem se… Neznam sta je to navece da sve poludimo…

Mislim da je pun mjesec 😁

10. Listopad 2019. 01:09

Pikulica19

… Ode post…
    Ja bi bar da znam dan tad i tad pa bi se covjek vise opustio i psihicki pripremimo

Pa da bilo bi lakse sigurno ovako si ko napeta puška samo cekas kad ces 

• sreca
    10. Listopad 2019. 01:09

Pikulica19

sreca

Pikulica19

sreca

Mislite da bi moglo brzo.. Nekako sve mislim ma neće još,nije to to.. ali malo mi je sve čudno i još Bh kontrakcije sam počela osjećat i onako krene iz leda..

Srecice Srecice… Ja ocekujem svoju curkicu imam filing da ce i prije a tebi termin i ti bi jos bila trudna…. A nista kad rodis prvom prilikom na drugo, sad si najplodnija kad rodis…. Kako bi stariji rekli samo prodjes pokraj muskih gaca i eto bebe opet 😂

Hahahahha😂😂
    Bogme i ja sam cijelo vrijeme htjela da dođe malo ranije ko će cekat toliko ,a sad kad znam da je vrijeme sve me neki strah i trema uhvatili

Ma to je zato sto ne znamo kad ce pa smo onako u brizi i strahu… Ja bi bar da znam dan tad i tad ja bi b

To je moj muž rekao da bi bilo dobro da tocno znamo kad će,ovako samo čekaj čekaj ,a ne znaš do kad čekaš, ne mozes nit odbrojavat 😂😂

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 01:10

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Refresham ovaj forum kao u studentske dane, kad sam cekala rezultate ispita da izadju na netu 😂 btw. Sad se osjecam ko Julie, taman malisa spava na meni, a ja ukocena 🙄

Moja uspjesno prebacena u svoj krevetic 🙏🙏 nek spava do 8 najmanje al vec vidim u 5 da ju hranim… Nego dal vasi spavaju rasirenih ruku onako kad vas pjesma pogodi pa ruke rasirite 😂😂 moja kad se trzne samo ruke siri bas kao da ju pjesma pogodi

Da, spava ko da je na cecinom koncertu i da vrti zarulje 😂😂 a ovo trzanje se zove morov refleks, to je prirodno i to rade kad se uplase (istovremeno pomicanje rucica i nozica ili samo rucica, kao da ce te zagrlit onako), to ti prestaje s neka 3mj. Cuj nju nek spava do 8, a jesi skromna. Ja cu bit sretna ak odguli do 4 😂

Ma moja rukicama ja padam od smjeha njoj, aj supp da nije samo njoj to vec sam se zabrinula da je na nekom koncertu bez mene 🤪🤪 a najmanje do 8 povecala je spavanje(kuc kuc) jedva cekam da spava po 8h u komadu… Nahrani dite pa ce spavati 🤪🤪😂😂

Daa, to je normalno. Ne bi bilo normalno da to ne radi 😊 kad ti je povecala spavanje? Mislim da sam ga malo previse nahranila, al evo uspjesno sam ga instalirala u krevetic 😂😂

Prije par dana al samo po noci prije je spavala po danu i po noci 3,4,5h sad je povecala na 6h noc 😊😊 😊 dok ne povrace nije previse 😂

Bome lijepo 😊 pa super, nek spava po noci, lako cemo za dan.

10. Listopad 2019. 01:10

Noemi1

Pikulica19

sreca

Nisam bas znala da si najplodniji kad rodis 🤔 ja sam mislila nakon prestanka pijenja kontracepcijskih pilula 😃 ali, kad smo kod toga, razmisljam o spirali. Jel netko koristio?

Je moja frendica nakon prve trudnoce i sad nakon druge  i kaze da ju nevadi

• Pikulica19
    10. Listopad 2019. 01:11

ayla

Pikulica19

Uffff evo ga… Pohvatala sam vas 😂😂😂
    Ja u citanju kao da sam stepenicama isla iza vas 😥
    Lalatako je rasirene ili dignute rukice a sakice otvorene su sretne i zadovoljne bebe, ja uzivam to vidjet kod bebica da tako spavaju 🥰
    Imam pregled u TA ujutro a ne mogu spavati 🙈

Da moja tako rasirenih dignutih i otvorene, koliko pazim na nju mora biti i zadovoljna 😊 sretno sutra

Ma naravno kad je pazis i mazis 😍
    Hvala ti 🥰

Noemi1

sreca

Mislim da bi mogla ubrzo 😊 mozda je to ono famozno ciscenje. Nisam dozivila to, al kazu da kad odes vise puta na wc, da zna krenut tako.

Pikulica19

Uffff evo ga… Pohvatala sam vas 😂😂😂
    Ja u citanju kao da sam stepenicama isla iza vas 😥
    Lalatako je rasirene ili dignute rukice a sakice otvorene su sretne i zadovoljne bebe, ja uzivam to vidjet kod bebica da tako spavaju 🥰
    Imam pregled u TA ujutro a ne mogu spavati 🙈

Sta se sekiras, nacekat ces senu TA, mos komotno i tamo odmorit 😛

10. Listopad 2019. 01:12

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Refresham ovaj forum kao u studentske dane, kad sam cekala rezultate ispita da izadju na netu 😂 btw. Sad se osjecam ko Julie, taman malisa spava na meni, a ja ukocena 🙄

Moja uspjesno prebacena u svoj krevetic 🙏🙏 nek spava do 8 najmanje al vec vidim u 5 da ju hranim… Nego dal vasi spavaju rasirenih ruku onako kad vas pjesma pogodi pa ruke rasirite 😂😂 moja kad se trzne samo ruke siri bas kao da ju pjesma pogodi

Da, spava ko da je na cecinom koncertu i da vrti zarulje 😂😂 a ovo trzanje se zove morov refleks, to je prirodno i to rade kad se uplase (istovremeno pomicanje rucica i nozica ili samo rucica, kao da ce te zagrlit onako), to ti prestaje s neka 3mj. Cuj nju nek spava do 8, a jesi skromna. Ja cu bit sretna ak odguli do 4 😂

Ma moja rukicama ja padam od smjeha njoj, aj supp da nije samo njoj to vec sam se zabrinula da je na nekom koncertu bez mene 🤪🤪 a najmanje do 8 povecala je spavanje(kuc kuc) jedva cekam da spava po 8h u komadu… Nahrani dite pa ce spavati 🤪🤪😂😂

Daa, to je normalno. Ne bi bilo normalno da to ne radi 😊 kad ti je povecala spavanje? Mislim da sam ga malo previse nahranila, al evo uspjesno sam ga instalirala u krevetic 😂😂

Prije par dana al samo po noci prije je spavala po danu i po noci 3,4,5h sad je povecala na 6h noc 😊😊 😊 dok ne povrace nije previse 😂

Bome lijepo 😊 pa super, nek spava po noci, lako cemo za dan.

A i po danu bi valjalo koji sat da mogu po kuci sto obaviti 😂

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 01:12

ayla

Manich

Noemi1

😂 em je dosla nepripremljena (bez zadace, a lijepo si joj rekla popodne da sastavi popis), jos i odlazi ranije. To necemo tolerirat 😝

Hhahhaaha evo kisem i smijem se… Neznam sta je to navece da sve poludimo…

Mislim da je pun mjesec 😁

Ako je pun mjesec, nemaa spavanja za mene 😂 aa i onda cure krecu ko na traci u radjaonu 😂 sreco, ja bi vec bila pred vratima 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI