Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    10. Listopad 2019. 00:15

lala3

Znaci cijelo vrijeme mi je to sutila, mislila je mpzda ce joj ova vratiti, a ona ni pod razno… poludila sam.. tako bez pitanja dati nekome stvari i od moje djece… bas sam se iznervirala.. ispade da imam vise nove odjece koju sam onako usputno kuppvala, nego te od prije.. a stvarno je bilo predivnih stvari 😥..

A jel mozes pitat da vrati nazad stvari? Mislim, sigurno je dijete to vec preraslo

10. Listopad 2019. 00:15

ayla

Julie

Stigla MAMA 😂🙈 cure u krevet 😂😂😂😂
    Hvala vam svima za Espumisan, nisam stigla prije na forum i još dok sam sve pročitala 🙈
    Moj mali Cuclić želi samo cuclu i onda spavati na meni tak da ležim nepomično po sat vremena 😂😂😂😂😂
    dok me ne ukoči 🤪

Mama meni se ne spava 😂😂😂 ja se vec par dana kocim s njom ona se razbaca ja na rubu

Haahahah meni se spava sada ali znam kad krenem lec pocet ce me boljeti nesto pa dok se namjestim onda me potjera opet na wc i onda opet ustanem i tak stalno... Bas nas tijelo uci ovaj zadnji mj kako funkcionirati sa malo sati sna i cestim budjenjem... Priprema za sve sto nas ceka.. 

lala3
    10. Listopad 2019. 00:17

Jeste i od nje je bezobrazmo sto nije vratila, ali i pd ove sto je cekala da ja to sama otkrijem i dovede me pred svrsen cin.. ja skoro u terminu i.sad moram izdvajati novac za neke stvari koje sam bila ubijeđena da mi ne trebaju jer ih imam.. Ja sam sad uzimala onako stvari malo vise za kad negdje krenemo, do bolnice i slicno, a nije mi na pamet padalo da nema onih stvarcica barem za po kuci... 

10. Listopad 2019. 00:17

Manich

ayla

Julie

Stigla MAMA 😂🙈 cure u krevet 😂😂😂😂
    Hvala vam svima za Espumisan, nisam stigla prije na forum i još dok sam sve pročitala 🙈
    Moj mali Cuclić želi samo cuclu i onda spavati na meni tak da ležim nepomično po sat vremena 😂😂😂😂😂
    dok me ne ukoči 🤪

Mama meni se ne spava 😂😂😂 ja se vec par dana kocim s njom ona se razbaca ja na rubu

Haahahah meni se spava sada ali znam kad krenem lec pocet ce me boljeti nesto pa dok se namjestim onda me potjera opet na wc i onda opet ustanem i tak stalno… Bas nas tijelo uci ovaj zadnji mj kako funkcionirati sa malo sati sna i cestim budjenjem… Priprema za sve sto nas ceka..

Da mene je 9mj pripremalo i bolje da je jer s malo sati sna ja nisam znala funcionirati, znalo me je slomiti pa bi spavala po 12h bez dizanja na wc 

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 00:18

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Manich

A Noemi nam je zaspala uspavao nju njen sin hihi… 🤭😂

Uspavali se 😂😂

Ma kakvi, evo i moj se probudio pa je u elementu 😂

Ma ja se sad tila dignut da ju prebacim ona u plac 🙄🙄 nema druge nego da skidam majicu i da probam

Ako kod curke ne upali, kod tate ce upalit 😜

😂😂😂😂 Tata eno hrce naveliko, bio medusmjena pa je sutra ujutro..

Bas nemas srece 🤣

Sreća me je promasila davni dana 😁😁

E pa imas tu jednu na forumu, trebala bi rodit 16.10.,al ne pise gdje, bas sam ti htjela rec di i kad ce bit da ju ulovis 😂

10. Listopad 2019. 00:19

lala3

Jeste i od nje je bezobrazmo sto nije vratila, ali i pd ove sto je cekala da ja to sama otkrijem i dovede me pred svrsen cin.. ja skoro u terminu i.sad moram izdvajati novac za neke stvari koje sam bila ubijeđena da mi ne trebaju jer ih imam.. Ja sam sad uzimala onako stvari malo vise za kad negdje krenemo, do bolnice i slicno, a nije mi na pamet padalo da nema onih stvarcica barem za po kuci…

Uzas, sad ju trazi pare da si kupis stvari kad zna diliti bez pitanja 

10. Listopad 2019. 00:20

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Manich

A Noemi nam je zaspala uspavao nju njen sin hihi… 🤭😂

Uspavali se 😂😂

Ma kakvi, evo i moj se probudio pa je u elementu 😂

Ma ja se sad tila dignut da ju prebacim ona u plac 🙄🙄 nema druge nego da skidam majicu i da probam

Ako kod curke ne upali, kod tate ce upalit 😜

😂😂😂😂 Tata eno hrce naveliko, bio medusmjena pa je sutra ujutro..

Bas nemas srece 🤣

Sreća me je promasila davni dana 😁😁

E pa imas tu jednu na forumu, trebala bi rodit 16.10.,al ne pise gdje, bas sam ti htjela rec di i kad ce bit da ju ulovis 😂

😂😂😂😂😂😂😂 Umirem 

lala3
    10. Listopad 2019. 00:21

Noemi1

lala3

Znaci cijelo vrijeme mi je to sutila, mislila je mpzda ce joj ova vratiti, a ona ni pod razno… poludila sam.. tako bez pitanja dati nekome stvari i od moje djece… bas sam se iznervirala.. ispade da imam vise nove odjece koju sam onako usputno kuppvala, nego te od prije.. a stvarno je bilo predivnih stvari 😥..

A jel mozes pitat da vrati nazad stvari? Mislim, sigurno je dijete to vec preraslo

Ma ja sam tu zenu jednom u zivotu vidjela, ne mogu je ja pitati, a ova moja kaze kako joj nije htjela nista govoriti jer eto druze se one, pa da se ne naljuti 🙄🙄🙄.. sve u svemu razocarana sam, nemam vise sta reci...

• Pikulica19
    10. Listopad 2019. 00:21

XoXo

Curke evo nisam se dugo javljala….
    Danas, 9.10.2019. u 9.53 stigao moj veliki Šimun!
    Carski je dobro prošao, ja odmaram. Frajer je dug 51cm i ima 3960g i ne prestajemo se gledati🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Cestitam 🥰

10. Listopad 2019. 00:22

lala3

Noemi1

lala3

Ma ja sam tu zenu jednom u zivotu vidjela, ne mogu je ja pitati, a ova moja kaze kako joj nije htjela nista govoriti jer eto druze se one, pa da se ne naljuti 🙄🙄🙄.. sve u svemu razocarana sam, nemam vise sta reci…

Sto bi se ljutila neb da ju trazi tude a ne svoje o majko moja mila 🙈🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.