Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Listopad 2019. 00:45

lala3

ayla

lala3

ayla

lala3

Noemi1

lala3

Znaci cijelo vrijeme mi je to sutila, mislila je mpzda ce joj ova vratiti, a ona ni pod razno… poludila sam.. tako bez pitanja dati nekome stvari i od moje djece… bas sam se iznervirala.. ispade da imam vise nove odjece koju sam onako usputno kuppvala, nego te od prije.. a stvarno je bilo predivnih stvari 😥..

A jel mozes pitat da vrati nazad stvari? Mislim, sigurno je dijete to vec preraslo

Ma ja sam tu zenu jednom u zivotu vidjela, ne mogu je ja pitati, a ova moja kaze kako joj nije htjela nista govoriti jer eto druze se one, pa da se ne naljuti 🙄🙄🙄.. sve u svemu razocarana sam, nemam vise sta reci…

Sto bi se ljutila neb da ju trazi tude a ne svoje o majko moja mila 🙈🙈

Pa rekoh mislim u prvom postu da se ova moja zabavljala sa sadasnjim suprugom od te doticne, pa joj nije godio, presla na njegovog prijatelja…. sad se svi druze, mada je to meni 🤢.. pa vjerovatno u pozadini toga stoji da nebi ona pred njim da bude takva, kad je nesto dala da trazi nazad… 🤐🤐🤐

🙄🙄🙄🙄 Bože baci ciglu i budi precizan

😂 uspjela si me nasmijati…

A sto vise rec na to sve, ja bi ju zapalila bezobraznu... Gori krava gori štala 😁😁

10. Listopad 2019. 00:46

Manich

Noemi1

Manich

Curicke moje… Idem vam ja pokusati spavati.. Drzite fige da mi vec sutra bude bolje.. Usput sutra popodne zovem za nalaz za streptokok nadam se da ce sve biti okej..

Sutra nam skeniraj lijecnicku ispricnicu za protekla 2 dana. Inace, pisemo neopravdane. Skupis 7 neopravdanih i izbacena si iz nocnog druzenja 😁

Ahhahahaa a jeste lude…. Samo da ozdravim eto mene pa cete biti budne do jutra zbog mene.. Hahahah

Ee tad cemo mi spavati. 🤪

• sreca
    10. Listopad 2019. 00:46

Jel me netko tražio?! 😂
    Zene moje, ja od jučer samo na wc ,dns 4 puta sve rijetka stolica. Stomak mi je nekako još pao od jučer i dns ni ž od zgaravice, koja me inače pati stalno po cijeli dan i nakon vode i nakon jela I težeg i lakšeg, a dns ništa 🤔

lala3
    10. Listopad 2019. 00:47

Ajla kazu da su bebe zdrave kad tako spavaju sa rasirenim rukicama, ja sam se uvijek topila kad vidim da tako spavaju.. one rukice malene, hedva do glavice stignu, ma premedeno.. moj djecak i sad zna tako spavati, mada je to rihetko, on voli potrbuske...

• Noemi1

ayla

Noemi1

Refresham ovaj forum kao u studentske dane, kad sam cekala rezultate ispita da izadju na netu 😂 btw. Sad se osjecam ko Julie, taman malisa spava na meni, a ja ukocena 🙄

Moja uspjesno prebacena u svoj krevetic 🙏🙏 nek spava do 8 najmanje al vec vidim u 5 da ju hranim… Nego dal vasi spavaju rasirenih ruku onako kad vas pjesma pogodi pa ruke rasirite 😂😂 moja kad se trzne samo ruke siri bas kao da ju pjesma pogodi

Da, spava ko da je na cecinom koncertu i da vrti zarulje 😂😂 a ovo trzanje se zove morov refleks, to je prirodno i to rade kad se uplase (istovremeno pomicanje rucica i nozica ili samo rucica, kao da ce te zagrlit onako), to ti prestaje s neka 3mj. Cuj nju nek spava do 8, a jesi skromna. Ja cu bit sretna ak odguli do 4 😂

Noemi1

😂 em je dosla nepripremljena (bez zadace, a lijepo si joj rekla popodne da sastavi popis), jos i odlazi ranije. To necemo tolerirat 😝

Ma bjezi svaku noc, al sve ju to ceka a mi cemo ko 🐷 spavati i necemo joj se javiti namjerno 😂

10. Listopad 2019. 00:48

Noemi1

😂 em je dosla nepripremljena (bez zadace, a lijepo si joj rekla popodne da sastavi popis), jos i odlazi ranije. To necemo tolerirat 😝

Hhahhaaha evo kisem i smijem se... Neznam sta je to navece da sve poludimo... 

10. Listopad 2019. 00:49

sreca

Jel me netko tražio?! 😂
    Zene moje, ja od jučer samo na wc ,dns 4 puta sve rijetka stolica. Stomak mi je nekako još pao od jučer i dns ni ž od zgaravice, koja me inače pati stalno po cijeli dan i nakon vode i nakon jela I težeg i lakšeg, a dns ništa 🤔

Evoo moje sreće koja me zaobisla 😂😂😂 ma stize bebonja, to ti je znak ocekuj svaki tren 🥰🥰

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 00:49

sreca

Jel me netko tražio?! 😂

Lociraj se sreco, kaze ayla da si ju davno napustila 😂😂 auuu bit ces ti nocas s nama na forumu dok be krenes u radjaonu 😂

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 00:51

ayla

Noemi1

Ma bjezi svaku noc, al sve ju to ceka a mi cemo ko 🐷 spavati i necemo joj se javiti namjerno 😂

Takoo je 😂 makar imala 100% baterije i wi fi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.