Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    10. Listopad 2019. 00:58

sreca

Mislite da bi moglo brzo.. Nekako sve mislim ma neće još,nije to to.. ali malo mi je sve čudno i još Bh kontrakcije sam počela osjećat i onako krene iz leda..

Srecice Srecice... Ja ocekujem svoju curkicu imam filing da ce i prije a tebi termin i ti bi jos bila trudna.... A nista kad rodis prvom prilikom na drugo, sad si najplodnija kad rodis.... Kako bi stariji rekli samo prodjes pokraj muskih gaca i eto bebe opet 😂

10. Listopad 2019. 01:00

sreca

Mislite da bi moglo brzo.. Nekako sve mislim ma neće još,nije to to.. ali malo mi je sve čudno i još Bh kontrakcije sam počela osjećat i onako krene iz leda..

Ma da to ti je to, kupi prnje i cekaj vlak za polazak 😉

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 01:00

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Refresham ovaj forum kao u studentske dane, kad sam cekala rezultate ispita da izadju na netu 😂 btw. Sad se osjecam ko Julie, taman malisa spava na meni, a ja ukocena 🙄

Moja uspjesno prebacena u svoj krevetic 🙏🙏 nek spava do 8 najmanje al vec vidim u 5 da ju hranim… Nego dal vasi spavaju rasirenih ruku onako kad vas pjesma pogodi pa ruke rasirite 😂😂 moja kad se trzne samo ruke siri bas kao da ju pjesma pogodi

Da, spava ko da je na cecinom koncertu i da vrti zarulje 😂😂 a ovo trzanje se zove morov refleks, to je prirodno i to rade kad se uplase (istovremeno pomicanje rucica i nozica ili samo rucica, kao da ce te zagrlit onako), to ti prestaje s neka 3mj. Cuj nju nek spava do 8, a jesi skromna. Ja cu bit sretna ak odguli do 4 😂

Ma moja rukicama ja padam od smjeha njoj, aj supp da nije samo njoj to vec sam se zabrinula da je na nekom koncertu bez mene 🤪🤪 a najmanje do 8 povecala je spavanje(kuc kuc) jedva cekam da spava po 8h u komadu… Nahrani dite pa ce spavati 🤪🤪😂😂

Daa, to je normalno. Ne bi bilo normalno da to ne radi 😊 kad ti je povecala spavanje? Mislim da sam ga malo previse nahranila, al evo uspjesno sam ga instalirala u krevetic 😂😂

• sreca
    10. Listopad 2019. 01:02

Pikulica19

sreca

Srecice Srecice… Ja ocekujem svoju curkicu imam filing da ce i prije a tebi termin i ti bi jos bila trudna…. A nista kad rodis prvom prilikom na drugo, sad si najplodnija kad rodis…. Kako bi stariji rekli samo prodjes pokraj muskih gaca i eto bebe opet 😂

Hahahahha😂😂 
    Bogme i ja sam cijelo vrijeme htjela da dođe malo ranije ko će cekat toliko ,a sad kad znam da je vrijeme sve me neki strah i trema uhvatili 

10. Listopad 2019. 01:02

Pikulica19

Uffff evo ga… Pohvatala sam vas 😂😂😂
    Ja u citanju kao da sam stepenicama isla iza vas 😥
    Lalatako je rasirene ili dignute rukice a sakice otvorene su sretne i zadovoljne bebe, ja uzivam to vidjet kod bebica da tako spavaju 🥰
    Imam pregled u TA ujutro a ne mogu spavati 🙈

Da moja tako rasirenih dignutih i otvorene, koliko pazim na nju mora biti i zadovoljna 😊 sretno sutra 

• Noemi1
    10. Listopad 2019. 01:03

sreca

Mislim da bi mogla ubrzo 😊 mozda je to ono famozno ciscenje. Nisam dozivila to, al kazu da kad odes vise puta na wc, da zna krenut tako. 

Pikulica19

Lalatako je rasirene ili dignute rukice a sakice otvorene su sretne i zadovoljne bebe, ja uzivam to vidjet kod bebica da tako spavaju 🥰

10. Listopad 2019. 01:04

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Refresham ovaj forum kao u studentske dane, kad sam cekala rezultate ispita da izadju na netu 😂 btw. Sad se osjecam ko Julie, taman malisa spava na meni, a ja ukocena 🙄

Moja uspjesno prebacena u svoj krevetic 🙏🙏 nek spava do 8 najmanje al vec vidim u 5 da ju hranim… Nego dal vasi spavaju rasirenih ruku onako kad vas pjesma pogodi pa ruke rasirite 😂😂 moja kad se trzne samo ruke siri bas kao da ju pjesma pogodi

Da, spava ko da je na cecinom koncertu i da vrti zarulje 😂😂 a ovo trzanje se zove morov refleks, to je prirodno i to rade kad se uplase (istovremeno pomicanje rucica i nozica ili samo rucica, kao da ce te zagrlit onako), to ti prestaje s neka 3mj. Cuj nju nek spava do 8, a jesi skromna. Ja cu bit sretna ak odguli do 4 😂

Ma moja rukicama ja padam od smjeha njoj, aj supp da nije samo njoj to vec sam se zabrinula da je na nekom koncertu bez mene 🤪🤪 a najmanje do 8 povecala je spavanje(kuc kuc) jedva cekam da spava po 8h u komadu… Nahrani dite pa ce spavati 🤪🤪😂😂

Daa, to je normalno. Ne bi bilo normalno da to ne radi 😊 kad ti je povecala spavanje? Mislim da sam ga malo previse nahranila, al evo uspjesno sam ga instalirala u krevetic 😂😂

Prije par dana al samo po noci prije je spavala po danu i po noci 3,4,5h sad je povecala na 6h noc 😊😊 😊 dok ne povrace nije previse 😂

• sreca
    10. Listopad 2019. 01:05

Noemi1

sreca

Mislim da bi mogla ubrzo 😊 mozda je to ono famozno ciscenje. Nisam dozivila to, al kazu da kad odes vise puta na wc, da zna krenut tako.

Pikulica19

Sta se sekiras, nacekat ces senu TA, mos komotno i tamo odmorit 😛

Dada to sam i ja pomislila ,mislim da je netko pisao da mu je bilo tako 

• Pikulica19
    10. Listopad 2019. 01:05

sreca

Pikulica19

sreca

Srecice Srecice… Ja ocekujem svoju curkicu imam filing da ce i prije a tebi termin i ti bi jos bila trudna…. A nista kad rodis prvom prilikom na drugo, sad si najplodnija kad rodis…. Kako bi stariji rekli samo prodjes pokraj muskih gaca i eto bebe opet 😂

Hahahahha😂😂
    Bogme i ja sam cijelo vrijeme htjela da dođe malo ranije ko će cekat toliko ,a sad kad znam da je vrijeme sve me neki strah i trema uhvatili

Ma to je zato sto ne znamo kad ce pa smo onako u brizi i strahu... Ja bi bar da znam dan tad i tad ja bi b

10. Listopad 2019. 01:06

Noemi1

sreca

Pikulica19

Sta se sekiras, nacekat ces senu TA, mos komotno i tamo odmorit 😛

Ja sam imala ciscenje 3dana u isto vrijeme cak, a nisam mislila da je to to 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI