Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    09. Listopad 2019. 22:09

Aurora87

Noemi1

Aurora87

Hm…zasto sam ja naivno mislila da se dolje sve lijepo stegne? Nece to valjda ostati tako razvaljeno?!😨 Drugi dan kako sam dosla kuci kazem ja mm-u da mi pogleda ranu…prvi komentar mu je bio da mi mala nije zinula, da dobro izgleda🤣🤣🤣, a onda je pricao o savovima😁. Valjda je mislio da to bude rupa kad je biser gledao sve sto se dolje događalo🙈.
    A sad o stucanju…znaci i kad podrignu, isto je…a ja sva razocarana sto on ne zeli podrifnuti i grizem se jwr ga ne uspijem natjerati jer poslije stuca…sad mi lakse, to valjda tako mora onda…

Mislim da se sad vec stegnulo, ne znam. Ono je bilo tjedan dana nakon poroda. Sad nisam imala priliku gurat nista dole 😂 a ogledalce nisam koristila 😂

Kazem ja mm-u sad za ovo s vaginaletama i da.nema.seksa do Bozica dok se ne vrati sve na mjeato…kaze on, pa da, to bi sad bilo kao da hrenovku bacis u hodnik🤣🤣🙈
    Ugl, dijmar, evo usojela sam staviti sticker..moglamsam do sad procitat zaostatke, ali nema veze😜

Hahahahha hrenovka i dalje pobjedjuje 😂😂😂😂 

09. Listopad 2019. 22:11

Noemi1

Aurora87

Noemi1

Aurora87

Hm…zasto sam ja naivno mislila da se dolje sve lijepo stegne? Nece to valjda ostati tako razvaljeno?!😨 Drugi dan kako sam dosla kuci kazem ja mm-u da mi pogleda ranu…prvi komentar mu je bio da mi mala nije zinula, da dobro izgleda🤣🤣🤣, a onda je pricao o savovima😁. Valjda je mislio da to bude rupa kad je biser gledao sve sto se dolje događalo🙈.
    A sad o stucanju…znaci i kad podrignu, isto je…a ja sva razocarana sto on ne zeli podrifnuti i grizem se jwr ga ne uspijem natjerati jer poslije stuca…sad mi lakse, to valjda tako mora onda…

Mislim da se sad vec stegnulo, ne znam. Ono je bilo tjedan dana nakon poroda. Sad nisam imala priliku gurat nista dole 😂 a ogledalce nisam koristila 😂

Kazem ja mm-u sad za ovo s vaginaletama i da.nema.seksa do Bozica dok se ne vrati sve na mjeato…kaze on, pa da, to bi sad bilo kao da hrenovku bacis u hodnik🤣🤣🙈
    Ugl, dijmar, evo usojela sam staviti sticker..moglamsam do sad procitat zaostatke, ali nema veze😜

Hahahahha hrenovka i dalje pobjedjuje 😂😂😂😂

Hrenovka u hodniku hahahaha.. 

09. Listopad 2019. 22:14

Noemi hoces danas mjenjat aylu? 🤣🤔😝 Nema nje.... 

09. Listopad 2019. 22:18

Manich

Gdjeeee je moj drug za kasna tipkanjaaa? Aylaaaaaa diiii si mi?

Etoo me tu sam, imala sam posla.. Vec dva dana pokusavam stoljnjake ispeglat za nedjelju pa nikako, ja upalim peglu ona se probudi pa kad je muz doso isla sam ispeglati, pa dok sam jela, pa se isla istusirati posla kao u prici a ona slabo spava preko dana zaspe na 5min i onda zuji, place vise sam luda 

PatyDi
    09. Listopad 2019. 22:22

E da, dojenje nece ici jer je par puta povukao i poceo vristati, a kad sam izdojila i dala mu onda je popio. Nakon toga je sve izbljucao...priviknut ce se, a ja sam jako sretna sto ce barem na taj nacin dobit moje mlijeko 🤗

marinaaaa
    09. Listopad 2019. 22:26

DijMar

Marinaaista stvar i kod mene. Osjetila sam kad je recnula taman prije izgona, a sivanje sam osjetila vanjsko, unutarnje nisam. Uglavnom, ne znam koliko ih je, ali pretpostavljam jako puno. Boli jos uvijek…nego, kak ti ide sa velikom nuzdom? Ja uvijek cekam bas do zadnjeg kad mi je jako sila da se ne moram naprezati…

Ista stvar. Čekam da samo krene i samo se opustim. Bojim se imalo naprezati jer sam danas kihnila i mislila da ce mi utroba ispasti dolje 🥴

09. Listopad 2019. 22:45

ayla

Manich

Etoo me tu sam, imala sam posla.. Vec dva dana pokusavam stoljnjake ispeglat za nedjelju pa nikako, ja upalim peglu ona se probudi pa kad je muz doso isla sam ispeglati, pa dok sam jela, pa se isla istusirati posla kao u prici a ona slabo spava preko dana zaspe na 5min i onda zuji, place vise sam luda

A vjerujem ti draga.. Polako samo... Ja se samo salim.. Ja sam koma od moje prehlade ali tjesim samu sebe sutra ce biti bolje.. Najgore mi sto preko dana jedva kihnem 3 puta a predvece kad krene to kihanje i kasljanje i suzenje ociju onda izludim.. Imam onaj aqua maris za nos ali mene to toliko pece kad spricam u nos a ne pomogne mi bas pa me izludi zacepljen nos.. 

09. Listopad 2019. 22:49

Manich

ayla

Manich

A vjerujem ti draga.. Polako samo… Ja se samo salim.. Ja sam koma od moje prehlade ali tjesim samu sebe sutra ce biti bolje.. Najgore mi sto preko dana jedva kihnem 3 puta a predvece kad krene to kihanje i kasljanje i suzenje ociju onda izludim.. Imam onaj aqua maris za nos ali mene to toliko pece kad spricam u nos a ne pomogne mi bas pa me izludi zacepljen nos..

Ma znam ne zamjeram ne sikiraj se 😉, probaj se napariti nad kamilicom to smijes mene je to bilo spasilo za nos 

• Noemi1
    09. Listopad 2019. 22:55

Manich

Noemi hoces danas mjenjat aylu? 🤣🤔😝 Nema nje….

Hahahaha evo je, javlja se. Bit cemo trio fantastikus 😃 nego Manich jel imas popis tema za nocnu diskusiju? 

09. Listopad 2019. 22:57

Noemi1

Manich

Noemi hoces danas mjenjat aylu? 🤣🤔😝 Nema nje….

Hahahaha evo je, javlja se. Bit cemo trio fantastikus 😃 nego Manich jel imas popis tema za nocnu diskusiju?

Hhhaaha mislis osim moje lazne uzbune danas misleci da me uhvatili trudovi? 😝😝🤣🤣🤣 Jesam debilka ispala 🤭🤭🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.