Svakako se ne preporuca konkretna akcija prije prvog pregleda kod gin (obicno nakon 6 tjedana)
A sad svakome na volju hoce pokusavati....
Ajme kako ste se raspisale, cijeli dan pokusavam stici do kraja, a ono se samo nakuplja. Nasla sam odgovore na neka pitanja koja sam i ja htjela postaviti. Svrbez dolje, ali pretpostavljam da to savovi zarastaju a i ne svrbi me stalno pa pretpostavljam da je to to...ja se dole.necu pogledati narednih mjesec dana sigurno, strah me ista taknut a kamoli se depilirat, bit cu ko suma striborova hahaha...
Ovo za fen i bebe sam cula i pokusst cu svakako u slucajevima kad maleni dobije histericni napad 🤣🤣
Ajme kako ste se raspisale, cijeli dan pokusavam stici do kraja, a ono se samo nakuplja. Nasla sam odgovore na neka pitanja koja sam i ja htjela postaviti. Svrbez dolje, ali pretpostavljam da to savovi zarastaju a i ne svrbi me stalno pa pretpostavljam da je to to…ja se dole.necu pogledati narednih mjesec dana sigurno, strah me ista taknut a kamoli se depilirat, bit cu ko suma striborova hahaha…
Ovo za fen i bebe sam cula i pokusst cu svakako u slucajevima kad maleni dobije histericni napad 🤣🤣
Ja sam se bome danas obrijala, prvo zbog pregleda, a drugo jer nisam vise mogla takva zarascena biti 😂😂 i mene bilo strah ista dirati dolje, i danas se sjest na onaj stolac kod ginekologice, jos kad sam vidjela da uzima ono za rastvaranje, sve mi se smracilo, ali to je samo nesto lagano stavila unutra ili je sve razlohano da nisam ni osjetila 😂😂 uglavnom, lakse mi je sad kad znam da je dolje kao sve ok i da se oporavlja kak treba 😁
To ti vjerujem. Ja sam bila zavrsila na hitnoj u petrovoj 3 dana nakon poroda i oni mene na stol i zatezali savove i gurali one sprave, prepala sam se ko niko nikad od straha haha...nije mi bilo ugodno da tako rano kopaju dolje
Btw cure pomoc...di mi se nalazi taj potpis di ubacim url za promjenu lente? Zaboravila sam 😥😥😥
Aurora neznam sta rec na vasu situaciju ali da je bas bezveze je... A sto se tice ovih mojih bolova sve se smirilo tako da laznaa uzbuna hahhaha... I bolje je tako jer nemogu gledat koliko mi je lose.
Btw cure pomoc…di mi se nalazi taj potpis di ubacim url za promjenu lente? Zaboravila sam 😥😥😥
Odi na svoj profil, postavke, tamo je taj potpis
Marinaa ista stvar i kod mene. Osjetila sam kad je recnula taman prije izgona, a sivanje sam osjetila vanjsko, unutarnje nisam. Uglavnom, ne znam koliko ih je, ali pretpostavljam jako puno. Boli jos uvijek...nego, kak ti ide sa velikom nuzdom? Ja uvijek cekam bas do zadnjeg kad mi je jako sila da se ne moram naprezati...
Gdjeeee je moj drug za kasna tipkanjaaa? Aylaaaaaa diiii si mi?
Sortiraj odgovore
Najstariji