Ma ja volim svakakvu glazbu, bitno da je vesela 😃 ja umjesto da iskoristim ovo vrijeme dok bebac spava, ja tu moram dezurat kao zamjena za Manich 😂
Ma i ja slusam sve osim opere, al ja kad pjevam kao da je opera samo cujes neko zavijanje… Hahah i moja spava al eto nespava mi se, drug me ostavio.. Nadam se da ce ove curke sto se ne javljaju cesto a bile su ovde non stop javiti se cesce i lumpovati s nama do kasno u noc 🤪🤪🤪
Jutro 🤗
Nit ja nisam mogla spavat sinoc ali dok sam legla u krevet zaspala ko top a bas sam htjela tulumarit ipak muzika je tu 🤣🤣🤣🤣🤣
U 3.30min me takva bol primila u ledjima, tj od boka pa po kicmi da sam sve 🌟🌟🌟🌟🌟 vidjela, i tad si ja mislim onako usnulo, nezzz jel san il java, inateceno i sam si kazem ak boli ovo uzimam odmah epiduralnu 🙈🙈
Ma ti si mislila da rađas 😂😂😂
Jutro, ja po obicaju slabo spavala, jos se mislim hocu li poci na profile jutros 😏.
Kad sam vidjela br novih stranica racunam rodile bar 2 kad ono Ayla u elementu 🤣🤣.
Deja nam se ne javlja sto je s bebicom, nadam se da ce bit sve ok i da brzo gibaju doma
😂😂 Vidis da me krenulo samo se ekipa razbizi 🤪
A sad malo o meni 😆
Mi budi od 5:40, valjda se naguto šmrkalja, pa se probudio, kasljo, naprezo se za povracati 😥 i nije mogo vise zaspati...naravno da sad spava na kaucu, a ja prodajem zjake pored njega jer se dosta vrti, pa se ne usudim ostaviti ga
Danas idemo domeka i vec smisljam kak se moram baciti na spremanje stana
Jucer sam nasla kod mame neke male pelnice, ajme kak je to maleno, isla sam ju pitati jesu to prave ili za neku lutku 🙈
Napokon sam krevetic narucila, od vecih stvari jos trebam samo ormar, ali to nije tak bitno ni ako ce biti malo kasnije....u subotu planiram veliki dm shopping, sve za bebu i meni za bolnicu
Jutroo😊
Da pitam, planira li netko od vas uzeti ovlazivac zraka, ili vec ima, kad pocme sezona grijanja
A sad druga tema - koji su bili prvi osjecaji kad ste rodile? Prva pomisao?
Eto ja nisam osjecala nis…ni srecu ni tugu…nista…kad su ga stavili na mene proslo mi je glavom "gotovo je". I dalje sam bila u nekom filmu ko da ovo nije stvarnost. Iduca 2 sata kad je bio na meni, nije se dogodila ljubav na prvi pogled, nisu me preplavile nikakve emocije…osjecala sam se tupo…i dalje osjecam da nisam skroz povezana s njim kako bi trebala biti i kako zelim biti…nisam ljubomorna kad ga netko drugi drzi…
Doce ti to sve, ja kad sam vidla muza da place od srece ja sam plakala cijeli dan nez zbog njega nego sebe, jer sam napokon dobila srećicu i osjecala sam se ponosno al onaj osjecaj da sam majka to ce mi sigurno doci kad mi kaze mama do tad bojim se da nista.. Ljubomorna sam i dalje
Nezz dal ko koristi ove lidlove pelene al meni evo dns po 4 put promicile el ja nezzz stavit pelenu ili sto, bas sam luda od presvlacenja🙄🙄
Mozda ne odgovara velicina?
Ja ih nisam nikad uzimala, al znaju mi malog vratiti iz vrtica nekad u njima 😏, ne cine mi se lose, jedino ne volim sto su plave iznutra
Moze biti i to od 3-6kg dobila ih a zao mi baciti
Jutro cure😊
Mi danas izlazimo s neonatologije nakon 13 dana 🥰 nisam spavala jer sam razmišljala o tome koliko puta presvući,kada ga okupati,leđa ili bok,duda ili ne,o pupku,patronažna,ajme ajme..ništa ne znam. Cijelo vrijeme trudnoće sam samo razmišljala o trudnoći,dalje od toga nikako. Al budemo se snašli valjda 😁
Ma sve to dodje instiktivno ja se nadam, da sve sto te muci nek ti patronazna pokaze i ja se bas mislim gurat u svemu a ne da ona sve napravi sama pa da kaze: Mama jeste vidjeli i upamtili??? A ja blenem 😂😂😂😂
jutro curee
ajmee koliko stranica… sovice su bile najaktivnijee 😊
taman sam uz cajic sve prelistala i imala zanimacijuu….😊
Jos si i brza, ja ih jucer nikako sustic citanjem 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji