Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marla5
    06. Listopad 2019. 12:05

ayla

Manich

Marla5

ayla

Marla5

Evo mene na terenu! Vinogradska, cekam da me smjeste na odjel. Navala zena. Stalno dolaze u trudovima, a ima i nas za carski. Ne znam gdje ce nas sve smjestiti :)

Tu nam je deja odi vidi sto se s njom desava pa nam javi 😁😁

Znam da je tu, ali ne znam kako da joj udjem u trag… Nije napisala u kojoj je sobi, a vjerojatno ni sestre ne bi znale za Deju :)

Hihi zamislite dodjete tamo i trazite zenu a opis sljedeci… Stigla u bolnicu u petak toliko i toliko otvorena… Plave kustrave kose ako se ne varam sa slika… 🤔🤣🤗🤭 Tko zna mozda bi opis upalio pa nije ih valjda 100 takvih doslo…

Da da mozda bi tako upalilo ili se derati Dejooo di sii

Lol
    Ako se ne javi uskoro, zovem :)

Julie
    06. Listopad 2019. 12:20

Marla sretno mila 😍 
    Da, da, pronađi nam Deju 😂🙈❤️

• Marijaa.Ika
    06. Listopad 2019. 12:33

Sretno Marla 😊
    I kod mene je situacija slicna, non stop moram piskiti, ako negdje idem idem samo gdje ima zahod cisti 😂 a i bas posljednjih dana osjecam kao da me mala grebe skroz nisko. A otvorena nisam pa se ne brinem, mada nije uvijek ugodno. 😊 
    Mmm, cobanac. Kad mi je mama bila pravila nam to, jela sam ga 3 dana dok mi nije slabo doslo 😂😂
    Ja evo cekam muza da dode s posla i izvede me na sunce ☀ 😂 
    Najveci problem je, trebaju li mi najlonke, haha, noge su vec boje sira 😂

06. Listopad 2019. 12:40

Marla5

ayla

Manich

Marla5

ayla

Marla5

Evo mene na terenu! Vinogradska, cekam da me smjeste na odjel. Navala zena. Stalno dolaze u trudovima, a ima i nas za carski. Ne znam gdje ce nas sve smjestiti :)

Znam da je tu, ali ne znam kako da joj udjem u trag… Nije napisala u kojoj je sobi, a vjerojatno ni sestre ne bi znale za Deju :)

Hihi zamislite dodjete tamo i trazite zenu a opis sljedeci… Stigla u bolnicu u petak toliko i toliko otvorena… Plave kustrave kose ako se ne varam sa slika… 🤔🤣🤗🤭 Tko zna mozda bi opis upalio pa nije ih valjda 100 takvih doslo…

Lol

Da da viciii dejoooo sa foruma jesi tuuu... Ja vec zamisljam di neka zena hoda po hodniku i zaviri u svaku sobu i vice deja sa foruma jesu tuu? 🤣🤣🤣 Evo smijem se ko luda... Mislim da bi deja rekla vid ovih ludih zena.. 🤣🤭😂 Aliii mi smo samo zabrinute 🤗😘❤️

06. Listopad 2019. 12:44

Marla sretnooo draga… ❤️🤗

• Kengurica
    06. Listopad 2019. 12:58

Marla sretno! DijMar cestitam! Jel tečaj pomogao? 😉
    Meni su usta suha za popizditi, jel tako i vama bilo? Secer mi je na ogtt bio ok.

Marla5
    06. Listopad 2019. 13:07

Manich

Marla5

ayla

Manich

Marla5

ayla

Marla5

Lol

Da da viciii dejoooo sa foruma jesi tuuu… Ja vec zamisljam di neka zena hoda po hodniku i zaviri u svaku sobu i vice deja sa foruma jesu tuu? 🤣🤣🤣 Evo smijem se ko luda… Mislim da bi deja rekla vid ovih ludih zena.. 🤣🤭😂 Aliii mi smo samo zabrinute 🤗😘❤️

Da me ne bi prebacilo na koji drugi odjel 😂🤣

@Manich hvala na lijepim zeljama! Nije mi bas bilo ugodno citati o carskom na informiranom pristanku... Ali evo nas 3 u sobi i sve carski sutra (jedna francuski). 

U 4 dolazi muz pa cemo malo prosetati vani. Mislim da je ovo odjel patologija trudnoce pa je Sve mirno

• Noemi1
    06. Listopad 2019. 14:38

Ayla i druge cure koje koriste bocice/dude koliko cesto vi to prokuhavate/sterilizirate? 🤔 nemam sterilizator pa moram prokuhavat, samo ne znam koliko cesto, jel premalo jednom u 2 dana? S tim da perem vrelom vodom i detergentom, ruke si isprzim dok operem pod slavinom 🙄

Julie
    06. Listopad 2019. 14:40

Noemi1

Aylai druge cure koje koriste bocice/dude koliko cesto vi to prokuhavate/sterilizirate? 🤔 nemam sterilizator pa moram prokuhavat, samo ne znam koliko cesto, jel premalo jednom u 2 dana? S tim da perem vrelom vodom i detergentom, ruke si isprzim dok operem pod slavinom 🙄

Ja ponekad dam dudu i rijetko izdojim pa dam na bocicu, obicno ak idemo nekamo premda malo gdje jos idemo. Ugl ja steriliziram nakon koristenja jer imam sterilizator pa mi bude gotovo za 3 minute

• Noemi1
    06. Listopad 2019. 14:40

Ekipa se skupila u Vinogradskoj 😁 dajemo Deji do navecer da se javi, a onda saljemo Marlu u potragu 😂 sretno cure na porodu, nadam se da sve bude ok 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.