Da, to je istina, treba to sanirati sto prije…al sto kad i on ima takav ritam da se sam budi svaka 2-3 sata. Al isto prakticiram jedanput jednu sisu, drugi put drugu sisu. Hvala ti na savjetima puno
A da ja dovedem svoju bebicu da ona malo to izmuze ipak moze non stop jesti osim kada spava, al bi dobro doslo sad par bebica da ti to olaksaju 😁
Manich, sjetila sam te se. Vozom danas Vukovarskom ulicomni vidim covjek na raskrizju pece i prodaje kestenje. Sad sluzbeno mozes rodit 😜
Jutro curke, čitam vas i dalje. Jucer mi je stigla mama i bit će samo dva tj pa mora nazad za Hr. E sad ako bude imala sreće da se porodim super ako ne Bože moj bit će vremena da nas vidi za krštenje.
Ovako sam još uvijek dobro,osim što se osjećam kao da mi je sto godina. Sve mi je teško jedva hodam,jedva se okrecem u krevetu, sve me nešto boli 😂
I da sve cure koje su rodile čestitam vam od srca ,sad uživajte, a mi ostali još malo se moramo strpiti.
Jutreko
A jesam se nasmijala za muza 😂
Znam da je bila sala, ali cist ako ce netko ipak odluciti probati, prvo nek si muz pogleda neki video kak beba sisa, jer oni to ne vuku onak ko bocu nego nekak stiscu jezikom ispod bradavice (zato se neki i znaju zbuniti ako dobijaju i bocu i sisu)
Jutro cure,
brine me da nam se Deja ne javlja ili sam propustila stogod
Jutreko, kakvoj ovo zatisje ovdje nisam na to naucila, cureeee gdje stee, vi koje ste rodile sto vas nema a i cure koje nisuu jel vam dosta bušica?
Dejooo a di si tii brinemo see 🤔
Manich, sjetila sam te se. Vozom danas Vukovarskom ulicomni vidim covjek na raskrizju pece i prodaje kestenje. Sad sluzbeno mozes rodit 😜
Hahaahah a ne neeee tek kad se najedeeeeem onda mogu ic roditi... Moram prosetat predvece do naseg centra gdje inace peku kod nas u Belom ali sumnjam da ce pec itko jer prosle godine nisu.. Budem ja vec nekoga ugnjavila da idemo za osijek papati kestenje..
Bomeeee zatisjeee i ja se brinem za Deju... Nadam se samo da je toliko zaljubljena u svoje malo cudo da nam se ne stigne javiti 🤗❤️.. Da se nije jadna napatila pa da sad nemoze doc sebi sirota.. 🙄😢
Sortiraj odgovore
Najstariji