Cure... Dali se kojoj desilo dok je mirovala tj. polusjedila da joj je gornji dio uzario se i onako ko da ga struja stresla peckalo i onda iza toga svrbilo?
Nikad mi to dosad nije bilo 😒
Pozdrav cure, pratila sam vas neko vrijeme tijekom trudnoce, nakon sto sam rodila par puta sam povirila u grupu u potrazi za nekim savjetom ili pricom od vas koje ste rodile te sam se napokon odlucila, ako me primate u grupu, pridruziti.
Dobro nam dosla 🥰
Kad si rodila, jel curka ili decko
Ime, prezime, adresu, oib i krvnu grupu molim 🤪
Salim se malo, slobodno nam se pridruzi i tipkaj. Iskustva s poroda su isto dobrodošla 😊
Dobrodosla 😊
Moram ovo komentirati koliko si spaljena 😂😂😂😂
Decko je, rodila sam 22.08. (termin je bio 25.08.)
Iskustvo s poroda super, s obzirom da mi je prva trudnoca zadovoljna sam da je tako proslo i ostalo u lijepom sjecanju.Ako nekog zanima, mogu ukratko otipkati svoje iskustvo..
Na moj termin 😍😍 slobodno ti pisi
Decko je, rodila sam 22.08. (termin je bio 25.08.)
Iskustvo s poroda super, s obzirom da mi je prva trudnoca zadovoljna sam da je tako proslo i ostalo u lijepom sjecanju.Ako nekog zanima, mogu ukratko otipkati svoje iskustvo..
Mene zanima 😃 ja volim slusat iskustva s poroda 🤷 di si rodila?
Ayla aj dodas TeBu na popis 😊 e i.pitanje, kako dajes rojazol? Na zlicu ili? Koliko puta na dan? Ja stavim na dudu malo i dajem. Uvijek mljacka, fino mu 😁
Budem poslje, dajem s gazom, na dudu a 2,3 puta dnevno koliko stignem jer non stop jede ili spava 😂😂 moja se izriga kad joj dadem na dudu
Ayla vidila sam da si pisala nesto u vezi soora, pa jesi gel uzela na svoju ruku ili ti je pedijatrica rekla bas? Patronazna mi rekla da pitamo na prvom pregledu ocemo uzimat ili ne pa doktorica nista nije rekla...pa sad ne znam da uzmem ili ne uzimam kako ova nista nije rekla
Teba,.cini mi se dobar porod 😊 kako ste sada? Ste se vec navikli jedno na drugo? Meni je pedijatar rekao da uzmem rojazol za soor.
Teba,.cini mi se dobar porod 😊 kako ste sada? Ste se vec navikli jedno na drugo? Meni je pedijatar rekao da uzmem rojazol za soor.
Ma porod je super prosao, bolilo je, vise oni trudovi pred izgon neg sam izgon.uglavnom ja sam zadovoljna svime i osobljem i sve..
Super smo, naviki se jesmo,ali jos se navikavamo, jos ga se ne mogu nagledati iako je proslo vise od mjesec dana
Evo ja dosla s ctg-a, danas doktorica dezurna u radjaonici pa mi rekla da dodjem ponovit, i kako bila tamo na hitnom gin.prijemu/odjel radjaonice, i stavili me na onaj pravi bolnicki krevet na ctg (gdje i rodilje dolaze) i prekoputa mene otvorene operacijske dvorane, meni ono odmah tlak na 200 od atmosfere 😂
Ugl neki dan je beba ludovala i par puta skocilo do 180 otkucaji, danas ajme meni, stavili me na ledja i stalno se premjestala i izudarala mi rebra, poludila sam, preko 40minuta. I par puta otkucaji dosli do 200 i vise, onda se na par sekundi utisa, pa onda normalno... i ono dolazile 3 doktorice naizmjenicno i dvije sestre i svi samo gledaju i sute, ja sva isprepadana, samo cekala kad ce mi rec da ostanem u bolnici 😭 na kraju nista, kaze doktorica ko sve ok, beba plese i to je to, nista nije komentirala.
Rekla da sad mora obavit jedan carski pa da dodjem za pola sata na ultrazvuk, a iduci utorak kad inace imam u nje preglede je praznik, pa rekla da u srijedu dodjem i da ce me neko drugi primit na pregled. A meni vec stres jer neznam ko je srijedom u ambulanti, da me ne doceka neki grubi doktor i kopa s prstima 😭😭😭
I govori mi ko “ne brini se, neces jos rodit do tad”, a prekjucer kaze brzo ce ovo jer cerviksa nema i 2 prsta
Imam jedno pitanje... dali ijedna od vas koristi kakav sprej za stopala za rashladenje, miris itd, i dalje mi se noge nenormalno znoje i ne znam jeli gore kad sam bez carapa ili s njima i nije da je neki neugodan miris ali nije bas ni da je neutralan 🙄
Imam jedno pitanje… dali ijedna od vas koristi kakav sprej za stopala za rashladenje, miris itd, i dalje mi se noge nenormalno znoje i ne znam jeli gore kad sam bez carapa ili s njima i nije da je neki neugodan miris ali nije bas ni da je neutralan 🙄
Imas od Bio Clina sprej za stopala☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji