Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    03. Listopad 2019. 20:24

Obavili smo i uzv, curka ima 2900 sa punih 37tt. Pitam ja dokt koliko bi onda bila teska ako doguramo skroz do termina, kaze ona oko 3200, nece vise 😃 meni to zvuci nekako malo 300g u 3tj, dosad je brze i vise dobivala

mc_zgb
    03. Listopad 2019. 20:41

Cure koje su rodile, nakon koliko vam je prestalo krvarenje? 
    Mene je ovaj sav dolje toliko poceo svrbiti, nocas sam mislila da cu izluditi. Ne znam jel taj konac isto sam otpadne ili se razgradi. Onak mi viri to dolje 😨

• irma123
    03. Listopad 2019. 20:43

Curke koje ste rodile sts radile bebi osobnu  I sta vam je sve trebalo za nju 

03. Listopad 2019. 20:44

TeBa

Ne znam kako vase bebice,ali moj preko dana nema nikakvog reda nit se zna kad ce i do kad odspavat,dok navecer odvali po par sati, sinoc 5 u komadu tako da se stalno pitam preko dana jel gladan jos,jel mu ovo ono…kakav vas ritam imaju bebe preko dana? Kako se ,"igrate" s njma,zabavljate ili nesto preko dana dok ne zaspu

Ma ni mojoj se nezna, a ja se uvijek nadam kako hoce spavati i onda me ujutro iznenadi 😅  ja svojoj pricam pa kad mi dopiiz... Onda zovnem majku pa stavim na zvucnik da i ona slusa, onda kad mi i ona dosadi onda ju stavim u krevetic i po kuci radim a njoj uvalim dudu 😂😂 i ona dudla ako je mirna ne diram ju a ako place e onda ju pazim pa nahranim i tako u krug svaki dan... Nezz ni sama sta sam nap sada 😐

03. Listopad 2019. 20:46

Venus

Obavili smo i uzv, curka ima 2900 sa punih 37tt. Pitam ja dokt koliko bi onda bila teska ako doguramo skroz do termina, kaze ona oko 3200, nece vise 😃 meni to zvuci nekako malo 300g u 3tj, dosad je brze i vise dobivala

Pa to je oke a ionako moze fulati nije ni sada 100%

03. Listopad 2019. 20:47

mc_zgb

Cure koje su rodile, nakon koliko vam je prestalo krvarenje?
    Mene je ovaj sav dolje toliko poceo svrbiti, nocas sam mislila da cu izluditi. Ne znam jel taj konac isto sam otpadne ili se razgradi. Onak mi viri to dolje 😨

Ma to ti zaraste sve je to normalno, pocesi ako svrbi 😂😂 ja vir smoci pa malo poceskaj 😂😂😂

03. Listopad 2019. 20:48

irma123

Curke koje ste rodile sts radile bebi osobnu I sta vam je sve trebalo za nju

Tek sam ju rodila stace joj osobna, to mislis preko granice? 

• irma123
    03. Listopad 2019. 20:53

ayla

irma123

Da... mi u trgovine idemo u madarsju em nam blize em jeftinije a muz ak ode sam znam da nebi uzo nist sto nam treba neg gluposti sam. a nisam spremna ostavljat malenu jos kod ikog na cuvanje pa mi jedino dolazi u obzir da ide i ona samnom haha btw ak netko zivi blizu madarske njihov lidl uvijek ima puno bolje ponude neg nas i jeftiniji je u vecini slucajeva i uvijek im ostane grudnjaka za dojenje itd😂

03. Listopad 2019. 20:56

irma123

ayla

irma123

Da… mi u trgovine idemo u madarsju em nam blize em jeftinije a muz ak ode sam znam da nebi uzo nist sto nam treba neg gluposti sam. a nisam spremna ostavljat malenu jos kod ikog na cuvanje pa mi jedino dolazi u obzir da ide i ona samnom haha btw ak netko zivi blizu madarske njihov lidl uvijek ima puno bolje ponude neg nas i jeftiniji je u vecini slucajeva i uvijek im ostane grudnjaka za dojenje itd😂

A onda najbolje odi u mup i pitaj

luce35
    03. Listopad 2019. 21:12

Venus

Pa nekako mi ta njena racunica cudna, 100gr tjedno 🤔.
    Moja cura je sa 33+5 bila 2300 a sa 35+3 2800gr, 250gr tjedno dobila a sad zapravo krece dobijanje na tezini. Iako, te uzv procjene tezine su okvirne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.