Raspisale se vi u dan i pol sto me nije bilo 😁
Prvo cestitke curama koje su rodile, bravo! ❤
Mi smo napokon jucer pustene doma, nakon 6 dana bolnice, stvarno nije lako. Trombociti su narasli i bebica je dobro 😊💪 Doma nam je predivno! Tata uziva sa svojom princezom.
Sto se imena tice, Venus evo i nasa je Tara 💖 Nisu u bolnici pitali za ime (osim sestre i doktorice moje), vec su pisali moje ime i prezime na sve. Tako je barem u Vinogradskoj.
...
Danas nam je bila patronazna, super je zena. I tako, malo preprale bebicu i kaze ona ajde da vidimo cicke. Sva sreca imam mlijeka i mala super papa, ali jucer su mi se toliko napunile i stvrdnule da sam umirala lagano, ali sam jednu izdojila da se olaksam.
Uglavnom, krene meni patronazna tako stiskat te kvrge, mi stajali pored komode za presvlacenje, taman nahajcali grijanje zbog male i nisam nista jela. Sljedeci trenutak ja lezim na podu i nista mi nije jasno 😂 Dakle pala sam u nesvijest od svega toga, kaze patronazna da joj to prvi put 😂 Eto, uglavnom, divno mi je dan poceo.
Evo da se i ja javim da popunimo listu, ja sam rodila 29.09. nakon inducirani poroda zbog visokog tlaka.
Dečkić nam nažalost ima upalu pluća pa je na intenzivnoj u inkubatoru ali nadamo se da ce sve biti u redu.
Čestitam svim curkama koje su rodile, mazite se sa svojim bebicama.
Cestitam i brz oporavak malenome 😊
A zasto i kako je dobio upalu? Kak je tebi prosao porod?
Ne znaju mi rec, moguce jer je dugo bio bez plodne vode pa je pokupio bateriju
A porod pa bio je dug i mukotrpan
dali su mi gel u ponoć, onda u 6 opet, u 9:30 puko vodenjak, u 13 sam bila u rađaoni, onda su mi dali gel za trudove koje sam odma dobila, trpila ih do 21, onda sam trazila epiduralnu, pa drugu opet u 23, pa trecu opet u 2 ujutro, na dripu sam bila od 22 negdje i na kraju su se sjetili da je pol 4 zadnje kaj mozemo cekat jer se on nije spustao dovoljno, i na kraju hitni carski u 15 do 4, jedva ga izvukli jer je vec na pola bio u porodajnom kanalu...
Evo da se i ja javim da popunimo listu, ja sam rodila 29.09. nakon inducirani poroda zbog visokog tlaka.
Dečkić nam nažalost ima upalu pluća pa je na intenzivnoj u inkubatoru ali nadamo se da ce sve biti u redu.
Čestitam svim curkama koje su rodile, mazite se sa svojim bebicama.
Cestitam i brz oporavak malenome 😊
A zasto i kako je dobio upalu? Kak je tebi prosao porod?
Ne znaju mi rec, moguce jer je dugo bio bez plodne vode pa je pokupio bateriju
A porod pa bio je dug i mukotrpan
dali su mi gel u ponoć, onda u 6 opet, u 9:30 puko vodenjak, u 13 sam bila u rađaoni, onda su mi dali gel za trudove koje sam odma dobila, trpila ih do 21, onda sam trazila epiduralnu, pa drugu opet u 23, pa trecu opet u 2 ujutro, na dripu sam bila od 22 negdje i na kraju su se sjetili da je pol 4 zadnje kaj mozemo cekat jer se on nije spustao dovoljno, i na kraju hitni carski u 15 do 4, jedva ga izvukli jer je vec na pola bio u porodajnom kanalu…
Skidam kapu 🥺 bome su te namucili
Jesenske...citam vas ..zanimljive mi price s poroda i cestitam svima koje su rodile..nego.Matea26 jesi li ti bar bila pod epiduralnom ?..citam dva..tri puta i ne mogu vjerovati da su pustali tako dugo da se mucite ti i beba...nesto slicno se mojoj sestri dogodilo..velika beba a ona uska zdjelica i 36 sati na dripu bez epi..koma i na kraju na carski....drugi put je samo dogovorem hladni carski jer je procjenjena ista beba...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jesenske…citam vas ..zanimljive mi price s poroda i cestitam svima koje su rodile..nego.Matea26 jesi li ti bar bila pod epiduralnom ?..citam dva..tri puta i ne mogu vjerovati da su pustali tako dugo da se mucite ti i beba…nesto slicno se mojoj sestri dogodilo..velika beba a ona uska zdjelica i 36 sati na dripu bez epi..koma i na kraju na carski….drugi put je samo dogovorem hladni carski jer je procjenjena ista beba…
Bila sam pod epiduralnom od 21 do negdje pola 3 ujutro, a neznam ni ja iskreno kaj se cekalo...
Cestitam svim mamama i bebicama, brzo se oporavite i dodite kuci😊❤️
Sto se imena tice, mi smo se brzo dogovorili, ja biram ime za curicu, a on ako bude deckic i zeli dati tatino ime. Onda ja imam pravo na sve ostale odluke 😂 ali posto je curica, odlučila sam se za ime Veronika, a i njemu se svida 😊
Cestitam jučerašnji rodendan Ivana 😊
Posto citam da napisem, frendica mi je rodila u 7mj i posto nije u nikakvim odnosima s ocem bebe, nije ga nigdje ni navela na kraju, pa bez njega moze sve.
A sad ako bude trazila alimentaciju, to ce se promijeniti..
Matea cestitam od srca 😍. Zelim ti da se malac sto prije oporavi i da se mazite 🤗.
Slican maratonski inducirani porod bez plodne vode ali i bez epiduralne sam ja imala u Splitskom rodilistu, na kraju je isto zavrsilo carskim rezom. Ne znam gdje si rodila al ne mogu vjerovati da jos uvijek igdje pustaju bebu toliko dugo na suho da ostane 🙄.
Moja bebica je sada 2800, proci ce 4 kg kao i prva cini mi se al ne planiraju me na hladni carski nego indukcija zbog gest.dijabetesa ako se ranije nesto ne pokrene
Jos sam nesto htjela reci, pitati, mada znam odgovor.. previse bi za mene bio put kad budem 10 dana prije termina, da idem iz Du za Slavoniju, jel da?😭😩
Sestra mi se udaje, htjeli su sve ovdje praviti, i na kraju jučer odluce da ce gore, i eto srce mi se slama..
Hvala svima!!! Pišem sutra detalje. Samo da pitam za mame koje su rodile, jeste imale kakve sprejice ili ste samo vodom dole prale, posto mene jako peče. A i imam puno šavova
Sortiraj odgovore
Najstariji