Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anemone
    02. Listopad 2019. 19:13

Čestitke svim novim mamama! ❤️
    Uživajte s bebicama 😊

02. Listopad 2019. 19:19

Cestitam novim mamama i bebicama zelim sve najbolje i da brzo idete sve kuci.. ❤️❤️

PatyDi
    02. Listopad 2019. 19:25

anemone

Čestitke svim novim mamama! ❤️Uživajte s bebicama 😊

Sta ti? Nisi rodila jos? 😋

marinaaaa
    02. Listopad 2019. 19:28

ReginaP

marinaaaa

Hvala svima!!! Pišem sutra detalje. Samo da pitam za mame koje su rodile, jeste imale kakve sprejice ili ste samo vodom dole prale, posto mene jako peče. A i imam puno šavova

Cestitam! Ja sam ispirala obicnom vodom i mozes si naspricati octenisept na ulozak. Lezi na bokovima koliko mozes, po mogućnosti na bok suprotan od strane na kojoj su te rezali. I nemoj sjediti. Meni to nisu rekli pa su mi se poceli savovi razmicati 😓

Ja sam popucala na sve strane. Šivao me sat i po bez anestezije. Gore nego porod! 😅

nutrizone
    02. Listopad 2019. 19:31

Pozdrav svima! Moja cura Lora bi trebala stići 22.11. 

• Noemi1
    02. Listopad 2019. 19:32

Manich

Noemi1

Frajla

Manich

A neznam jel kod nas politika u bolnici da bez obzira znas li sto nosis da moras rec ime i za curu i za decka i onda kad rodis oni upisu.. Kad sam mislila da je cura imala sam ime koje sam bez sumnje odabrala a to je Nea… I ako ikada vise budem imala djece i bude cura zvat ce se sigurno Nea..

Mislim da su mene pitali za ime, ali to piše bezveze na nekom papiru, ne znači ništa, ime biraš u matičnom kad prijavljuješ bebu
    A na bebi u bolnici piše samo mamino prezime, prezime se isto bira (ako roditelji imaju različito) u matičnom

Mene su pitali u bolnici tek kad sam rodila ime bebe. I pisalo je ime i prezime na kreveticu 😍

Odlicno hihi jer se nemogu odlucit pa sam rekla kako bi bilo fora da vidim bebaca i onda ce mi doci onako ime samo u misli.. Znas onak da li mi lici na Liama ili na Lucasa hihi.. 😊😁

I lism i lucas su mi predivna imena. I Kai (sto si prije rekla). Sta god odaberes bit ce lijepo 😊

02. Listopad 2019. 19:32

Za osobnu je potreban skrbnik ili jedan od roditelja . 
    za putovnicu je potreban potpis osobe koja ima skrbnistvo i oca ili punomoc koju on potpise ovjeri i posalje. 
    Rodica je prije mjesec dana radila putovnicu i osobnu maloj. ona je skrbnik al nije mogla bez njegovog potpisa putovnicu napraviti 

luce35
    02. Listopad 2019. 19:35

marinaaaa

ReginaP

marinaaaa

Hvala svima!!! Pišem sutra detalje. Samo da pitam za mame koje su rodile, jeste imale kakve sprejice ili ste samo vodom dole prale, posto mene jako peče. A i imam puno šavova

Cestitam! Ja sam ispirala obicnom vodom i mozes si naspricati octenisept na ulozak. Lezi na bokovima koliko mozes, po mogućnosti na bok suprotan od strane na kojoj su te rezali. I nemoj sjediti. Meni to nisu rekli pa su mi se poceli savovi razmicati 😓

Ja sam popucala na sve strane. Šivao me sat i po bez anestezije. Gore nego porod! 😅

To bit ce neki specijalizant tako brz i spretan 🙄

02. Listopad 2019. 19:37

marinaaaa

Samo voda nista drugo, kazu da je dobro kantarionovo ulje 

Julie
    02. Listopad 2019. 19:37

Cestitam svim curama koje su rodile ❤️
    Matea zao mi je da su te tako napatili i zelim brzi oporavak bebici.
    Marina vidim nisi ni ti dobro prosla 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI