Dior čestitke na bebici.Ti bi mogla tako još 100 puta rodit.Super porod.
Jučer bilo na dnevniku kako francuski rez radi dr.Grgić u KBC-u Sestre milosrdnice, hvalili kao brz oporavak, mogućnost jela i pića ubrzo nakon tog reza i mali ožiljak. Jeste li šta čule ili pročitale što je s ostalim bolnicama u Zagrebu, da li i one imaju tu praksu ili ide klasičan carski rez?
Hvala cure na savjetima…probat cu sutra.cepic stavit ak skupim hrabrosti,valjda me nece to nista bolit 😥😥 a sto se ticd dojenja, stalno zovem sestre…mali uhvati bradavicu cijelu, vuce ko lud, ali mislim da je problem u tom vadenju bradavice iz usta ko sto ste tu spomenuli. On je ne da van i ja sam je trgala onda na silu, probat.cu bas ovo sa zrakom da mu pustim…al meni jos nije nadoslo pravo mlijeko, za koliko.je vama to doslo?
ja isto luftam sise, kazu sestre da je to najbolje tako..
I to mi je patronozna rekla, da nikad sisu ne vadim na silu vec prst gurnem izmedju mu usnica sastrane i prekines vakum i lakse ju pusti. Da "polupravo" mlijeko dolazi nakon 3tjedna a ono bas pravo pravo i kasnije.
I da jos najbitnija stvar u dojenju da beba nema potrebe radit vise od 30min na sisi u pocetku…. Da se trebaju napraviti stanke pa makar i po 15min pa ako hoce jos onda joj dati nakon stanke ili promjenit sisu. Treba ih stipkat be do boli i budit ako su na sisi da poprime nagon za papanje a ne da ih sisa uspavljuje jer je u pocetku bitno da bas nauce vuci mlijeko i usavrse ju….
I da jos je rekla da sve luftam i sise i dole ako budem rezana da sto prije zacijeli(tj. Da nosim spavacicu il nesto prozracno a ne se zatvorit u traperice ili tajice)
Hvala ti na savjetima :)))) nadam se da ce i kod mene se to sve usavrsiti. Danas nas mozda puste doma, i uspjela sam nuzdu obaviti pa ne moram lagati :)
Jutro..
Dior-cestitam🤗🥰🤗🥰
Frajla-ja sam morala nositi bris na streptokok.Ja sam radila kod svog soc.ginekologa,ali on je u Dubravi,pa mi je rekla sestra da to mogu nositi u KB Dubrava na mikro…Tak da ti nisam od pomoci.. Jer kad sam se selila tu,nisam znala kojeg bi gin tu izabrala,a moj mi je stvarno odlican,pa sam ostala tamo…
A to ću preživiti ako moram u lab, njegov je mislim u centru. Al ako me gore na zavod na mirogoj posalje budem samo to proslijedila u kantu
Ne znam, skupljam pitanja u glavi sto moram pitati na izlasku...trenutno mi je umu samo pupak i to sto ste nesto pricale za cijepljenje, sto je to? Za sta cjepivo? Prime li ti svi i ne bi li to trebalo pisati negdje kad te otpuste
Hvala cure na savjetima…probat cu sutra.cepic stavit ak skupim hrabrosti,valjda me nece to nista bolit 😥😥 a sto se ticd dojenja, stalno zovem sestre…mali uhvati bradavicu cijelu, vuce ko lud, ali mislim da je problem u tom vadenju bradavice iz usta ko sto ste tu spomenuli. On je ne da van i ja sam je trgala onda na silu, probat.cu bas ovo sa zrakom da mu pustim…al meni jos nije nadoslo pravo mlijeko, za koliko.je vama to doslo?
ja isto luftam sise, kazu sestre da je to najbolje tako..
I to mi je patronozna rekla, da nikad sisu ne vadim na silu vec prst gurnem izmedju mu usnica sastrane i prekines vakum i lakse ju pusti. Da "polupravo" mlijeko dolazi nakon 3tjedna a ono bas pravo pravo i kasnije.
I da jos najbitnija stvar u dojenju da beba nema potrebe radit vise od 30min na sisi u pocetku…. Da se trebaju napraviti stanke pa makar i po 15min pa ako hoce jos onda joj dati nakon stanke ili promjenit sisu. Treba ih stipkat be do boli i budit ako su na sisi da poprime nagon za papanje a ne da ih sisa uspavljuje jer je u pocetku bitno da bas nauce vuci mlijeko i usavrse ju….
I da jos je rekla da sve luftam i sise i dole ako budem rezana da sto prije zacijeli(tj. Da nosim spavacicu il nesto prozracno a ne se zatvorit u traperice ili tajice)
Hvala ti na savjetima :)))) nadam se da ce i kod mene se to sve usavrsiti. Danas nas mozda puste doma, i uspjela sam nuzdu obaviti pa ne moram lagati :)
Woooo-hooooo
Kako? Čepić ili je bilo ono tjera i nema sad tu neću
Ne znam, skupljam pitanja u glavi sto moram pitati na izlasku…trenutno mi je umu samo pupak i to sto ste nesto pricale za cijepljenje, sto je to? Za sta cjepivo? Prime li ti svi i ne bi li to trebalo pisati negdje kad te otpuste
Uglavnom prime svi, piše u otpusnom. BCG (to čitaju beseže ), protiv tuberkuloze
Pisale ste o dijalektima, meni su Bosanci baš super.
Neznam jel netko gleda gospodina savršenog, muž i ja gledamo iz fore, Maja mi je bila preganijalna, on naglaska do izjava, baš sam se ismijala s njom i žao mi je što je otišla
Za prženo brašno na mlijeku znam da su davali bebama, što je najbolje znam i curice, ne idu još u školi, koje su na tome othranjene a nije baš da mama nije imala drugog izbora....
A čekajte još koji mjesec dok krene da treba bebi keksa dodavati u mlijeko i čokolino na bocu
Ja po forumu uvijek pisem da me svi ljudi razumiju, jer kad bi po svom tipkala svaki cas bi bilo a sto to znaci 😂
Jučer bilo na dnevniku kako francuski rez radi dr.Grgić u KBC-u Sestre milosrdnice, hvalili kao brz oporavak, mogućnost jela i pića ubrzo nakon tog reza i mali ožiljak. Jeste li šta čule ili pročitale što je s ostalim bolnicama u Zagrebu, da li i one imaju tu praksu ili ide klasičan carski rez?
Nisam iz Zg-a, ali koliko sam upoznata, samo taj dr radi takav rez jer je bio vani na specijalizaciji. Ostale treba podučiti tome
Sortiraj odgovore
Najstariji