Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    25. Rujan 2019. 06:34

mc_zgb

Cure, ako ima koja budna 😂 Jel moguce da se osjeti kad pukne vodenjak? Meninse cini da sam osjetila, i curi mi onak ko vodica al mi se cini i krvi malko malko. Isla sam odmah kosu oprat, jer sam planirala ujutro 😂 Za sad me dva puta neki menstrualni hrc kao uhvatio. Jel se odmah treba u bolnicu? Sad me sva panika uhvatila 😂

I ja san osjetila. Nije bilo bolno uopce, ali se osjeti i cuje bljuuuć 😂 joooj pa to ce nam nova bebica sticii 😊 ti nam danas radjas, ako vec nisi 😃 punoo srece ti zelim, da sve dobro prodje 🍀

anemone
    25. Rujan 2019. 06:40

Bombonica čestitke! :) 
    mc_zgb - drž se, sretno! <3

• Jeja4
    25. Rujan 2019. 06:57

Frajla

Jeja4

mc_zgb

Frajlakome si slala mail protuzbe? Ja sam prije nekih 2 tjedna pisala mjesnom odboru i zagrebackim cestama jer nam ulica vec 2 mjeseca raskopana, radovi gotovi odavno, a njih nema da zakrpaju to. I onda su se prosli tjedan pojavili, ali odgovor nisam dobila niti na jedan mail (inace ne pisem nikad takvo sto, ali ovo me vec uzasno ljutilo). Kao sto je netko rekao, bitno da se grade fontane, rasvjeta i ostalo, a kad padne malo vise kise, kao da je katastrofa bila, strasno. Eto, i ja se ispuhala 😂
    Cure, sretno s pregledima. Manichsretno s herpesom, kuzim te skroz. Ja sam svog na vrijeme mackala s herpachom i nije izbio srecom.

I mene zanima kome pisati. Za kaj placamo toliki prirez, da se grade fucking fontane i spomenici domovini? 34 milje kuna za to, kome to treba? A zapad zagreba zagusen nedostatkom cesta pa ti idi autom negdje ako trebas u spici. Dok, sam radila, gladam na aleji bologne/ilici, svako jutro kolone do podsuseda i pitam se kako se ljudima da to kreni stani, benzin, zivci. Ja sam na posao isla vlakom, za 10 min na glavnom.

Joj, ovo kome se žaliti mi je bolna točka. Mi imamo u susjedstvu zapušteno zemljište. Više nas se počelo žaliti početkom ljeta…ja sam si čak dala truda zakon pročitati i žaliti se po određenom članku zakona. Do poljoprivrednog inspektorata se naravno ne može, žalila se gradu, žalila se komunalnom, žalila se inspektoratu….Komunalni tvrde da nije njihova nadležnost, inspektorat tjedan dana kasnije prosljeđuje istom tom komunalnom da riješi, on njih dalje nema odgovora. Navodno je grad (tj poljoprivredni redar) nešto reagirao nakon mjeseci i mjeseci prepisivanja s drugom susjedom, meni nisu nikada ništa odgovorili….
    To je napokon nedavno na pola pokošeno, a očito nas na proljeće opet čeka isto.

I genijalno mi je kako za sve živo postoje rokovi na koje se mora odgovoriti na žalbu/riješiti problem ili što već, samo za državu i njene institucije to ne postoji. Znači za bilo šta da se žališ nikakvog odgovora nema, pa sad ti znaj jel to uvaženo ili nije i jel bude riješeno ikada ili nikada.
    A mi da na poslu ne odgvorimo na prigovor korisnika u 48 sati odmah idu penali

Ono, kako kaze lijepa uzrecica kod nas, mozes se zaliti upravi vodovoda 🙄

Maša62
    25. Rujan 2019. 07:05

Mc_zgb sretno bas sam ti htjela napisati prvo se najedi ,ali sam zakasnila .

• Jeja4
    25. Rujan 2019. 07:09

ayla

Mene evo grlo boli, jucer odem po uputnicu za krv vaditi i sestra bolesna i sad me zarazila i jutros opet morala k njoj da mi krv izvadi a sutra opet moram k njoj po nalaz, pijem max flu i cuclam septolete da me neuvati ima te li kakav savjet da to sprijecim dok nije nasto veliki problem

Tantum verde sprej, zakon za grlo

• Jeja4
    25. Rujan 2019. 07:10

Marijaa.Ika

Cestitam Jules, brz oporavak zelim 😊❤️
    Sta vam pomaže kod zgaravice? Bademi nista, popila malo sode s vodom nista, cak sam i ocat probala i nista.. Na tren malo ublazi ali se opet vrati. Najgore mi je u noći kad me probudi, imam osjećaj kao da cu se ugusiti.. Ne znam smijemo li dumbir mozda?

Meni pomaze mineralna voda

Julie
    25. Rujan 2019. 07:15

Jutreko 🌰🌽🍁 ustala sam prije malog 💪🏼😂🙈
    Bombonica cestitam 😊
    Mc sretno 🥰

luce35
    25. Rujan 2019. 07:19

Jutro,
    Bombonica cestitam ti, uzivaj sa svojim smotuljkom 😍,
    Mc sretno, nadam se da si vec blizu izgona 😉

LollyBB
    25. Rujan 2019. 07:27

Julie

LollyBB

Jules, čestitam! :)
    Julie, može li se kod matičara riješiti i prijava na poreznu karticu ili sam ja zabrijala da sam tu info pročitala?

Znaci kod njih dobijes domovnicu, rodni list, prijavu na hzzo, zdravstvena ti dode na kucnu adresu u roku 2 tjedna, naknada od hzzo-a i porezna kartica. Dva formulara ispunis i to sve rjesis odjednom. Mrak, cure koje su rodile na Merkuru izmedu izmeduh i ti pripadaju uredu Maksimir odnosno Petrova 116.
    DijMar pa eto pomalo ide to 😍

E, super, onda je to to. Još zahtjev za Bandićevu naknadu...

LollyBB
    25. Rujan 2019. 07:33

Sjećam se da su nam na tečaju rekli spavanje na leđima, ali su ih u bolnici uredno stavljali na bok pa tako i ja kombiniram, leđa i bok, pogotovo kad pojede.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI