Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    23. Rujan 2019. 19:17

marinaaaa

Ja sam kupila dvije. Nijedna nije trudnička, jer su sve trudničke ko babske i nijedna mi nije odgovarala. Moje Imaju izrez, samo cu ga spustiti kad bude trebalo dojiti ili cu ju povuci gore donji dio pokriti i tjt. Mozda kupim jos koju ali ne zamaram se jel ima dugmice, snacu se

Ako želiš neku baš lijepu trudničku da nije bapska, onda trebaš izdvojiti malo više novčeka. Ali vidim kako ni jedna baš i ne nosi spavaćice tak da se ne isplati davati neku lovu za to...ja sam naletila na super neke popuste u nekom žnj dućanu i uzela 3 koje ne izgledaju uopće bapsko  A i to što kažeš, lako se i zadigne, a one na bretele pak se samo spuste. 

Venus
    23. Rujan 2019. 19:37

Ja sam uzela jednu Mamalicious trudnicku za dojenje na Asosu koja i nije bas trudnicka jer ono stomak stane, al kad splasne normalna je spavacica, nista siroko. Kratki rukavici i ima kopcanje duboko na grudima pa je zgodno za dojit, a meni lijepa bila, nosila je ko haljinu po kuci ljeti. I uzela jednu u Calide sivu ko kosulja, spavacica od mekog pamuka, dole kratka, gore dugi rukav i raskopcava se cijelom duzinom.

• irma123
    23. Rujan 2019. 19:42

marinaaaa

irma123

Curke jel ima netko kremu za bradavice babylove? Bacila sam kutijicu i ne znam jel se mora oprat prije nego sto beba sisa.. nisam bila obrisala bradavicu prije sisanja a nemogu nigdje nac i sad me fata panika😱

Imam ja. Nije potrebno oprati 😊

E hvala ti😁❤

• danica_zvijezda
    23. Rujan 2019. 19:59

Torba za rodilište nije spremna, sve nekako odgađam. Spavačice inače ne nosi. Imam jednu od prošlog poroda i muž sad kupio jednu  vrećastu babinsku koju nisam niti probala obući tako da još nisam odlučila da li ću ponijeti obadvije. Svakako ću ponijeti 2 pidžame. Kod prvog poroda sam ponijela japanke za tuširanje ali nisam koristila jer je wc bio čist i uredan i stalno se čistio. 

nopobo
    23. Rujan 2019. 20:01

Halo cure evo da se i ja malo javim, kod mene nema promjena, danas 40+2,bila u TA već dvaput na pregledu, danas i u petak, zabetonirana i nema naznaka da će krenuti  Mojoj maloj izgleda da je predobro unutra da bi se gospođica odlučila izaći Makar, doktor u bolnici mi je sam rekao da vjeruje kako je meni termin u stvari fulan i kako radi produženih ciklusa bi mi realniji termin bio oko 26.-og. Sad svaka dva dana hodočastim u TA i molim boga da se ta beba sama pokrene da me ne šalju na inducirani porod. Čestitke svim curama koje su rodile u međuvremenu, jako sam sretna da ste sve dobro i da su vam bebice zdrave i sretne. Ne javljam se jer sam lijenčina za tipkati, ali vas redovito čitam  

• danica_zvijezda
    23. Rujan 2019. 20:08

Od robice za bebu za izlazak iz bolnice mislila sam pripremiti bodić dugih rukava, plišano odjelce dugih rukava, čarapice, kapicu i pamučni skafander, nije debel ni sklizak, a dekicu u rezervi, možda nju umjesto skafandera ako bude toplo ili preko skafandera ako bude prehladno.

• mamaoddanas
    23. Rujan 2019. 20:08

sunseeker

Hm…sto se tice spavacica kupila sam samo dvije na bratele jer sam jedna od onih kojima je uvijek vruce a i bile su najjeftinije (inace ne nosil spavacice tako da sumnjam da cu poceti). Iako mislim da se u Merkuru mogu dobiti i njihove (?)

Bok sunseeker, i ja cu na Merkur i koliko znam tamo se dobiju njihove spavacice, tako da ni ne planiram nositi sa sobom. 
    A za po dma imam 2 spavacice za dojenje i jos planiram bas pidzamu kupiti, ima u HM-u na webshopu.

Usput, čestitke curama koje su rodile! :) bas je uzbudljivo u zadnje vrijeme, stalno neke nove price s poroda.

Ja sam danas bas bila na pregledu, otvorila sam se za vrsak prsta (prije sam uvijek bila zatvorena skroz), kaze ginekolog da je to sve super. Jel jos netko od vas u ovim tjednima bio tako "otvoren"?  

Venus
    23. Rujan 2019. 20:14

Cure zna li mi koja reci imam kakvo pravo na mjesecnu naknadu kad rodim, ako sam vec godinu ipo-dvije na zavodu pod statusom nezaposlena. Termin mi je za mjesec dana od sutra - 24.10. Studirala sam prije i nisam radila i onda bezuspjesno trazila staz i praksu i nista nisam uspjela, na kraju ostala trudna i nastavila se redovito javljati na zavod. Zena na zavodu mi je rekla da kao tek kad rodim odem na zdravstveni zavod i trazim itd, a prijateljica mi danas govori roditeljima kako ja imam pravo vec sad mjesec pred porod otvorit kao bolovanje i primat godinu dana oko 2300kn naknade. Pa ako netko ima info dobro bi doslo. Hvala 💕

Frajla
    23. Rujan 2019. 20:16

Neznam jesam ovo vec pisala.... cure koje ste dogurale do termina, ako imate spakirajte si par onih pamucnih rukavica za bebicu, ako ne posluzi i par tankih carapica.
    Terminske (donešene) bebe za rađaju s velikim nokticima i znaju se izgrebati.
    Moj mali se bas jako izgrebo vec u onih par satu dok je bio na pregledu, prije nego su mi ga donjeli u sobu. To su bile crvene crte koje su se iduci dan pretvorile u krastice, bas mi ga bilo zao takvog 
    https://ibb.co/jLvnVvW

PatyDi
    23. Rujan 2019. 20:18

mamaoddanas

sunseeker

Hm…sto se tice spavacica kupila sam samo dvije na bratele jer sam jedna od onih kojima je uvijek vruce a i bile su najjeftinije (inace ne nosil spavacice tako da sumnjam da cu poceti). Iako mislim da se u Merkuru mogu dobiti i njihove (?)

Bok sunseeker, i ja cu na Merkur i koliko znam tamo se dobiju njihove spavacice, tako da ni ne planiram nositi sa sobom.
    A za po dma imam 2 spavacice za dojenje i jos planiram bas pidzamu kupiti, ima u HM-u na webshopu.

Usput, čestitke curama koje su rodile! :) bas je uzbudljivo u zadnje vrijeme, stalno neke nove price s poroda.

Ja sam danas bas bila na pregledu, otvorila sam se za vrsak prsta (prije sam uvijek bila zatvorena skroz), kaze ginekolog da je to sve super. Jel jos netko od vas u ovim tjednima bio tako "otvoren"?

Jes, ja sam bila sa 36 tj tako otvorena, a do onda isto uvijek zatvorena, pa onda sa 38 već oko 3 cm i sad ćemo sutra vidjeti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.