Angelina, kako ste vas dvije? Dojenje, spavanje? 😊
Irma, Jule, Felicita kak se osjecate? 😬🤯
Irma, Jule, Felicitakak se osjecate? 😬🤯
Pardoncek, Jules*
Ja sam bas u TA cekam da dodem na red...glava mi hoce eksplodirati dns, valjda zbog vremena 😣😣

Pozdrav cure,
evo samo da kazem da se 4.9. rodio nas mali lavic, dugacak 53 cm i tezak 4020 g ❤️❤️
Na kraju je "kasnio" 3 dana od termina
Cestitam ... ❤️🤗
Ja sam bas u TA cekam da dodem na red…glava mi hoce eksplodirati dns, valjda zbog vremena 😣😣
Javi ak ima šta novog
Ja sam bas u TA cekam da dodem na red…glava mi hoce eksplodirati dns, valjda zbog vremena 😣😣
Javi ak ima šta novog
Hocu, iako mislim da ce rec vidimo se za par daba haha...nista se ne dogadja jos..

Ja blago receno katastrofa.. umorna sam uzasno, nist se ne nanaspavam em mi vruce em se ne mogu namjestit. Jucer je bila uzasno aktivna tak da se nisam nist odmorila danas je malo mirnija pa cmo vidjet.. zgaravica je prisutna isto ko i mucnine.. nadam se da cu uskoro 😂 sutra kontrola u TA pa cmo bas vidjet😊
Super smo. Curka je bas dobra. Povremeno malo zaplace, ali uglavnom je super. Lijepo nam ide dojenje, dobro dobiva na tezini tako da smo zadovoljne 😁 ima dana kad spava vise, a ima i kad joj se ne spava uopce (kao danas npr 😂), ali noci su mirne, budimo se 2x za dojenje i uglavnom odmah zaspemo. Ja sam za sad zadovoljna, samo jedva cekam da se ti podoji malo prorijede jer mislim da ce mi dusu isisati 😆 a i da ju mogu malo vise dati dragom, ovako je cijelo vrijeme na meni, on ju nosi 2 min i vec kod njega trazi sisu 🙈

Cure cestitke na bebicama, prekrasno kako se brzo puni lista! Uzivajte! 😍🥰💕
Frajla hvala ti 🤩🤩😘 ja sam se raspitivala za tu silikonsku bocicu/pumpicu za skupljanje, vec sam izludila trazeci na netu, il je postarina 20+ funti il uopce ne dostavljaju, i to par razlicitih brendova. Nisam ni znala da Lansinoh ima, valjda ce bit jednako dobra, jer sam cula sve najbolje o tome, a i cijena je vrhunska. Odmah narucujem 🤓

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji