Angelina
Pozdrav cure,
evo samo da kazem da se 4.9. rodio nas mali lavic, dugacak 53 cm i tezak 4020 g ❤️❤️
Na kraju je "kasnio" 3 dana od termina
Cestitam

Cure cestitke na bebicama, prekrasno kako se brzo puni lista! Uzivajte! 😍🥰💕
Frajlahvala ti 🤩🤩😘 ja sam se raspitivala za tu silikonsku bocicu/pumpicu za skupljanje, vec sam izludila trazeci na netu, il je postarina 20+ funti il uopce ne dostavljaju, i to par razlicitih brendova. Nisam ni znala da Lansinoh ima, valjda ce bit jednako dobra, jer sam cula sve najbolje o tome, a i cijena je vrhunska. Odmah narucujem 🤓
Nema na čemu
Moguće da imaju i druge ljekarne (i fizičke, ne samo online)
Ja nekak najčešće od ovih naručujem, pa sam tako stavila njihov link, da ne bi ispalo da reklamiram

Petite cestitam 😊
Aurora cestitaam 😁 ocekujemo detaljan izvjestaj s poroda 😊
Manich, ne moras prije, ali cim pocnes dojiti mazi. Bez obzira sto te nista ne pece ili boli. Nije ni mene. Onda je treci dan pocelo pec, valjda je bebac nepravilno uhvatio bradavicu i napravio mi ranu. Proslo je kroz 3 dana mazanja. Ja taj lanolin nisam brisala prije podoja. Mazala sam nakon svakog dojenja. Ta tubica je mala, ali kao sto je netko rekao, male su i bradavice 😂 i ako se stvore rane, pomaze i sesiric za dojenje. Onda ne pece, ovako kad das bebi sisat na ranu, to je grozno. Kad prodje rana, tj kad bradavice malo ocvrsnu, ne treba ni krema ni sesiric.

Aurora čestitke!
Ja evo nakon 9 dana bolnice napokon kući idem 😊😊
Ovo mi je nekak prošlo ispod radara
super
Što su ti rekli, mirovati doma ili sve normalno? Koliko često ćeš morati na kontrole?

Evo curke ja s pregleda. Nalaz kaze: cerviks je sakroponiran, tjesno za prst prohodan do ovoja i glavice. Sta bi to znacilo, ako netko zna?
Na ctgu nisam bila, narucio me u nedjelju u radaonu na ctg

Angelina, kako ste vas dvije? Dojenje, spavanje? 😊
Irma, Jule, Felicitakak se osjecate? 😬🤯
Super smo. Curka je bas dobra. Povremeno malo zaplace, ali uglavnom je super. Lijepo nam ide dojenje, dobro dobiva na tezini tako da smo zadovoljne 😁 ima dana kad spava vise, a ima i kad joj se ne spava uopce (kao danas npr 😂), ali noci su mirne, budimo se 2x za dojenje i uglavnom odmah zaspemo. Ja sam za sad zadovoljna, samo jedva cekam da se ti podoji malo prorijede jer mislim da ce mi dusu isisati 😆 a i da ju mogu malo vise dati dragom, ovako je cijelo vrijeme na meni, on ju nosi 2 min i vec kod njega trazi sisu 🙈
Bitno da ste se vas dvije skužile
Evo curke ja s pregleda. Nalaz kaze: cerviks je sakroponiran, tjesno za prst prohodan do ovoja i glavice. Sta bi to znacilo, ako netko zna?
To znači da nećeš još tako skoro Zezam, nemam pojma za cerviks, a meni je sa 38 tj bilo prohodno za prst do ovoja... sad me baš zanima pošto mi zadnji put nije bio pregled...al vidim da ti ideš više puta na tjedan...
Cure čestitam vam :)
Aurora onda je i kod tebe potrajalo,ti sinoc oko 7 otišla ako se me varam?!
Mene zanima, vi koje ste rodile,jel su cijelo vrijeme trudovi teski i baš baš jako bolni ili se da izdržati? Jel baš ti najaci za umiranje krenu prije poroda ili kako ? Nekako se bojim ako bude i kod mene toliko trajalo kako ću 12 sati trpit to. Ja baš ne mogu bol trpit.

To znači da nećeš još tako skoroZezam, nemam pojma za cerviks, a meni je sa 38 tj bilo prohodno za prst do ovoja… sad me baš zanima pošto mi zadnji put nije bio pregled…al vidim da ti ideš više puta na tjedan…
Ajd i mene zanima sta ce ti rec. Kad ides?
Pa mene bas sad cesto narucuju...nemoj se zezat s time hahaha, neka ide van 😂😂😂 al meni pise tijesno za prst prohodan pa me to buni. Sta to znaci da sam prst otvorena ili? I buni me taj cerviks sto je sakroponiran...kad njih tamo.nista ne stignes ni pitati jer je sve ko po traci

Aurora cestitam 🥰
Gornji dio liste se fino popunio 😀
Ja sam danas bila na pregledu i isto kao i prosli put. Beba velika (cca 3800) ja zatvorena 😌 Nece to tako skoro. Ugl rekli su da indukciju nebi s tako velikom bebom nego carski ako prodjem termin tako se definitivno nadam da ce se nesto poceti dogadjati. U svakom slucaju, nije panika imam jos 3 tjedna, dovoljno vremena da to krene 😀 Jedino sta je meni vec dosta, treba se kretati okolo s tolikom trbusinom, a jos jedina preporuka doktora je sto vise kretanja 🙈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji