Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    19. Rujan 2019. 15:10

Ne znam jel meni to samo u glavi, ali imam osjećaj ko da mi je trbuh jaaaaako težak...moram ga rukama namještati kad se okrećem u krevetu i kad se dižem  A kad legnem na desnu stranu di su malom leđa, toliko me povuče dolje da me zaboli na lijevoj strani i full zategne...  

felicita28
    19. Rujan 2019. 15:11

Da, nadam se da to samo ne znaci da cu imat problema s porodom i da ce se to centrirati ili sto vec treba 😂😂jer vidim da je to kod mene sve vise manje zabetonirano, jedva prohodno haha 😂😂

felicita28
    19. Rujan 2019. 15:12

DijMar

felicita28

DijMar

felicita28

Evo curke ja s pregleda. Nalaz kaze: cerviks je sakroponiran, tjesno za prst prohodan do ovoja i glavice. Sta bi to znacilo, ako netko zna?
    Na ctgu nisam bila, narucio me u nedjelju u radaonu na ctg

To znači da nećeš još tako skoroZezam, nemam pojma za cerviks, a meni je sa 38 tj bilo prohodno za prst do ovoja… sad me baš zanima pošto mi zadnji put nije bio pregled…al vidim da ti ideš više puta na tjedan…

Ajd i mene zanima sta ce ti rec. Kad ides?
    Pa mene bas sad cesto narucuju…nemoj se zezat s time hahaha, neka ide van 😂😂😂 al meni pise tijesno za prst prohodan pa me to buni. Sta to znaci da sam prst otvorena ili? I buni me taj cerviks sto je sakroponiran…kad njih tamo.nista ne stignes ni pitati jer je sve ko po traci

Koliko sam uspjela skužiti, to znači da ti cerviks nije centriran, ali da se to sve prije poroda sredi…a ovo si se počela otvarati, ali ovisi za čiji prst hahaha ne piše ti koliko cm? To bi bilo oko 1-2 ja mislim…
    Ja idem tek u utorak kad je termin, ako ne bude ranije…

Javi obavezno sta kazu...sad ces ti isto jos malo  pripremaj se 😂😂

PatyDi
    19. Rujan 2019. 15:13

Venus

Cure kad vec spominjete te kreme za bradavice, ima li neka opcija bez lanolina? Recimo bepanten je na bazi lanolina i uvijek sam od njega dobivala osip, pa bi probala nesto bez. Cula sam cak i da je kokos ulje dobro, samo sto se to za tren osusi.

Ja planiram prvo probati sa kokosovim uljem, a ako će se baš toliko brzo upijati onda stavljati više puta...ili ak neće bit okej, onda preći na neku kremu/mast... 

Frajla
    19. Rujan 2019. 15:14

Venus

Cure kad vec spominjete te kreme za bradavice, ima li neka opcija bez lanolina? Recimo bepanten je na bazi lanolina i uvijek sam od njega dobivala osip, pa bi probala nesto bez. Cula sam cak i da je kokos ulje dobro, samo sto se to za tren osusi.

I zna li tko gdje ima kod nas ima kupiti onih mekanih marama za nosati bebu po kuci, imamo ergobaby za po vani, al bi htjela nesto dok sam doma il dok nes radim da moze bit uz mene. A vec mi je preko glave internet shoppinga, al dobro je dok nema postarine i carine 🤪

Pogledaj si multimam balzam 
    Na oktalovim stranicama imaš sastav, ja planiram naručiti iz iste one ljekarne.....
    Btw. jel vi naručujete ljeakrničke kreme i sl online ili kupujete u ljekarni? Mene baš živcira što u ljekarnama ne možeš skoro ništa razgledati u miru ni usporediti.... za svakog vraga moraš pitati i ovisi o tome hoće se oni sjetiti da imaju što god da tražim i od druge marke i hoće li mi uopće reći ako se sjeti (obzirom da im je uvijek u cilju "pogurati" neku marku). Tak da sve što mogu naručim...
    Imaš ergo nosiljku ili maramu? Zašto bi kupovala dodatno? Neće se "potrošiti" ako ju nosiš po doma 

PatyDi
    19. Rujan 2019. 15:15

felicita28

DijMar

felicita28

DijMar

felicita28

Evo curke ja s pregleda. Nalaz kaze: cerviks je sakroponiran, tjesno za prst prohodan do ovoja i glavice. Sta bi to znacilo, ako netko zna?
    Na ctgu nisam bila, narucio me u nedjelju u radaonu na ctg

To znači da nećeš još tako skoroZezam, nemam pojma za cerviks, a meni je sa 38 tj bilo prohodno za prst do ovoja… sad me baš zanima pošto mi zadnji put nije bio pregled…al vidim da ti ideš više puta na tjedan…

Ajd i mene zanima sta ce ti rec. Kad ides?
    Pa mene bas sad cesto narucuju…nemoj se zezat s time hahaha, neka ide van 😂😂😂 al meni pise tijesno za prst prohodan pa me to buni. Sta to znaci da sam prst otvorena ili? I buni me taj cerviks sto je sakroponiran…kad njih tamo.nista ne stignes ni pitati jer je sve ko po traci

Koliko sam uspjela skužiti, to znači da ti cerviks nije centriran, ali da se to sve prije poroda sredi…a ovo si se počela otvarati, ali ovisi za čiji prst hahaha ne piše ti koliko cm? To bi bilo oko 1-2 ja mislim…
    Ja idem tek u utorak kad je termin, ako ne bude ranije…

Javi obavezno sta kazu…sad ces ti isto jos malo pripremaj se 😂😂

Nisi ni ti daleko  A gle, to s otvaranjem nema pravila. Možda kad krenu trudovi bude ekspresno 

• Martina0204
    19. Rujan 2019. 15:16

Cestitam mamicama na pristiglim bebicama!
    Kad uhvatim koju min pokusavam popratiti sta se dogada...
    Moja curka je vrlo aktivna i malo spava tako da bas ne stignem previse osim skakati oko nje... bit ce zabavno kad se lista bebaca popuni do kraja 😊😍

Angelina
    19. Rujan 2019. 15:27

Manich

Hvala draga.. Onda ju pakiram sa sobom u bolnicu i mackam tamo.. Inace moje nisu nikad bile jako osjetljive ali nebi voljela da dobijem bas jako ranice pa da nemogu dat malcu da papa..

A to ti bas i nema veze kako ti je sad. Ja inace uopce nemam osjetljive bradavice recimo, ali kad krene dojenje to postane brutalno osjetljivo 😬 moj ti je savjet da mazes obavezno cim rodis, po mogucnosti s necim sto ima lanolina u sebi. Ja sam probala i skuplje i jeftinije verzije tih masti i nema mi bas razlike

19. Rujan 2019. 15:32

sreca

Cure čestitam vam :)
    Aurora onda je i kod tebe potrajalo,ti sinoc oko 7 otišla ako se me varam?!
    Mene zanima, vi koje ste rodile,jel su cijelo vrijeme trudovi teski i baš baš jako bolni ili se da izdržati? Jel baš ti najaci za umiranje krenu prije poroda ili kako ? Nekako se bojim ako bude i kod mene toliko trajalo kako ću 12 sati trpit to. Ja baš ne mogu bol trpit.

Meni su 3h bili s dripom i prije toga 7h mojih koji su bili svake 2,3,4 min i sve sam prodisavala boli su svaki al mi je lakse bilo prohodavati ih nego li lezati a 3h sam lezala to znam a sad se nemogu sjetiti kad su me stavili u box al znam da sam dugo lezala u radaoni i to je najgore sto mi se moglo desiti da lezim u bolovima a hodati mi nisu dali uopce jer kao pupcana vrpca more ispasti 

19. Rujan 2019. 15:38

Pettit čestitam ti 😘
    Aurora čestitam i brz oporavak ti zelim, nego kako ti ide dojenje, znam da smo obadvi komentirale kako smo osjetljive na bradavice pa jeli ti uspilo 😘🥰💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.