Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    08. Rujan 2019. 22:20

Julie ma imas ti pravo nije na meni da zivkam okolo. A idem jos malo na uzv u bolnicu pa cu pitat neke stvari... 🤗
    Deja bas je nezgodna situacija, ali svakako necu pridavati tome vaznost, gledat cu dijete svoje, mm i sebe za druge ak se jave.... Znaju se prioriteti 🥰

• ReginaP
    08. Rujan 2019. 22:22

Mene najviše brinu svekar i svekrva. Stalno se najavljuju da će doci kad se dijete rodi, ali nikako da se izjasne jel misle doci odmah ili kasnije i koliko misle ostat. Problem je sto sam se ja dogovorila s mamom da dodje kod nas kad rodim i ne zelim nju koja mi je dosla pomoci i biti uz mene slat da ide spavati kod sestre ili tete zato sto su ovi dvoje odlucili doci.. a opet ne mogu im reci da ne mogu doći

• irma123
    08. Rujan 2019. 22:54

Pozdrav  curke vidim da pricate o posjetama.  Ja sam neki dan pricala svoj tati kak nikog ne zelim doma sve dok ja nebudem osjecala da sam spremna (osim nasih roditelja jel) pa je on odma skocio kak ne to se odma dolazi nece ti nitko doc ak im kazes da ne mogu odma a ja sam osoba koja i ne voli inace goste nit previse bit sa ljudima pa mi to ni nebi tak smetalo  haha i jos je od mame sestra s kojom ne pricamo vec sigurno godinu pol danas nazvala kak joj zao radi svega da se nada da smo si sad svi oke da dodemo ovo ono a ja kad nekog prekrizim u zivotu taj vise ne postoji a i svako malo mi prolaze kraj kuce i bleje sta smo napravili novo i misle da ne kuzimo😑 nego imam pitanje.  Mi kucu nismo do kraj sredili nego samo donji kat i spavamo ubiti u boravku i tu je i kinderbet i dok nam dodu gosti glupo mi je rec da idu doma kad ce dijete htjet jest al kad ja ne mislim pred drugima davat da sisa a necu imat gdje.. inace sam osoba koja stvarno nema dlake na jeziku al nekak mi nije uredu nekom rec da ode makar se nadam da nece nitko duze od jednog sata bit. Mogla bi rec to prijateljima al kak rodbini pogotovo ovim starijima a bez da se previse uvrede? Mojoj mami i tati je vec pol sela reklo kak ce doc dok se dijete rodi da vide dijete i kak smo sredili kucu s tim da vec 4 mj govore svi mojoj mami dok dode kod mene da ih zove da dodu vidjet, znaci ne mene vidjet neg kak sam si ja kucu sredila. A ja njih ni ne znam... to sam odma mami rekla da mi ih ne vodi jer mi netrebaju babe u kuci pa da drugi dan cijelo selo zna kak je i sta u mojoj kuci volim svoju privatnost jednostavno i ne volim takve starije osobe koje stalno zanimaju tudi zivoti..

• irma123
    08. Rujan 2019. 22:57

DijMar ti i ja imam termine iste prakticki. Ima li kakvih pomaka kod tebe? Ja imam nekad uzasne bolove dole ko da se siri sve i sad eto al nisu trudovi.. i sluzni je jos uvijek tu.. a gin je reko da je to sve normalno al poludila bi dok po ne bolit.. bas uzasno bude nit se mogu namjestit nit nist.. jedva cekam da rodim😐

LollyBB
    08. Rujan 2019. 23:21

Mislim da smo o posjetama pisali već ranije, a moje mišljenje se nije promjenilo. Nikakve posjete prvih mjesec, mjesec ipo ne dolaze u obzir. Naši roditelji ne žive u Zg, a osim mame i svekrve, koje će mi konkretno pomoći u tim prvim danima, ostali me ne zanimaju. Inače se muž i ja grozimo "narodnih običaja" tako da ćemo bez problema otpiliti pokušaje posjeta dok nismo spremni. Iako, većina prijatelja ima djecu i kuže kako je to u početku tako da neće forsirati, a rodbina će doći na red kada dođe. Velika nakuhavanja mi ne padaju na pamet. Zvuči možda onako bezobrazno, ali iskreno, ako nećemo mi paziti na sebe i bebice u početku, tko će. 

08. Rujan 2019. 23:22

Sto se tice dolaska kad rodim znam da ce doci svi moji mozda ne prvi dan ali nitko kod nas nece gledat na onih 6 tjedana jer to je sve najuza familija. Nisam sigurna za tatu i njegovu stranu familije nisam bas sigurna da ce itko od njih htjet doc uopce kod nas u babinje jer su svi cudaci pomalo a i kako se moji nisu bas ljepo rastali tata nijednom jos nije dosao sa svojom zenicom u kucu kod mene i mame tak da mislim da nece ni sada. Od prijatelja imam dva frenda koji ce doci kad im ja javim da mogu.. Legica jedina s kojom se druzim ce doci prije 6 tj ali zato sto je ona bas okej. 

PatyDi
    08. Rujan 2019. 23:22

irma123

DijMar ti i ja imam termine iste prakticki. Ima li kakvih pomaka kod tebe? Ja imam nekad uzasne bolove dole ko da se siri sve i sad eto al nisu trudovi.. i sluzni je jos uvijek tu.. a gin je reko da je to sve normalno al poludila bi dok po ne bolit.. bas uzasno bude nit se mogu namjestit nit nist.. jedva cekam da rodim😐

Povremeno me lagano zateze u trtici i imam bh kontrakcije, nekad vise dnevno nekad manje...prosli tj je u meni gin reko da je to normalno posto se tijelo priprema. Nije mi ispao cep jos, a prije 2 tj sam bila otvorena jedan prst. U utorak idem opet na pregled pa cemo vidjeti 🤷🏼‍♀️ Si pocela ici u TA jednom tjedno? 

08. Rujan 2019. 23:26

Noemi1

ayla

Noemi1

Aylakoliko kapi espumisana dajes? U svaku bocicu/prije svakog podoja ili rijeđe?

Dajem 3-5 puta dnevno kako kada napravim prvo 60ml da popije to s kapima i onda joj pravim jos bez kapi, da bi sve kapi popila i mogu reci da je sada dobro nakon kapi navecer prije spavanja dajem obavezno da mi nebi cijelu noc urlikala a ujutro katkad dadem jer nakon snena mi se neda al sam cula da netreba ni podrignuti da ce se zrak razraditi al mojoj treba da podrigne jer se izbljuva

Hvala ti 😊 cinilo mi se puno prije svakog podoja davat toliko kapi. Onda cu probat tako ujutro, popodne, navecer pa cemo vidjet kako ce bit.

Ja sam pitala bila cure s ljetnih i jedna je rekla da daje na zlicicu posto doji pa o ti probaj ako dojis

• Kengurica
    08. Rujan 2019. 23:40

DijMar jel to s tecaja ili si citala da ti mobili sareni su to much bebama? Moram to malo prouciti.
    Mislim da cu raditi baby shower, nagovaraju me i premisljam se, al ideja je odlicna. Ako napravim javim dojmove. 

• irma123
    08. Rujan 2019. 23:43

DijMar

irma123

Povremeno me lagano zateze u trtici i imam bh kontrakcije, nekad vise dnevno nekad manje…prosli tj je u meni gin reko da je to normalno posto se tijelo priprema. Nije mi ispao cep jos, a prije 2 tj sam bila otvorena jedan prst. U utorak idem opet na pregled pa cemo vidjeti 🤷🏼‍♀️ Si pocela ici u TA jednom tjedno?

Imam i ja isto bh. Al ova bol dole me ubije bas.. ja nisam otvorena a u ta cu prvi put u srijedu ic dok budem ravno 38 tj pa cmo vidjet sta kazu. Jel mislis da ces prije rodit? Jel bi htjela opce prije il sam ja jedina koja oce da to rijesim sto ranije haha najradr bi sad😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.