DijMarjel to s tecaja ili si citala da ti mobili sareni su to much bebama? Moram to malo prouciti.
Mislim da cu raditi baby shower, nagovaraju me i premisljam se, al ideja je odlicna. Ako napravim javim dojmove.
Spomenuto je i na tecaju, al od prije sam znala to. U prvim mjesecima oni ionako najvise percipiraju kontraste crno i bijelo...zamisli sebe da lezis nepomicna i moras gledati u taj mobil sta se vrti i svira 😅 Beba od muke zaspe 😆
DijMar ti i ja imam termine iste prakticki. Ima li kakvih pomaka kod tebe? Ja imam nekad uzasne bolove dole ko da se siri sve i sad eto al nisu trudovi.. i sluzni je jos uvijek tu.. a gin je reko da je to sve normalno al poludila bi dok po ne bolit.. bas uzasno bude nit se mogu namjestit nit nist.. jedva cekam da rodim😐
Povremeno me lagano zateze u trtici i imam bh kontrakcije, nekad vise dnevno nekad manje…prosli tj je u meni gin reko da je to normalno posto se tijelo priprema. Nije mi ispao cep jos, a prije 2 tj sam bila otvorena jedan prst. U utorak idem opet na pregled pa cemo vidjeti 🤷🏼♀️ Si pocela ici u TA jednom tjedno?
Imam i ja isto bh. Al ova bol dole me ubije bas.. ja nisam otvorena a u ta cu prvi put u srijedu ic dok budem ravno 38 tj pa cmo vidjet sta kazu. Jel mislis da ces prije rodit? Jel bi htjela opce prije il sam ja jedina koja oce da to rijesim sto ranije haha najradr bi sad😂
Ja ne bih ranije...da, zelim se tog trbuha rijesiti da mogu normalno zivjeti, ali nekako mi je u glavi jos barem 2 tj da izdrzim 😬
DijMar ti i ja imam termine iste prakticki. Ima li kakvih pomaka kod tebe? Ja imam nekad uzasne bolove dole ko da se siri sve i sad eto al nisu trudovi.. i sluzni je jos uvijek tu.. a gin je reko da je to sve normalno al poludila bi dok po ne bolit.. bas uzasno bude nit se mogu namjestit nit nist.. jedva cekam da rodim😐
Povremeno me lagano zateze u trtici i imam bh kontrakcije, nekad vise dnevno nekad manje…prosli tj je u meni gin reko da je to normalno posto se tijelo priprema. Nije mi ispao cep jos, a prije 2 tj sam bila otvorena jedan prst. U utorak idem opet na pregled pa cemo vidjeti 🤷🏼♀️ Si pocela ici u TA jednom tjedno?
Imam i ja isto bh. Al ova bol dole me ubije bas.. ja nisam otvorena a u ta cu prvi put u srijedu ic dok budem ravno 38 tj pa cmo vidjet sta kazu. Jel mislis da ces prije rodit? Jel bi htjela opce prije il sam ja jedina koja oce da to rijesim sto ranije haha najradr bi sad😂
Ja ne bih ranije…da, zelim se tog trbuha rijesiti da mogu normalno zivjeti, ali nekako mi je u glavi jos barem 2 tj da izdrzim 😬
Upravo sam neki dan pricala o tome mm-u 🤣🤣🤣
Bas sam rekla da mi sve dojadilo, zgaravica na sve a pocelo i na banane, pa mirovanje, pa ograniceno kretanje i rad, umor, sputanost u samostalnosti, pun ormar a nosim samo 6 stvari koje vrtim u krug, tablete, bolnica, doktori, visesatno cekanje, 🙈....
Kazu mi dr. da izdrzim bar jos min. 4tj. ali koliko god bi mi bilo lijepo ja bi htjela i duze... Neka se beba razvije kako i treba ne trebam biti sebicna toliko pa te Dijmar razumijem kad kazes da bi htjela jos koji tjedan 🤗 🥰
Baby shower je odlicna ideja, ja sam ga htjela medutim toliko sam bila pasivna glede nekih stvari sad kroz ljeto i eto nisam ga nazalost imala, a sad je prekasno 🙈
Bitno mi je bilo da olickam stan do najsitnijih detalja sto i jesam i to je to.
Jel vi osjetite vase bebice stalno u ovim zadnjim tjednima, tipa da ne prodje sat/dva bez da ih osjetite bar 1 ili par puta? Ili znaju spavati i ne micati se po sat dva?
Moja malena je obicno najaktivnija oko ponoci pa nadalje, a sad je bila jako mirna bar 2 sata, i pila sam ledene vode i lupkala je i nista, i onda sam postala uzasno paranoicna i na rubu suza, i napokon se pocela micati i sad ne staje, vjerojatno je spavala pa ju je dosada mama razbudila drndanjem. Al ionako me muci nesanica i kasno lijeganje, i jednu vecer napokon legnem ranije i onda mi bebana promijeni planove i izazove tjeskobu do nebesa 😂
Hvala Bogu sad je aktivna pa se mogu opustit i zaspat, al zanima ke kakva je aktivnost vasih bebica u danu? Znam kad je mama aktivna da je beba mirna, al ja sam na mirovanju strogom pa onda ocekujem i da osjetim redovite pokrete
Frajla daj molim te kad vidiš javi kaj si ti pričala za onu ne klimajući podlogu tj navlaku kaj ide na komodu iz Ikee. Pitala sam frendicu koja tamo radi i veli nemamo to i da pitam dal si ti možda Bestovje improvizirala tj dal je to s nekog drugog odjela a ne sa dječjeg. Nemogu nigdje to naći. Bubamara nema, Magić Babac isto a ni Baby centar. Imam Malm iz Ikee komodu
Ma da, naravno da sam improvizirala 😁
Ovu sam uzela, u roli ti dode i odrezes dimenzije koje trebas.
https://m2.ikea.com/hr/hr/p/variera-podloga-za-ladicu-transparentna-80012853/
Znaci to bi mogli staviti na komodu da podloga za previjanje ne klizi po njoj?
Mene jos isto muci razmak (rupa) izmedju krevetica i naseg kreveta. Vidjela sam neku ogradicu u obliku pletenica koja bi mozda popunila tu rupu, ali mi se bas ne placa 400 kn….
Da, to imam da mi podloga ne klizi po komodi.
Kakvu rupu izmedu kreveta? Mislis maknuti stranicu na kreveticu i spojiti sa svojim? Mozes smotati dekicu ili rucnik i tako popuniti rupu.
Da, to sam mislila i nisam se sjetila rucnika :) Hvala xxx
Jel vi osjetite vase bebice stalno u ovim zadnjim tjednima, tipa da ne prodje sat/dva bez da ih osjetite bar 1 ili par puta? Ili znaju spavati i ne micati se po sat dva?
Moja malena je obicno najaktivnija oko ponoci pa nadalje, a sad je bila jako mirna bar 2 sata, i pila sam ledene vode i lupkala je i nista, i onda sam postala uzasno paranoicna i na rubu suza, i napokon se pocela micati i sad ne staje, vjerojatno je spavala pa ju je dosada mama razbudila drndanjem. Al ionako me muci nesanica i kasno lijeganje, i jednu vecer napokon legnem ranije i onda mi bebana promijeni planove i izazove tjeskobu do nebesa 😂
Hvala Bogu sad je aktivna pa se mogu opustit i zaspat, al zanima ke kakva je aktivnost vasih bebica u danu? Znam kad je mama aktivna da je beba mirna, al ja sam na mirovanju strogom pa onda ocekujem i da osjetim redovite pokrete
Ista situacija. Sad smo u 36. tjednu i decko ima tako po sat ili vise perioda kad ocito spava i ne osjecam nista pa me isto uhvate strahovi. Citala sam da bebe pred kraj vise spavaju... Nije lako. A doktori upozoravaju na smanjene pokrete... Nemam pojma kako bi to ocijenila.
Kao da se mice manje, ali su pokreti puno snazniji i cijeli trbuh poskakuje. A bome me i dobro nabuba u mjehur :)
Jutreko ☀️
Ja osjećam migoljenje stalno, prođe nekad sat, dva da ne ali kroz čitav dan se kreće.
Najveća fora mu je kad legnem na desni bok a on tamo mogućom pod rebra, sve zvijezde vidim pa ustanem i tako 😂🙈 noćas sam opet sanjala pucanje vodenjaka 🤪
Jutreko 🥰
Sve ste jos u komadu? Nema novih beba? 😍🤗
I da nekad i tijekom noci ju osjetim pa me i probudi, ali uglavnom dobro je Venus napisala, sto sam ja vise mirnija to je ona zivahnija.. Prije je redovito iza 22h imala migoljenje a sad nema vremenski stalno je tu i tamo koji pokret 🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji