Mislim da smo o posjetama pisali već ranije, a moje mišljenje se nije promjenilo. Nikakve posjete prvih mjesec, mjesec ipo ne dolaze u obzir. Naši roditelji ne žive u Zg, a osim mame i svekrve, koje će mi konkretno pomoći u tim prvim danima, ostali me ne zanimaju. Inače se muž i ja grozimo "narodnih običaja" tako da ćemo bez problema otpiliti pokušaje posjeta dok nismo spremni. Iako, većina prijatelja ima djecu i kuže kako je to u početku tako da neće forsirati, a rodbina će doći na red kada dođe. Velika nakuhavanja mi ne padaju na pamet. Zvuči možda onako bezobrazno, ali iskreno, ako nećemo mi paziti na sebe i bebice u početku, tko će.
Sto se tice dolaska kad rodim znam da ce doci svi moji mozda ne prvi dan ali nitko kod nas nece gledat na onih 6 tjedana jer to je sve najuza familija. Nisam sigurna za tatu i njegovu stranu familije nisam bas sigurna da ce itko od njih htjet doc uopce kod nas u babinje jer su svi cudaci pomalo a i kako se moji nisu bas ljepo rastali tata nijednom jos nije dosao sa svojom zenicom u kucu kod mene i mame tak da mislim da nece ni sada. Od prijatelja imam dva frenda koji ce doci kad im ja javim da mogu.. Legica jedina s kojom se druzim ce doci prije 6 tj ali zato sto je ona bas okej.
DijMar ti i ja imam termine iste prakticki. Ima li kakvih pomaka kod tebe? Ja imam nekad uzasne bolove dole ko da se siri sve i sad eto al nisu trudovi.. i sluzni je jos uvijek tu.. a gin je reko da je to sve normalno al poludila bi dok po ne bolit.. bas uzasno bude nit se mogu namjestit nit nist.. jedva cekam da rodim😐
Povremeno me lagano zateze u trtici i imam bh kontrakcije, nekad vise dnevno nekad manje...prosli tj je u meni gin reko da je to normalno posto se tijelo priprema. Nije mi ispao cep jos, a prije 2 tj sam bila otvorena jedan prst. U utorak idem opet na pregled pa cemo vidjeti 🤷🏼♀️ Si pocela ici u TA jednom tjedno?
Aylakoliko kapi espumisana dajes? U svaku bocicu/prije svakog podoja ili rijeđe?
Dajem 3-5 puta dnevno kako kada napravim prvo 60ml da popije to s kapima i onda joj pravim jos bez kapi, da bi sve kapi popila i mogu reci da je sada dobro nakon kapi navecer prije spavanja dajem obavezno da mi nebi cijelu noc urlikala a ujutro katkad dadem jer nakon snena mi se neda al sam cula da netreba ni podrignuti da ce se zrak razraditi al mojoj treba da podrigne jer se izbljuva
Hvala ti 😊 cinilo mi se puno prije svakog podoja davat toliko kapi. Onda cu probat tako ujutro, popodne, navecer pa cemo vidjet kako ce bit.
Ja sam pitala bila cure s ljetnih i jedna je rekla da daje na zlicicu posto doji pa o ti probaj ako dojis
DijMar jel to s tecaja ili si citala da ti mobili sareni su to much bebama? Moram to malo prouciti.
Mislim da cu raditi baby shower, nagovaraju me i premisljam se, al ideja je odlicna. Ako napravim javim dojmove.

DijMar ti i ja imam termine iste prakticki. Ima li kakvih pomaka kod tebe? Ja imam nekad uzasne bolove dole ko da se siri sve i sad eto al nisu trudovi.. i sluzni je jos uvijek tu.. a gin je reko da je to sve normalno al poludila bi dok po ne bolit.. bas uzasno bude nit se mogu namjestit nit nist.. jedva cekam da rodim😐
Povremeno me lagano zateze u trtici i imam bh kontrakcije, nekad vise dnevno nekad manje…prosli tj je u meni gin reko da je to normalno posto se tijelo priprema. Nije mi ispao cep jos, a prije 2 tj sam bila otvorena jedan prst. U utorak idem opet na pregled pa cemo vidjeti 🤷🏼♀️ Si pocela ici u TA jednom tjedno?
Imam i ja isto bh. Al ova bol dole me ubije bas.. ja nisam otvorena a u ta cu prvi put u srijedu ic dok budem ravno 38 tj pa cmo vidjet sta kazu. Jel mislis da ces prije rodit? Jel bi htjela opce prije il sam ja jedina koja oce da to rijesim sto ranije haha najradr bi sad😂
DijMarjel to s tecaja ili si citala da ti mobili sareni su to much bebama? Moram to malo prouciti.
Mislim da cu raditi baby shower, nagovaraju me i premisljam se, al ideja je odlicna. Ako napravim javim dojmove.
Spomenuto je i na tecaju, al od prije sam znala to. U prvim mjesecima oni ionako najvise percipiraju kontraste crno i bijelo...zamisli sebe da lezis nepomicna i moras gledati u taj mobil sta se vrti i svira 😅 Beba od muke zaspe 😆
Povremeno me lagano zateze u trtici i imam bh kontrakcije, nekad vise dnevno nekad manje…prosli tj je u meni gin reko da je to normalno posto se tijelo priprema. Nije mi ispao cep jos, a prije 2 tj sam bila otvorena jedan prst. U utorak idem opet na pregled pa cemo vidjeti 🤷🏼♀️ Si pocela ici u TA jednom tjedno?
Imam i ja isto bh. Al ova bol dole me ubije bas.. ja nisam otvorena a u ta cu prvi put u srijedu ic dok budem ravno 38 tj pa cmo vidjet sta kazu. Jel mislis da ces prije rodit? Jel bi htjela opce prije il sam ja jedina koja oce da to rijesim sto ranije haha najradr bi sad😂
Ja ne bih ranije...da, zelim se tog trbuha rijesiti da mogu normalno zivjeti, ali nekako mi je u glavi jos barem 2 tj da izdrzim 😬
Ja ne bih ranije…da, zelim se tog trbuha rijesiti da mogu normalno zivjeti, ali nekako mi je u glavi jos barem 2 tj da izdrzim 😬
Upravo sam neki dan pricala o tome mm-u 🤣🤣🤣
Bas sam rekla da mi sve dojadilo, zgaravica na sve a pocelo i na banane, pa mirovanje, pa ograniceno kretanje i rad, umor, sputanost u samostalnosti, pun ormar a nosim samo 6 stvari koje vrtim u krug, tablete, bolnica, doktori, visesatno cekanje, 🙈....
Kazu mi dr. da izdrzim bar jos min. 4tj. ali koliko god bi mi bilo lijepo ja bi htjela i duze... Neka se beba razvije kako i treba ne trebam biti sebicna toliko pa te Dijmar razumijem kad kazes da bi htjela jos koji tjedan 🤗 🥰

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji