Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    08. Rujan 2019. 14:47

Manich da to je meni radjeno, cerviks bris na ureaplasmu, klamidiju itd. Srecom sve sterilno, al mi je radila najvise zato jer imam skracen cerviks i da vidi da neka bakterija mozda ne utjece na to i na otvaranje. Al znam da se nakon 35tt radi bris rodnice na steptokok i mozda tvoj gin misli na to.

Marla5
    08. Rujan 2019. 14:48

Frajla

Julie

Frajla daj molim te kad vidiš javi kaj si ti pričala za onu ne klimajući podlogu tj navlaku kaj ide na komodu iz Ikee. Pitala sam frendicu koja tamo radi i veli nemamo to i da pitam dal si ti možda Bestovje improvizirala tj dal je to s nekog drugog odjela a ne sa dječjeg. Nemogu nigdje to naći. Bubamara nema, Magić Babac isto a ni Baby centar. Imam Malm iz Ikee komodu

Ma da, naravno da sam improvizirala 😁
    Ovu sam uzela, u roli ti dode i odrezes dimenzije koje trebas.
    https://m2.ikea.com/hr/hr/p/variera-podloga-za-ladicu-transparentna-80012853/

Znaci to bi mogli staviti na komodu da podloga za previjanje ne klizi po njoj?

Mene jos isto muci razmak (rupa) izmedju krevetica i naseg kreveta. Vidjela sam neku ogradicu u obliku pletenica koja bi mozda popunila tu rupu, ali mi se bas ne placa 400 kn.... 

08. Rujan 2019. 14:59

Venus

Manich da to je meni radjeno, cerviks bris na ureaplasmu, klamidiju itd. Srecom sve sterilno, al mi je radila najvise zato jer imam skracen cerviks i da vidi da neka bakterija mozda ne utjece na to i na otvaranje. Al znam da se nakon 35tt radi bris rodnice na steptokok i mozda tvoj gin misli na to.

Ma jok rekla mi je da ovo za streptokok da dodjem tek poslje a sutra idem na ove.. Jer nisam jos prosla 35 tjedana tako da nece sad radit za streptokok.. A sad sam jos vise nervozna jer znam kako sam osjetljiva bila prije trudnoce na to sve a tek sada u trudnoci 😕😕😕😔😔😔😔 bas nekak nezelim da mi radi to sad a pretpostavljam da mora?! Jer kad sam ja nju pitala za bris ja sam mislila na ovaj za streptokok a ona je pocela pricat kao to cemo poslje 35 tog tjedna a ove druge smo radili i ja joj kazem nismo radili nikakve briseve i ona mene kao molim kako smo to preskocili? I onda mi kaze dodji u pon da rijesimo i to. Ne gine mi mucenje sutra uhhh 😕😔 reci cu joj neka bude brza i njeznija jer me i inace to boljelo i pojavi mi se sukrvica poslje pa me toga sad strah. 

lala3
    08. Rujan 2019. 14:59

Angelina cestitam 😻

Venus
    08. Rujan 2019. 15:06

Manich mene je vodila stara gin do 14tt i onda sam presla kod nove u rodiliste, i ona se cudila kako dosad nisam imala briseve pa mi je napravila. Znam da ne pomaze puno al nastoj se sto vise opustit i disat i ne grcit se. Ja sam od spekuluma dobila bas jake menstrualne grceve cim mi ga je stavila, al sigurno strah utjece dosta. Al zato te samo istapka cerviks onim stapicima (ko stapici za usi) i to nista ne boli. Nije ko papa test da nesto struze i sl pa da bude krvi. Tako da samo se opusti da taj spekulum pregrmis. 

Recimo nasi doktori bas vole forsirati to rucno cacakanje i sve, meni svako 10dana stavlja prst da vidi kolko sam otvorena i mjeri koliko je skracen cerviks iako bi mogla samo cevrikometriju napravit, al ako ista kazemo ispast cemo da pametujemo i “radimo njihov posao... “

Frajla
    08. Rujan 2019. 15:38

Marla5

Frajla

Julie

Frajla daj molim te kad vidiš javi kaj si ti pričala za onu ne klimajući podlogu tj navlaku kaj ide na komodu iz Ikee. Pitala sam frendicu koja tamo radi i veli nemamo to i da pitam dal si ti možda Bestovje improvizirala tj dal je to s nekog drugog odjela a ne sa dječjeg. Nemogu nigdje to naći. Bubamara nema, Magić Babac isto a ni Baby centar. Imam Malm iz Ikee komodu

Ma da, naravno da sam improvizirala 😁
    Ovu sam uzela, u roli ti dode i odrezes dimenzije koje trebas.
    https://m2.ikea.com/hr/hr/p/variera-podloga-za-ladicu-transparentna-80012853/

Znaci to bi mogli staviti na komodu da podloga za previjanje ne klizi po njoj?

Mene jos isto muci razmak (rupa) izmedju krevetica i naseg kreveta. Vidjela sam neku ogradicu u obliku pletenica koja bi mozda popunila tu rupu, ali mi se bas ne placa 400 kn….

Da, to imam da mi podloga ne klizi po komodi.
    Kakvu rupu izmedu kreveta? Mislis maknuti stranicu na kreveticu i spojiti sa svojim? Mozes smotati dekicu ili rucnik i tako popuniti rupu.  

ančica
    08. Rujan 2019. 15:49

https://lbdf.lilypie.com/8Oy9p2.png

Filip&Andrej
    27.03.2020

08. Rujan 2019. 15:54

Venus

Manichmene je vodila stara gin do 14tt i onda sam presla kod nove u rodiliste, i ona se cudila kako dosad nisam imala briseve pa mi je napravila. Znam da ne pomaze puno al nastoj se sto vise opustit i disat i ne grcit se. Ja sam od spekuluma dobila bas jake menstrualne grceve cim mi ga je stavila, al sigurno strah utjece dosta. Al zato te samo istapka cerviks onim stapicima (ko stapici za usi) i to nista ne boli. Nije ko papa test da nesto struze i sl pa da bude krvi. Tako da samo se opusti da taj spekulum pregrmis.

Recimo nasi doktori bas vole forsirati to rucno cacakanje i sve, meni svako 10dana stavlja prst da vidi kolko sam otvorena i mjeri koliko je skracen cerviks iako bi mogla samo cevrikometriju napravit, al ako ista kazemo ispast cemo da pametujemo i “radimo njihov posao… “

Pokusat cu se opustit i nadam se da cu izdrzat i da me nece boljeti poslje.. 

• Noemi1
    08. Rujan 2019. 16:03

Venus

Noemi veliko? Pa kolika je bebana? 😀
    Ayla tvoja jos uvijek nosi 50?

Ma nesto od C&A mi izgleda manje jos, a od Nexta imam 56 i veci su kalupi, Blukids isto ogromni kalupi…
    Pa mislim da za svaki slucaj uzmem koju pidjamicu/body 50 jos.

Jer sve pidjamice/odjelca sto imam br 56 su ona zatvorenih stopala i onda ne mogu ni zavrnuti, a ne izgleda mi lijepo da bas visi na bebi

48cm 😀 

08. Rujan 2019. 16:15

Venus

Noemi veliko? Pa kolika je bebana? 😀
    Ayla tvoja jos uvijek nosi 50?

Ma nesto od C&A mi izgleda manje jos, a od Nexta imam 56 i veci su kalupi, Blukids isto ogromni kalupi…
    Pa mislim da za svaki slucaj uzmem koju pidjamicu/body 50 jos.

Jer sve pidjamice/odjelca sto imam br 56 su ona zatvorenih stopala i onda ne mogu ni zavrnuti, a ne izgleda mi lijepo da bas visi na bebi

Da ima blize 4kg al stane u 50

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.