Ja nisam uopće radila bris na streptokok, bila sam pitala doktora u 37,38 tj on reko ako hocu da ce on to obaviti da nije problem al da kao nema potrebe jer cu ionako dobiti antibiotik kad krenem rađati i ja rekla da netreba onda ni cackati dole i sve supp proslo, a cijelu trudnocu me je peklo dole i isla mokriti non stop a nalazi u redu bili kad sam bila ove druge briseve radila
Ja sam dobila 50 brojeva inace to nebi ni uzimala ok je krenut od 56
Angelina, čestitke! 😊😊
Piši nam dok uhvatiš vremena, puno nas je uskoro tamo 😁
Jel koja nabavila baby nest ili onu neku lezaljku/njihaljku za bebu? Neznam sta je najbolje za drzati bebu na oku po danu, kad ne spava u kreveticu. Recimo kad smo svi u dnevnom, uz tv, ili dok nesto radim po kuci, kuham itd.
Jel koja nabavila baby nest ili onu neku lezaljku/njihaljku za bebu? Neznam sta je najbolje za drzati bebu na oku po danu, kad ne spava u kreveticu. Recimo kad smo svi u dnevnom, uz tv, ili dok nesto radim po kuci, kuham itd.
Ja cu to dobiti od sestricne samo nisam sigurna hoce mi to trebati bas odma.. Koliko se sjecam njene bebice ona je to s njom tek od kraja 3 mj pocela koristiti do tada je ili spavala u kreveticu ili u kolicima.. Ali moja kuca je vise kao stan prostorije su male a kolica ogromna pa meni nije bas zgodno kolica premjestat stalno po kuci kao sto je ona to mogla raditi.. Pa bi mozda ja to mogla koristiti od pocetka iako koliko sam skuzila bebaci u pocetku vrlo malo budu budni samo dok sisaju i ne podrignu i onda opet spavaju i tako sve u krug paaa zapravo vecinu vremena provedu u kreveticu.. Neka me iskusne mame isprave 🤔😉
Ja sam dobila taj nest. Neki kazu da je nesiguran, drugi da je to bullshit. Vidjet cu sta cu, da li samo drzati bebu u tome kad je pod nadzorom, mislim kad ju bas gledam.
Ja cu to dobiti od sestricne samo nisam sigurna hoce mi to trebati bas odma.. Koliko se sjecam njene bebice ona je to s njom tek od kraja 3 mj pocela koristiti do tada je ili spavala u kreveticu ili u kolicima.. Ali moja kuca je vise kao stan prostorije su male a kolica ogromna pa meni nije bas zgodno kolica premjestat stalno po kuci kao sto je ona to mogla raditi.. Pa bi mozda ja to mogla koristiti od pocetka iako koliko sam skuzila bebaci u pocetku vrlo malo budu budni samo dok sisaju i ne podrignu i onda opet spavaju i tako sve u krug paaa zapravo vecinu vremena provedu u kreveticu.. Neka me iskusne mame isprave 🤔😉
Mi cemo dobiti na poklon baby nest.. to cu probat koristit za po dnevnom..a kupili smo 4moms mamaroo lezaljku..ona mi se bas svida.. nadam se da ce beba htjeti bit u njoj..barem toliko da mogu skuhat rucak ili popit kavu..
Ma i meni baby nest na prvu bio extra, poslije cula da nije bas najsigurnije, iako ne bih drzala to u kreveticu nikada, ali su cjenovno tipa 400-600kn a pitanje koliko dugo beba moze u njih (max.6 mj ili cak manje)?
4Moms djeluje vrhunski, sad neznam isto zbog cijene koliko se isplati, i koliko dugo beba moze biti u tome, do koje dobi?
Venus ja imam nest, uzeli tako za po boravku i na krevet.
Meni se mamaroo čini super ali me strah zbog cijene, sta ak joj se ne bude sviđalo a para čuda otislo
Jos jedna super stvar mi je chico neka ona za 2 tis u Bubamari, pogledaj 😊
Također, Dosta ljudi bebu ima u kolicima preko dana, dok su u boravku Il negdje po kući
https://www.bubamara.in/djecja-oprema/lezaljke-i-ljuljacke/chicco-baby-hug-4-u-1-glacial/79173218058664092185?piskotki=da
Sortiraj odgovore
Najstariji