Cure koje ste rodile, jel vam bebice od rodjenja nose 50 ili 56 (koliko su velike i teske)? Jer ja imam samo dva komada 50 i nemam pojma dal da jos uzimam. Svidja mi se jako nesto od H&M-a, nisam do sada uzimala njihovo pa neznam ni kakvi su kalupi...
Cure koje ste rodile, jel vam bebice od rodjenja nose 50 ili 56 (koliko su velike i teske)? Jer ja imam samo dva komada 50 i nemam pojma dal da jos uzimam. Svidja mi se jako nesto od H&M-a, nisam do sada uzimala njihovo pa neznam ni kakvi su kalupi…
Meni je kompletic iz hm-a br 50 bio taman kad se rodio,beba od 3650 gr s time da preraste taj br u prva 2-3 tjedna
Cure koje ste rodile, jel vam bebice od rodjenja nose 50 ili 56 (koliko su velike i teske)? Jer ja imam samo dva komada 50 i nemam pojma dal da jos uzimam. Svidja mi se jako nesto od H&M-a, nisam do sada uzimala njihovo pa neznam ni kakvi su kalupi…
Meni je kompletic iz hm-a br 50 bio taman kad se rodio,beba od 3650 gr s time da preraste taj br u prva 2-3 tjedna
52 cm dug
Joj pocela sam vam tipkati i natipkala toliko detaljan, dugacak post skoro do kraja i onda sam morala ici i sad mi je sve nestalo. Pisat cu vam kad stignem.
Uglavnom, Nika se rodila jos jutros u 5:40, sve je proslo super i brzo 😉 javit cu vam detalje svakako, samo da ulovim vremena
Cestitam ti😘
Frajla hvala ti 😉 budem joj rekla da mi to kupi da ne idem u tu gomilu radi te role
Mom je 50 jos uvijek veliko 😕
Moja je mogla stati u manji broj a 50joj veliko i dalje stane u 50 tako da ako imas 56 br nemoj uzimati bzvz 50 samo podvrnes
Noemi veliko? Pa kolika je bebana? 😀
Ayla tvoja jos uvijek nosi 50?
Ma nesto od C&A mi izgleda manje jos, a od Nexta imam 56 i veci su kalupi, Blukids isto ogromni kalupi...
Pa mislim da za svaki slucaj uzmem koju pidjamicu/body 50 jos.
Jer sve pidjamice/odjelca sto imam br 56 su ona zatvorenih stopala i onda ne mogu ni zavrnuti, a ne izgleda mi lijepo da bas visi na bebi
Angelina čestitam🤗. Sama slavlja ovih dana, a još je i danas Mala Gospa koja neka curicu štiti i čuva.
Manich koji bris, cerviks il rodnica? Ako je rodnica to te samo takne stapicem, meni je radial bris cerviksa prije 20 dana i tad mi je doslo muka od grceva zbog spekuluma 😰 jos imam otvoren skracen cerviks i uzasava me to cackanje, a imam svako 10 dana rucne preglede…
Sve za nase bebice I guess 😬😬
Ej pa da ti pravo kazem nemam pojma.. Ali ja nisam do sada radila u trudnoci nikakve briseve pa pretpostavljam da ce to biti ovi cerviksa i da cu i ja plakati poslje jer nikad nisam dobro podnosila ono govno sto ti guraju unutra mene to jako znalo zaboljeti a cackanje stapicima mi je izazivalo doslovno mucninu u stomaku i mrzim to.. Neznam dal da joj to kazem.. Kad neznam zapravo dal se u trudnoci rade isti brisevi kao i inace.. Ja sam radila 3 brisa zadnji put 2014 godine i to mi je radila mycoplasma hominis i ureaplasma urealyticum i bris na klamidiju sva 3 negativna s tim da mi je prije toga prvi put radila te briseve 2012 godine i tada mi je ureaplasma bila 10na 4 i pila sam antibiotike.. Jesu to ti brisevi koje ce mi sada raditi opet?
Sortiraj odgovore
Najstariji