Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    08. Rujan 2019. 13:20

Angelina

Joj pocela sam vam tipkati i natipkala toliko detaljan, dugacak post skoro do kraja i onda sam morala ici i sad mi je sve nestalo. Pisat cu vam kad stignem.
    Uglavnom, Nika se rodila jos jutros u 5:40, sve je proslo super i brzo 😉 javit cu vam detalje svakako, samo da ulovim vremena

Cestitam ti ❤❤ bravo 💪💪💪

luce35
    08. Rujan 2019. 13:22

Juhuhu, zaredale bebice.
    Cestitam ti, Nika ce biti super curica, nije mucila mamu, dobrica 😍🤗

LollyBB
    08. Rujan 2019. 13:25

Angelina, čestitam! 

• ReginaP
    08. Rujan 2019. 13:28

Angelina, cestitam 🥰 

Venus
    08. Rujan 2019. 13:36

Cestitke Angelina 💕💕

• Noemi1
    08. Rujan 2019. 13:38

Angelina cestitaaaaam 😁 

Frajla
    08. Rujan 2019. 13:47

Angelina

Joj pocela sam vam tipkati i natipkala toliko detaljan, dugacak post skoro do kraja i onda sam morala ici i sad mi je sve nestalo. Pisat cu vam kad stignem.
    Uglavnom, Nika se rodila jos jutros u 5:40, sve je proslo super i brzo 😉 javit cu vam detalje svakako, samo da ulovim vremena

Cestitam draga, sada uživajte  i odmarajte malo

Frajla
    08. Rujan 2019. 13:50

Julie

Frajla daj molim te kad vidiš javi kaj si ti pričala za onu ne klimajući podlogu tj navlaku kaj ide na komodu iz Ikee. Pitala sam frendicu koja tamo radi i veli nemamo to i da pitam dal si ti možda Bestovje improvizirala tj dal je to s nekog drugog odjela a ne sa dječjeg. Nemogu nigdje to naći. Bubamara nema, Magić Babac isto a ni Baby centar. Imam Malm iz Ikee komodu

Ma da, naravno da sam improvizirala 😁
    Ovu sam uzela, u roli ti dode i odrezes dimenzije koje trebas.
    https://m2.ikea.com/hr/hr/p/variera-podloga-za-ladicu-transparentna-80012853/

• lalolitala
    08. Rujan 2019. 13:52

Cestitam na bebicama!!!

• Kengurica
    08. Rujan 2019. 13:53

Angelina cestitam! Bas mi je drago da si imala dobar porod. Zelim vam da se tako lijepo sve i nastavi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.