Joj pocela sam vam tipkati i natipkala toliko detaljan, dugacak post skoro do kraja i onda sam morala ici i sad mi je sve nestalo. Pisat cu vam kad stignem.
Uglavnom, Nika se rodila jos jutros u 5:40, sve je proslo super i brzo 😉 javit cu vam detalje svakako, samo da ulovim vremena
Cestitam ti ❤❤ bravo 💪💪💪
Juhuhu, zaredale bebice.
Cestitam ti, Nika ce biti super curica, nije mucila mamu, dobrica 😍🤗
Joj pocela sam vam tipkati i natipkala toliko detaljan, dugacak post skoro do kraja i onda sam morala ici i sad mi je sve nestalo. Pisat cu vam kad stignem.
Uglavnom, Nika se rodila jos jutros u 5:40, sve je proslo super i brzo 😉 javit cu vam detalje svakako, samo da ulovim vremena
Cestitam draga, sada uživajte i odmarajte malo
Frajla daj molim te kad vidiš javi kaj si ti pričala za onu ne klimajući podlogu tj navlaku kaj ide na komodu iz Ikee. Pitala sam frendicu koja tamo radi i veli nemamo to i da pitam dal si ti možda Bestovje improvizirala tj dal je to s nekog drugog odjela a ne sa dječjeg. Nemogu nigdje to naći. Bubamara nema, Magić Babac isto a ni Baby centar. Imam Malm iz Ikee komodu
Ma da, naravno da sam improvizirala 😁
Ovu sam uzela, u roli ti dode i odrezes dimenzije koje trebas.
https://m2.ikea.com/hr/hr/p/variera-podloga-za-ladicu-transparentna-80012853/
Angelina cestitam! Bas mi je drago da si imala dobar porod. Zelim vam da se tako lijepo sve i nastavi.
Sortiraj odgovore
Najstariji