Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog… i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti…
Tako isto je bilo meni, vodenjak mi je puknuo visoko i voda je cijeli dan curkala..
Bome meni je filmski puknuo vodenjak 😂 bas dosta je izaslo vode odjednom, a nakon toga je stalno curilo i nisu mi pomoglo ni ulosci ni nista, ne mozes zaustavit, vec sam tako krenula u bolnicu dok se jos slijevalo niz noge 🙈
A martina ako ti se ta bol bude javljala u razmaku 10min, kreni u bolnicu ako zelis epiduralnu (da ti stignu izvadit krv i pripremit), a ako ne zelis epiduralnu, mozes krenut kad trudovi budu na 5min, iako su meni stalno bili nepravilni razmaci izmedju trudova, cak i u radjaoni pri izgodnu (dakle na samom kraju poroda) pa ni to nije neko pravilo 😯
Bok cure,
ja sam presla termin za 3 dana i cini mi se da se jos niiiista ne dogadja! Dobro, ima tu i tamk naznaka… Male kontrakcije, smeckasti iscjedak i jaaaaako spusten trbuh! Ali ne znam sto da radim s nestrpljivoscu!
Druga stvar, bila sam jucer u Vinogradskoj na pregledu i kako sam prvoritkinja i otvorena za jeeedva 1 cm, taman da mi uguraju najtanji tubus za amnioskopiju, to mi je napravljeno do sada dvaput.. Jucer mi je rekla da mogu ocekivati i nesto svjeze krvi zbog te pretrage i tako je i bilo ali je prestalo. E sad, ja sam mislila da kad predjem termin, da idem svaki drugi dan u bolnicu da mi provjeravaju plodovu vodu i rade ctg, ali to mi je jucer napravljeno i rekla mi je da iduci put dodjem u subotu kad napunim 41 tjedan, da prije toga ne treba. Nego da pratim pokrete bebe koji moraju biti konstantni kao i do sada i u slucaju bilo kakvog usporenja da se javim i ranije.
Ja si mislim da mi mozda ne zeli raditi amnioskopiju svaka 2 dana jer sam dolje ne bas prohodna pa bih svaki put tako krvarila… Evo ne znam. Kwkva su vasa iskustva?
Meni je u cetvrtak tocno 42 po mengi, po ultrazvuku 41.
Proslu srijedu su mi gledali plodnu vodu, pa me narucili na pregled u petak, onda samo na ctg u sub i ned, jucer je trebala biti indukcija ali s obzirom na ultrazvuke prve odgodili za cetvrtak, s tim da su mi opet pogledali vodu i sutra moram na ctg.
Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog… i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti…
Tako isto je bilo meni, vodenjak mi je puknuo visoko i voda je cijeli dan curkala..
Bome meni je filmski puknuo vodenjak 😂 bas dosta je izaslo vode odjednom, a nakon toga je stalno curilo i nisu mi pomoglo ni ulosci ni nista, ne mozes zaustavit, vec sam tako krenula u bolnicu dok se jos slijevalo niz noge 🙈
A martina ako ti se ta bol bude javljala u razmaku 10min, kreni u bolnicu ako zelis epiduralnu (da ti stignu izvadit krv i pripremit), a ako ne zelis epiduralnu, mozes krenut kad trudovi budu na 5min, iako su meni stalno bili nepravilni razmaci izmedju trudova, cak i u radjaoni pri izgodnu (dakle na samom kraju poroda) pa ni to nije neko pravilo 😯
Ja sve cekam neke bolove u ledjima 😂🙈
Sad sam si mjerila tlak 108/65 jer sam najednom osjetila takvu slavinu, vrtoglavicu, počele mi se Trsat ruke i preznojavam se. Očito zbog hrane jer nisam jela ništa od 7 ujutro. Sad sam nabacala u sebe Jaffa kekse i mali cips, šećer i sol i malo mi je ok. Legla pod klimu. Bas sam se prepala. Jooooj stalno mi je nešto i vrc mi je dosta svega.
Petite Fille pa i meni ne to čudno jer može se zamutit voda i kaj onda. Mislim da bi trebala ići češće ali opet nisam liječnik pa da previše ne pametujem.
Meni je ovo vise bilo sluzavo… ne curi vise nis🙄
I meni je bilo prvo sluzavo i bilo je dosta sluzi al i uz sluz meni je voda curkala kojoj oni nisu pridavali puno paznje zato me i bolilo luđački jer je voda izlazila a ja se sporo otvarala
Sad sam si mjerila tlak 108/65 jer sam najednom osjetila takvu slavinu, vrtoglavicu, počele mi se Trsat ruke i preznojavam se. Očito zbog hrane jer nisam jela ništa od 7 ujutro. Sad sam nabacala u sebe Jaffa kekse i mali cips, šećer i sol i malo mi je ok. Legla pod klimu. Bas sam se prepala. Jooooj stalno mi je nešto i vrc mi je dosta svega.
Petite Fille pa i meni ne to čudno jer može se zamutit voda i kaj onda. Mislim da bi trebala ići češće ali opet nisam liječnik pa da previše ne pametujem.
Sad bi ti dala slanog speka kojeg sam natrpala u sebe odma bi ti se tlak unormalio 😂
Al mislim da je to ok tlak, sto mi je bilo ne znam, očito glad. Sad mi je malo bolje
I meni je bilo prvo sluzavo i bilo je dosta sluzi al i uz sluz meni je voda curkala kojoj oni nisu pridavali puno paznje zato me i bolilo luđački jer je voda izlazila a ja se sporo otvarala
Poslat ce me u ludaru ak im sad odem i kazem da mi curi voda 🙈 prosli tj mi dvaput radili test za plodnu vodu..
Al mislim da je to ok tlak, sto mi je bilo ne znam, očito glad. Sad mi je malo bolje
A je, vidla sam 98 umjesto 108 🤦♀️
Poslat ce me u ludaru ak im sad odem i kazem da mi curi voda 🙈 prosli tj mi dvaput radili test za plodnu vodu..
Sacekaj jos, ja sam se osobno pripala da sam znala nebi isla jos najvjerojatnije al bilo me strah da bebac ne ostane bez vode, pij puno tekucine i pokusaj se odmoriti za ono sto sljedi 😊 najslađe dolazi na kraju 😍 sretno tii
Sortiraj odgovore
Najstariji