Da da … od vodenjaka do bebe u krilu ravno 5min hahah😂😂😂
I ja bi najvise od svega htjela da se to napokon pokrene… ali kao sto sam rekla.. bacila sam ignor svojoj curki dok se ne odluci za ozbiljno 😂
Samo ti nju ignor pa da nebi tebi bilo ko u filmu hop evo je haahhah 🤣🤣 ali ustvari nije to tak lose da te malo jos zeza i onda samo odluci ja odooo van mamika i da brzooo dodje tebi u ruke.... Svima nam zelim brz i sto laksi porod.. 🤗 Sad ce krenut ludilo sa bebicama kako ce nam dolaziti... Do sada sve prije termina samo tvoja malena zeki nas sve..
Curkeeee kako ide ono stavljanje slika na forum zagubila sam onaj link od stranice di stavis sliku..
Odlucila sam se malo ispruziti i sad me eto opet probudila bol u trbuhu. Opce ne znam kaj da radim... glupo mi ic u bolnicu zbog nicega a opet dokle cekati...🙈 bolje kad pukne vodenjak bar se nemas kaj razmisljat previse...
Ja mislim da ti imaš pripremne trudove tj da su sad u većem razmak u i da je to to. Danas ćeš ti ići za Petriću i roditi svoju bebicu 🥰
Ja sam isto zaspala i sad ću napraviti nešto za ručak premda imam bolove u želucu koji me tjeraju ko na povraćanje. 🤮🙈
Ja mislim da ti imaš pripremne trudove tj da su sad u većem razmak u i da je to to. Danas ćeš ti ići za Petriću i roditi svoju bebicu 🥰
Ja sam isto zaspala i sad ću napraviti nešto za ručak premda imam bolove u želucu koji me tjeraju ko na povraćanje. 🤮🙈
Ja ne znam kaj da mislim 😂😂😂🙈🙈🙈
Mislim da cu se malo opustiti kad muz dode doma ako bude potrebe da smo za 5 min u bolnici 😂
Mene nekih mj dana mucio tak zeludac.. a u cijeloj trudnoci ni jednom nisam povracala, da jesam mozda bi dobila manje kila hahahha 😂😂
Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog… i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti…
Tako isto je bilo meni, vodenjak mi je puknuo visoko i voda je cijeli dan curkala..
Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog… i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti…
Tako isto je bilo meni, vodenjak mi je puknuo visoko i voda je cijeli dan curkala..
Meni je ovo vise bilo sluzavo... ne curi vise nis🙄
Bok cure,
ja sam presla termin za 3 dana i cini mi se da se jos niiiista ne dogadja! Dobro, ima tu i tamk naznaka... Male kontrakcije, smeckasti iscjedak i jaaaaako spusten trbuh! Ali ne znam sto da radim s nestrpljivoscu!
Druga stvar, bila sam jucer u Vinogradskoj na pregledu i kako sam prvoritkinja i otvorena za jeeedva 1 cm, taman da mi uguraju najtanji tubus za amnioskopiju, to mi je napravljeno do sada dvaput.. Jucer mi je rekla da mogu ocekivati i nesto svjeze krvi zbog te pretrage i tako je i bilo ali je prestalo. E sad, ja sam mislila da kad predjem termin, da idem svaki drugi dan u bolnicu da mi provjeravaju plodovu vodu i rade ctg, ali to mi je jucer napravljeno i rekla mi je da iduci put dodjem u subotu kad napunim 41 tjedan, da prije toga ne treba. Nego da pratim pokrete bebe koji moraju biti konstantni kao i do sada i u slucaju bilo kakvog usporenja da se javim i ranije.
Ja si mislim da mi mozda ne zeli raditi amnioskopiju svaka 2 dana jer sam dolje ne bas prohodna pa bih svaki put tako krvarila... Evo ne znam. Kwkva su vasa iskustva?
Sortiraj odgovore
Najstariji