Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Rujan 2019. 12:34

Martina0204

Da da … od vodenjaka do bebe u krilu ravno 5min hahah😂😂😂
    I ja bi najvise od svega htjela da se to napokon pokrene… ali kao sto sam rekla.. bacila sam ignor svojoj curki dok se ne odluci za ozbiljno 😂

Samo ti nju ignor pa da nebi tebi bilo ko u filmu hop evo je  haahhah 🤣🤣 ali ustvari nije to tak lose da te malo jos zeza i onda samo odluci ja odooo van mamika i da brzooo dodje tebi u ruke.... Svima nam zelim brz i sto laksi porod.. 🤗 Sad ce krenut ludilo sa bebicama kako ce nam dolaziti... Do sada sve prije termina samo tvoja malena zeki nas sve.. 

03. Rujan 2019. 12:44

Curkeeee kako ide ono stavljanje slika na forum zagubila sam onaj link od stranice di stavis sliku.. 

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 13:11

Odlucila sam se malo ispruziti i sad me eto opet probudila bol u trbuhu. Opce ne znam kaj da radim... glupo mi ic u bolnicu zbog nicega a opet dokle cekati...🙈 bolje kad pukne vodenjak bar se nemas kaj razmisljat previse...

Julie
    03. Rujan 2019. 13:19

Ja mislim da ti imaš pripremne trudove tj da su sad u većem razmak u i da je to to. Danas ćeš ti ići za Petriću i roditi svoju bebicu 🥰
    Ja sam isto zaspala i sad ću napraviti nešto za ručak premda imam bolove u želucu koji me tjeraju ko na povraćanje. 🤮🙈

Julie
    03. Rujan 2019. 13:19

Mislila sam na Petrovu ali eto mob prebaci 

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 13:24

Julie

Ja mislim da ti imaš pripremne trudove tj da su sad u većem razmak u i da je to to. Danas ćeš ti ići za Petriću i roditi svoju bebicu 🥰
    Ja sam isto zaspala i sad ću napraviti nešto za ručak premda imam bolove u želucu koji me tjeraju ko na povraćanje. 🤮🙈

Ja ne znam kaj da mislim 😂😂😂🙈🙈🙈
    Mislim da cu se malo opustiti kad muz dode doma ako bude potrebe da smo za 5 min u bolnici 😂
    Mene nekih mj dana mucio tak zeludac.. a u cijeloj trudnoci ni jednom nisam povracala, da jesam mozda bi dobila manje kila hahahha 😂😂

03. Rujan 2019. 13:26

Martina0204

Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog… i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti…

Tako isto je bilo meni, vodenjak mi je puknuo visoko i voda je cijeli dan curkala.. 

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 13:28

ayla

Martina0204

Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog… i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti…

Tako isto je bilo meni, vodenjak mi je puknuo visoko i voda je cijeli dan curkala..

Meni je ovo vise bilo sluzavo... ne curi vise nis🙄

PetiteFille
    03. Rujan 2019. 13:36

Bok cure, 
    ja sam presla termin za 3 dana i cini mi se da se jos niiiista ne dogadja! Dobro, ima tu i tamk naznaka... Male kontrakcije, smeckasti iscjedak i jaaaaako spusten trbuh! Ali ne znam sto da radim s nestrpljivoscu!

Druga stvar, bila sam jucer u Vinogradskoj na pregledu i kako sam prvoritkinja i otvorena za jeeedva 1 cm, taman da mi uguraju najtanji tubus za amnioskopiju, to mi je napravljeno do sada dvaput.. Jucer mi je rekla da mogu ocekivati i nesto svjeze krvi zbog te pretrage i tako je i bilo ali je prestalo. E sad, ja sam mislila da kad predjem termin, da idem svaki drugi dan u bolnicu da mi provjeravaju plodovu vodu i rade ctg, ali to mi je jucer napravljeno i rekla mi je da iduci put dodjem u subotu kad napunim 41 tjedan, da prije toga ne treba. Nego da pratim pokrete bebe koji moraju biti konstantni kao i do sada i u slucaju bilo kakvog usporenja da se javim i ranije. 
    Ja si mislim da mi mozda ne zeli raditi amnioskopiju svaka 2 dana jer sam dolje ne bas prohodna pa bih svaki put tako krvarila... Evo ne znam. Kwkva su vasa iskustva? 

Venus
    03. Rujan 2019. 13:37

Aurora zar dolazi patronazna prije poroda? 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.