Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog… i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti…
Tako isto je bilo meni, vodenjak mi je puknuo visoko i voda je cijeli dan curkala..
Bome meni je filmski puknuo vodenjak 😂 bas dosta je izaslo vode odjednom, a nakon toga je stalno curilo i nisu mi pomoglo ni ulosci ni nista, ne mozes zaustavit, vec sam tako krenula u bolnicu dok se jos slijevalo niz noge 🙈
A martina ako ti se ta bol bude javljala u razmaku 10min, kreni u bolnicu ako zelis epiduralnu (da ti stignu izvadit krv i pripremit), a ako ne zelis epiduralnu, mozes krenut kad trudovi budu na 5min, iako su meni stalno bili nepravilni razmaci izmedju trudova, cak i u radjaoni pri izgodnu (dakle na samom kraju poroda) pa ni to nije neko pravilo 😯
Bok cure,
ja sam presla termin za 3 dana i cini mi se da se jos niiiista ne dogadja! Dobro, ima tu i tamk naznaka… Male kontrakcije, smeckasti iscjedak i jaaaaako spusten trbuh! Ali ne znam sto da radim s nestrpljivoscu!
Druga stvar, bila sam jucer u Vinogradskoj na pregledu i kako sam prvoritkinja i otvorena za jeeedva 1 cm, taman da mi uguraju najtanji tubus za amnioskopiju, to mi je napravljeno do sada dvaput.. Jucer mi je rekla da mogu ocekivati i nesto svjeze krvi zbog te pretrage i tako je i bilo ali je prestalo. E sad, ja sam mislila da kad predjem termin, da idem svaki drugi dan u bolnicu da mi provjeravaju plodovu vodu i rade ctg, ali to mi je jucer napravljeno i rekla mi je da iduci put dodjem u subotu kad napunim 41 tjedan, da prije toga ne treba. Nego da pratim pokrete bebe koji moraju biti konstantni kao i do sada i u slucaju bilo kakvog usporenja da se javim i ranije.
Ja si mislim da mi mozda ne zeli raditi amnioskopiju svaka 2 dana jer sam dolje ne bas prohodna pa bih svaki put tako krvarila… Evo ne znam. Kwkva su vasa iskustva?
Meni je u cetvrtak tocno 42 po mengi, po ultrazvuku 41.
Proslu srijedu su mi gledali plodnu vodu, pa me narucili na pregled u petak, onda samo na ctg u sub i ned, jucer je trebala biti indukcija ali s obzirom na ultrazvuke prve odgodili za cetvrtak, s tim da su mi opet pogledali vodu i sutra moram na ctg.
Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog… i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti…
Tako isto je bilo meni, vodenjak mi je puknuo visoko i voda je cijeli dan curkala..
Bome meni je filmski puknuo vodenjak 😂 bas dosta je izaslo vode odjednom, a nakon toga je stalno curilo i nisu mi pomoglo ni ulosci ni nista, ne mozes zaustavit, vec sam tako krenula u bolnicu dok se jos slijevalo niz noge 🙈
A martina ako ti se ta bol bude javljala u razmaku 10min, kreni u bolnicu ako zelis epiduralnu (da ti stignu izvadit krv i pripremit), a ako ne zelis epiduralnu, mozes krenut kad trudovi budu na 5min, iako su meni stalno bili nepravilni razmaci izmedju trudova, cak i u radjaoni pri izgodnu (dakle na samom kraju poroda) pa ni to nije neko pravilo 😯
Ja sve cekam neke bolove u ledjima 😂🙈
Sad sam si mjerila tlak 108/65 jer sam najednom osjetila takvu slavinu, vrtoglavicu, počele mi se Trsat ruke i preznojavam se. Očito zbog hrane jer nisam jela ništa od 7 ujutro. Sad sam nabacala u sebe Jaffa kekse i mali cips, šećer i sol i malo mi je ok. Legla pod klimu. Bas sam se prepala. Jooooj stalno mi je nešto i vrc mi je dosta svega.
Petite Fille pa i meni ne to čudno jer može se zamutit voda i kaj onda. Mislim da bi trebala ići češće ali opet nisam liječnik pa da previše ne pametujem.
Meni je ovo vise bilo sluzavo… ne curi vise nis🙄
I meni je bilo prvo sluzavo i bilo je dosta sluzi al i uz sluz meni je voda curkala kojoj oni nisu pridavali puno paznje zato me i bolilo luđački jer je voda izlazila a ja se sporo otvarala
Sad sam si mjerila tlak 108/65 jer sam najednom osjetila takvu slavinu, vrtoglavicu, počele mi se Trsat ruke i preznojavam se. Očito zbog hrane jer nisam jela ništa od 7 ujutro. Sad sam nabacala u sebe Jaffa kekse i mali cips, šećer i sol i malo mi je ok. Legla pod klimu. Bas sam se prepala. Jooooj stalno mi je nešto i vrc mi je dosta svega.
Petite Fille pa i meni ne to čudno jer može se zamutit voda i kaj onda. Mislim da bi trebala ići češće ali opet nisam liječnik pa da previše ne pametujem.
Sad bi ti dala slanog speka kojeg sam natrpala u sebe odma bi ti se tlak unormalio 😂
Al mislim da je to ok tlak, sto mi je bilo ne znam, očito glad. Sad mi je malo bolje
Meni je ovo vise bilo sluzavo… ne curi vise nis🙄
I meni je bilo prvo sluzavo i bilo je dosta sluzi al i uz sluz meni je voda curkala kojoj oni nisu pridavali puno paznje zato me i bolilo luđački jer je voda izlazila a ja se sporo otvarala
Poslat ce me u ludaru ak im sad odem i kazem da mi curi voda 🙈 prosli tj mi dvaput radili test za plodnu vodu..
Al mislim da je to ok tlak, sto mi je bilo ne znam, očito glad. Sad mi je malo bolje
A je, vidla sam 98 umjesto 108 🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji