Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    03. Rujan 2019. 09:14

ivana0907

Jutro cure…. i mi danas punimo 29 tt ulazimo u 30 tt….
    ajmee sad mi ta brojka stalno u glavi kao jos maloo..😊 vi koje ste tu negdje jeste vec pocele sa kupovinom stvari za sebe i bebu?
    Ja svoju tabletu za stitnjacu popijem oko 6 onda se jos malo vratim u krevet i tako da mogu u 7 sa mm popit kavu prije posla…
    Svima sretno na pregledima danas! 😊

Ja nisam jos nista kupila, gledam po netu sto bi mogla uzeti pa cu danas mozda do bubamare a sutra je zuta srijeda pa cu svratiti do baby centra. Barem da krevetic, madrac, AS rijesim a sitnije stvari cu lakse

03. Rujan 2019. 09:18

Dior2

Curke gdje ste kupovale jednokratne uloške dm, muller…?
    Martina sretno i nadamo se da ce danas biti gotovo tvoje iščekivanje cura je htjela da malo zahladi ipak je bilo vruce. 😉

Hej ja kupila sebi one To To u bipi ali evo posto sam ja krupnija meni su te onak dosta plitke i onda sam otisla u ljekarnu i kupila od tene te gacice njihove su dublje i vise se rastezu ja prezadovoljna cak su bile i jeftinije ali kako mi mama radi na takvom mjestu gdje to koriste cesto donjela mi luda moja kuc cijeli paket tako da imam 5 pakovanja po 5 gacica unutra i te To To sto sam kupila s tim da u njima fale jedne koje sam probala pa ako koja nije kupila jos evo ja poklonim jer koji ce mi klinac toliko toga hhaha.. Ostavila sam sebi dva pakiranja znaci 10 komada ali ja planiram kombinirat i pamucne gacice u bolnici pa vjerojatno ni onih 5 mozda ne potrosim.. 

03. Rujan 2019. 09:22

Dior2

Curke gdje ste kupovale jednokratne uloške dm, muller…?
    Martina sretno i nadamo se da ce danas biti gotovo tvoje iščekivanje cura je htjela da malo zahladi ipak je bilo vruce. 😉

Hahahahhha eo vidi budale mene ja vidjela ovo jednokratne i ja odmaaaa pocela pisat o gacicama bozeeee 😵😵😵😵😵😵 kakav sam ja debil uopce ne citam ocito mi kava jos nije djelovala pa ne citam do kraja. No kako god eto ja se pohvalila jednokratnim gacicama a ti jadna pitala za uloske. Ajd nek sam ja tebi brze bolje odg.. I biti ja sam i uloske kupila u bipi kod nas su bili 60 kn chico. 

LollyBB
    03. Rujan 2019. 09:34

Jutro, cure! Tko ide danas u TA na Merkur neka zna da je dr Flisar tamo. Sve ok prošlo. Zatvorena, ništa se ne događa. :)

Venus
    03. Rujan 2019. 09:34

Jutro cure, i u Splitu padala kisa napokon i pala temp na 21, osjet 18. Divota, al ja sam i dalje s klimom spavala jer trudnicii valunzi su nova stvar u mom zivotu zadnje vrijeme 😅😅

Martina, sretno ti ako je to to! 🤗

Cure jel ima u dm-u uzet Chicco uloske? Dobila sam onaj trudnicki bon za 15puta vise bodova na cijelu kupovinu, ili koliko vec pa bih poslala svoje da mi kupe vecinu toga za rodiliste u dmu ako bude. I jeste vidili kod njih mozda one Jessa jednokratne gacice sto ih dodje 5 u komadu (Jessa einmalslips na googleu)? Te mi se cine super udobne i mekane, htjela bih izbjec onu mrezicu

• ReginaP
    03. Rujan 2019. 09:37

LollyBB

Jutro, cure! Tko ide danas u TA na Merkur neka zna da je dr Flisar tamo. Sve ok prošlo. Zatvorena, ništa se ne događa. :)

E super hvala ti 😁 nadam se da danas nisi dugo čekala

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 09:42

Venus

Jutro cure, i u Splitu padala kisa napokon i pala temp na 21, osjet 18. Divota, al ja sam i dalje s klimom spavala jer trudnicii valunzi su nova stvar u mom zivotu zadnje vrijeme 😅😅

Martina, sretno ti ako je to to! 🤗

Cure jel ima u dm-u uzet Chicco uloske? Dobila sam onaj trudnicki bon za 15puta vise bodova na cijelu kupovinu, ili koliko vec pa bih poslala svoje da mi kupe vecinu toga za rodiliste u dmu ako bude. I jeste vidili kod njih mozda one Jessa jednokratne gacice sto ih dodje 5 u komadu (Jessa einmalslips na googleu)? Te mi se cine super udobne i mekane, htjela bih izbjec onu mrezicu

Ima chicco u dmu bas jucer vidjela. Ja sam uzela to to mrezaste gacice jer su mi svi rekli da su mrezaste najbolje, da su neke curke imale nemrezaste pa su slale muzeve da im kupe mrezaste. Ja jucer setala po dmu kak je bila kisa i uzela jos jedne mrezaste broj vece jer sam zakljucila da mi je guzica ogromna 😂🙈

03. Rujan 2019. 09:51

Martina nista se ne dogadja? Ja si nekako mislim da ce tvoja bebica doci danas... 

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 09:55

Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog... i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti...

mc_zgb
    03. Rujan 2019. 09:58

Martina0204

Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog… i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti…

Meni to zvuci kao dobra priprema. Nadam se da ce krenuti sve i da ce dobro proci. Drzim figeee 🤞😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.