Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    03. Rujan 2019. 09:34

Jutro cure, i u Splitu padala kisa napokon i pala temp na 21, osjet 18. Divota, al ja sam i dalje s klimom spavala jer trudnicii valunzi su nova stvar u mom zivotu zadnje vrijeme 😅😅

Martina, sretno ti ako je to to! 🤗

Cure jel ima u dm-u uzet Chicco uloske? Dobila sam onaj trudnicki bon za 15puta vise bodova na cijelu kupovinu, ili koliko vec pa bih poslala svoje da mi kupe vecinu toga za rodiliste u dmu ako bude. I jeste vidili kod njih mozda one Jessa jednokratne gacice sto ih dodje 5 u komadu (Jessa einmalslips na googleu)? Te mi se cine super udobne i mekane, htjela bih izbjec onu mrezicu

• ReginaP
    03. Rujan 2019. 09:37

LollyBB

Jutro, cure! Tko ide danas u TA na Merkur neka zna da je dr Flisar tamo. Sve ok prošlo. Zatvorena, ništa se ne događa. :)

E super hvala ti 😁 nadam se da danas nisi dugo čekala

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 09:42

Venus

Jutro cure, i u Splitu padala kisa napokon i pala temp na 21, osjet 18. Divota, al ja sam i dalje s klimom spavala jer trudnicii valunzi su nova stvar u mom zivotu zadnje vrijeme 😅😅

Martina, sretno ti ako je to to! 🤗

Cure jel ima u dm-u uzet Chicco uloske? Dobila sam onaj trudnicki bon za 15puta vise bodova na cijelu kupovinu, ili koliko vec pa bih poslala svoje da mi kupe vecinu toga za rodiliste u dmu ako bude. I jeste vidili kod njih mozda one Jessa jednokratne gacice sto ih dodje 5 u komadu (Jessa einmalslips na googleu)? Te mi se cine super udobne i mekane, htjela bih izbjec onu mrezicu

Ima chicco u dmu bas jucer vidjela. Ja sam uzela to to mrezaste gacice jer su mi svi rekli da su mrezaste najbolje, da su neke curke imale nemrezaste pa su slale muzeve da im kupe mrezaste. Ja jucer setala po dmu kak je bila kisa i uzela jos jedne mrezaste broj vece jer sam zakljucila da mi je guzica ogromna 😂🙈

03. Rujan 2019. 09:51

Martina nista se ne dogadja? Ja si nekako mislim da ce tvoja bebica doci danas... 

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 09:55

Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog... i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti...

mc_zgb
    03. Rujan 2019. 09:58

Martina0204

Ne.. jos mi curka nesto malo sluzavog… i boli me i dalje trbuh ne konstantno, cca svakih pola sata me zgrci ko da cu dobiti…

Meni to zvuci kao dobra priprema. Nadam se da ce krenuti sve i da ce dobro proci. Drzim figeee 🤞😍

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 10:01

Budemo vidjeli🙈 nekak to pokusavam ignorirati da se opet ne ponadam bezveze... ako krene zaozbac nebum mogla ignorirati 😂😂😂

LollyBB
    03. Rujan 2019. 10:02

ReginaP

LollyBB

Jutro, cure! Tko ide danas u TA na Merkur neka zna da je dr Flisar tamo. Sve ok prošlo. Zatvorena, ništa se ne događa. :)

E super hvala ti 😁 nadam se da danas nisi dugo čekala

Nisam. Došla nešto prije 7 i oko 9.15 bila gotova. Ionako se jako rano budim pa mi je svejedno. :)

LollyBB
    03. Rujan 2019. 10:03

I sad vidim u nalazu zabilježenu jednu kontrakciju u 20 min ctg. Očito ništa bitno čim mi dr nije ni spomenula. 

• Martina0204
    03. Rujan 2019. 10:27

Deja1988

Pikulica-ja zaspala🙈😁😁😁 Za stitnjacu sam vadila krv,ali vidim da mi se opet spustio jako TSH,vjerojatno ce mi u ponedjeljak na kontroli smanjiti terapiju.
    Idem 17.9 u TA…Ali kod dr.Grgica😚 Pricam ti zasto na kavici😊 Ma pusti ciscenje,odmaraj i cuvaj malu curku🥰…Znam da ti smeta,ali samo zazmiri kad vidis nered😁😁 Ovo ti je sad najbitnije🤗🥰🥰
    Martina-jooj,drzim fige da se nesto pokrene i da se napokon rijesis iscekivanja svoje srecice🤗🥰🤗 Na koliko kg su procijenili cca?
    Imaju u dm-u chicco ulosci i to.to mrezaste gacice…
    Aurora-budes taj jedan dan izdrzala,onda polako pocisti i sve 4 u zrak do termina😁🤗

Zadnji ultrazvuk sam imala 14.8., tad su rekli3170g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI