Bila na ctgu, curka aktivna trudova nema🙈
Tako da sutra u 7 krecem… makar su mi rekli da ce jos ujutro sef radaone odlucit jel krecemo il ce jos malo odgoditi… svak prica svoje s obzirom da mi po ultrazvuku malo manja trudnoca…🙄
Sretno 😊
Jutro, mi se danas vracamo u Zg, sutra imam pregled. Isli bi sljedeci tjedan na more ali gledam vrijeme, na sto razlicitih portala, sto razlicitih prognoza, uglavnom, nije bas neko. Trebali smo bolje otici ovaj tjedan, dok je jos bilo lijepo i toplo.
Sto se tice spavanja, spavam na oba boka, na ledjima ne, tu u daruvaru ne mogu zaspati navecer i budim se cesto nocu, jos me i mala nagurava pa se nikako ljudski naspavati.
Ma pusti vremensku prognozu, to se promijeni za cas. Ne bi bio prvi put da su fulali. Ja bih na tvom mjestu otisla ako se dobro osjecas. Ovo ti je zadnje more bez djeteta, treba iskoristit vrijeme nasamo s muzem. Malo se odmaknut od svega i svih, uzivat, setat, ic na vecere, promijenit klimu. 😊
Bila na ctgu, curka aktivna trudova nema🙈
Tako da sutra u 7 krecem… makar su mi rekli da ce jos ujutro sef radaone odlucit jel krecemo il ce jos malo odgoditi… svak prica svoje s obzirom da mi po ultrazvuku malo manja trudnoca…🙄
Sretno, dns napravi sve sto moras i odi na miru sutra :)
Vidim da pisete da nemate volje za nikoga, tak i ja...cekam dragog u srijedu da dode i onda ki samo treba mir. Nikakva druzenja, price...danas idem s frendicom na kavu ali takoi se ne da nju slusati tude probleme u ovom stadiju...onda se pitam jesam li bezobrazna ali kazem sama sebi trudna si i imas pravi na to...jednostavno takva faza je dosla
Ma ne znam.. skuzila sam da rade indukciju 10ak dana nakon termina. A za plodnu vodu isto neki kazu da je to sve relativno... pogledaju je ona je mlijecna a za sat vremena se vec moze beba pokakati... 🙄
Mi smo trenutno u 34.tjednu :)
Bebač je aktivan, jedino što se još nije okrenio pa mi ne gine carski… Toga se bojim :(
Suosjećam, mi smo 36+5 i curica je na zadak i u srijedu je rekao doktor da se u 39.tj dogovaramo za termin carskog...znam da je jedino bitno da je beba zdrava ali stvarno sam htjela prirodno i carski mi do pred malo nije ni pao na pamet😣
Bebač je aktivan, jedino što se još nije okrenio pa mi ne gine carski… Toga se bojim :(
Suosjećam, mi smo 36+5 i curica je na zadak i u srijedu je rekao doktor da se u 39.tj dogovaramo za termin carskog…znam da je jedino bitno da je beba zdrava ali stvarno sam htjela prirodno i carski mi do pred malo nije ni pao na pamet😣
A su spominjali da postoji mogućnost da se u zadnji tren okrene?
Meni je isto dr rekla na zadnjoj kontroli da je to za sada carski, ali da ne brinem, možda se ipak okrene
Ja bi ga isto rado izbjegla zbog dužine oporavka
Joj malo mi je lakše kad vidim da ste i vi u sličnim razmišljanjima 😅 meni svi užasno idu na živce, odjednom me svi zovu i šalju poruke i to onak ljudi s kojima se nisam čula mjesecima i svi bi se sad družili ili dolazili, a meni nije do ničeg. Sklupcala bi se uz muža i psa i čekala kad će trudovi 😂 bas sam razmišljala kak sam zločesta i da ljudi imaju najbolju namjeru, ali ne mogu si pomoći. Meni su stopala otekla i šake, lijeva šaka puno više i bole me baš kosti u stopalu i rukama, ma sve me boli i smeta 🤣
Merkur mame, da čujem sad opet, šta ste spakirale u onu manju torbu za radaonu? 😊 Čitam one njihove popise i sva sam se pogubila, mislim da me malo nervoza pere. Pišite detaljno 😁😘
Voda
Labelo
Slape
Vlazni toaletni papir
Mob i punjac
Nalazi
Sitna hrana (energetske plocice, krekeri, bomboni) - stavila uglavnom za dragog ako se zadrzimo u sred noci da prigrize, ja mislim jesti prije nego idem i izdrzati do poslije poroda ako budem mogla
Jednokratno odijelo za dragog
Jedne jednokratne gace i dva chicco uloska - na Merkuru ne treba dok se ne dode u sobu jer do tada stave plahtu medu noge, ali sam stavila da mi je odmah pri ruci i ako zatreba
To sam sve stavila, hvala 😊
Spavacica ide njihova i to je to ak se ne varam?
Suosjećam, mi smo 36+5 i curica je na zadak i u srijedu je rekao doktor da se u 39.tj dogovaramo za termin carskog…znam da je jedino bitno da je beba zdrava ali stvarno sam htjela prirodno i carski mi do pred malo nije ni pao na pamet😣
A su spominjali da postoji mogućnost da se u zadnji tren okrene?
Meni je isto dr rekla na zadnjoj kontroli da je to za sada carski, ali da ne brinem, možda se ipak okrene
Ja bi ga isto rado izbjegla zbog dužine oporavka
Meni je rekla da je beba jos mobilna i nije se spustila ali da su jako male šanse da ce se okrenuti🙃 na kraju dana bolje tako i da se odmah pripremim za carski nego da se forsira nešto pa da nakon tko zna koliko sati mučenja zavrsim na hitnom...
Noemi ja sam pojela lubenice ovu trudnocu za kamion 😂🙈 jednostavno ne prode gotovo dan da ju ne jedem.
Martina sretno 💖
Anemone ja sam uzela par chicho uloska, jedne jednokratne gacice, kikiriki i cokoladice za dragog, njegovo jednokratno odjelo. Mali gel za tusiranje i rucnik zbog klistita pa ne znam dal tamo toga ima, dezinfekcijske maramice, papiri, mob i punjac, spavacicu i japanke.
Sortiraj odgovore
Najstariji