I toaletni papir rolu, to sam zaboravila napisati. Spavacica ide njihova, al ja imam dvije pa sam jednu strpala a dalje cemo vidjeti
Mi smo trenutno u 34.tjednu :)
Bebač je aktivan, jedino što se još nije okrenio pa mi ne gine carski… Toga se bojim :(
Suosjećam, mi smo 36+5 i curica je na zadak i u srijedu je rekao doktor da se u 39.tj dogovaramo za termin carskog…znam da je jedino bitno da je beba zdrava ali stvarno sam htjela prirodno i carski mi do pred malo nije ni pao na pamet😣
A su spominjali da postoji mogućnost da se u zadnji tren okrene?
Meni je isto dr rekla na zadnjoj kontroli da je to za sada carski, ali da ne brinem, možda se ipak okrene
Ja bi ga isto rado izbjegla zbog dužine oporavka
Rade ti jos zadnji uzv pred sam carski, za svaki slucaj, ako se beba okrene. Moja nije pa sam isla na carski
Cure, kad ste krenule prati robicu? Imam jos 2 i pol mj i nekako mi se jos cini prerano. Mislim da sam sa kceri prala nekih mjesec dana ranije, ne sjecam se vise
Mi smo trenutno u 34.tjednu :)
Bebač je aktivan, jedino što se još nije okrenio pa mi ne gine carski… Toga se bojim :(
Suosjećam, mi smo 36+5 i curica je na zadak i u srijedu je rekao doktor da se u 39.tj dogovaramo za termin carskog…znam da je jedino bitno da je beba zdrava ali stvarno sam htjela prirodno i carski mi do pred malo nije ni pao na pamet😣
A su spominjali da postoji mogućnost da se u zadnji tren okrene?
Meni je isto dr rekla na zadnjoj kontroli da je to za sada carski, ali da ne brinem, možda se ipak okrene
Ja bi ga isto rado izbjegla zbog dužine oporavka
Rade ti jos zadnji uzv pred sam carski, za svaki slucaj, ako se beba okrene. Moja nije pa sam isla na carski
U kojem tjednu si rodila?
Martinadrzimo fige da se nesto pokrene danas 😊 da ctg ocita trudove 😊
Sto se tice oticanja, ja nisam nesto bila.otecena. Gin mi je rekao da izbhegavam lubenicu zato sto se od nje zna voda zadrzavat, tako da sam ju jela samo par puta (nisam mogla odoliti).
Frajla, ajla, senci jel koja od vas koristila ili koristi biogaia kapi protiv grcica? Znam da je jos rano za grcice, ne znam bih li ih uvela uopce ili ne, pod parolom bolje sprijecit nego lijecit 😁
Bio gaia nisu klasicne kapi protiv grceva to je probitik koji se mora davat svaki dan i dobre su ali nece zaustaviti grceve ako ih dijete ima nego samo pomoc da se prije razvije taj zelucani sustav..kapi protiv grceva koje se daju kad krene bol i grcenje imaju zovu se colic nama pomazu.kad vidim da mala krene plakati i grciti se onda dajem.do 4 puta dnevno se mogu davati i ne treba svaki dan znaci samo kad krene bol..ima kupiti u svakoj ljelarni i kostaju oko 130 kn
I isto nije da skroz uklone bol jer i nakon njih mala se jos neko vrijeme grci ali imam osjecaj da dosta manje..primjer jucer je vikala do ponoci.od muke se sva istipala po licu i oku..izgleda kao da je bila u ratu🙄😫
Jutro cure! Ja jos danas idem obavit ctg. Cak sam dobro i spavala, sto je dobro s obzirom da mi je to zadnje spavanje 🙈
Mislim da navecer necu moci oka sklopiti makar bi se trebala odmoriti jer ko zna sta me sutra ceka 😑🙄
Sretno i samo pozitivno razmisljaj..koliko nas je na indukciji zavrsilo i prrodje i to i sve smo zive i zdrave i nije vjeruj mi toliko strasno kao sto mislis..je da je bolno ali brze..ja sam 7 sati pod bolovima lezala a nisam se otvarala i vjeruj kad su me stavili na drip da sam bila sretna iako me rasturalo brzo je onda krenulo i otvaranje i sve..ovako sam imala osjecaj da necu nikad roditi..dole kao zacementirana
Jeja i Frajla sretan put na more... Ma kakvo god bilo vrijeme lijepo je promjenit sredinu uzivajte s djecicom i jos vise s muzicem, ili jos bolje uzmite da se vi odmorite od svega napokon i pripremite za zavrsnicu 😉
...
Kako je malo bar zahladilo prek noci ja da pokucam u drvo spavam u komadu po 7h (nadam se da ce ostat tako 🙈) i jos prek dana po cca 2h, i opet sam sva umorna skljocam bolna...😏🤦🏼♀️
...
Deja nije pomoglo mazuckanje?😔 Ma mozda se ne budu sirile pa ostanu i jedine 🤞🥰
...
Cure cemu pompa oko tog carskog? Pa nije dns carski ko kad su nas majke radjale pa bile po tjedan u bolnici...
Sestricna je bila bas mrvica s svojih 1.45m rodila bebu od 4.2kg naravno morala na carski ali nju su isto ko i druge pustili nakon 3dana kuci i koncici sami pootpadali a ona se osjecala super i mogu reci i bolje nego neke koje su vaginalno rodile i imale tezi oporavak.... Sve je to individualno od osobe do osobe, nemojte se bojati... Evo nasa Ayla je imala problem s venom sto nebi nikad pomislila da bi zbog toga mogla duze ostat, a s obzirom da sam dr. spomenula svoje vene i pokazala joj odmah je navela to pod dijagnozu gore da je 1.stupnja i to pokraj ICSI sto je njima jako bitno....
Opustite se, nemojte se plasiti krenite s pozitivom i da ce sve biti u redu 🥰💕🤗😘
Koje su uopce indikacije za inducirani porod? Ja iskreno bas i ne vidim smisao ako je trudnoca uredna i plodna voda ok…jel to kod nas rade kao na traci, da se rijese poroda ili sto? Ima mi logike da ce beba doci kad bude spremna i da je inducirani potreban samo ako je ugrozen neciji zivot. A termin se prijeđe tek nakon 42 tjedna, ne kizim zasto onda forsaju ranije.
Meni su u bolnici rekli da ako ne dobijem trudove 40+ 3,4 dana da će inducirati zbog dijagnoze visokog tlaka u trudnoći. Kako će biti, vidjet ćemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji