Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    31. Kolovoz 2019. 23:15

Da li vi od pocetka imate tvrdi trbuh? Ja da i to je jedini kakav znam da bi mi danas vec treca rotkinja rekla da kak ja imam tak tvrd trbuh, njoj nije tako bio. 

31. Kolovoz 2019. 23:19

Kengurica

Da li vi od pocetka imate tvrdi trbuh? Ja da i to je jedini kakav znam da bi mi danas vec treca rotkinja rekla da kak ja imam tak tvrd trbuh, njoj nije tako bio.

Hihi moj jakooo dugo nije bio tvrd sad vec je jedno mj dana.. Doduse ja imam naslage od prije trudnoce pa je zato dugo bio mekan na prvu kad ga dodirnes.. Sada je okrugliji i bas onako napet sto je sada normalno pa velika je to bebica vec.. 

31. Kolovoz 2019. 23:24

Kada vidim kako vama rijetko rade uzv ja sam imala srecu sto moj dr stvarno svaki put radi uzv i sve pregledava, po zadnje me narucivo svaki dr dan da pogleda protoke bebine i da vidi da je sve ok i mislim da to svakoj trudnici treba da osjeti sigurnost u svog doktora i da je s bebom sve ok 😊

• MonaL.
    31. Kolovoz 2019. 23:29

Ja sam svakih tjedan dana na uzv,a svaka 3 me gleda sondom i rukom. Još malo pa će i ctg. 
    A trbuh mi je tvrd od početka,i još uvijek je 🤔

01. Rujan 2019. 00:18

Aurora- upotpunosti te razumijem! Tako i ja isto! Hocu spavat, hocu da je sve spremno i cisto... i onda kad mi se stvori neki nered poludil. Ili ako razmisljm sto bih jos mogla ocistiti, pa mi dode da se na luster popnem i njega cistim. O pricanju da ne pricam, nikako se namjestit, nijednu noc nisam zaspala prije 3. Obavezno rano budenje, nekad kasnije, ali s ustajanjem 45x! Ufff 😤

• Martina0204
    01. Rujan 2019. 06:47

Jutro cure!  Ja jos danas idem obavit ctg. Cak sam dobro i spavala, sto je dobro s obzirom da mi je to zadnje spavanje 🙈
    Mislim da navecer necu moci oka sklopiti makar bi se trebala odmoriti jer ko zna sta me sutra ceka 😑🙄

luce35
    01. Rujan 2019. 07:16

Jutro 🌞
    Martina sutra ces imati bebicu u narucju 😍, opusti se danas, obavi sitnice koje jos imas i to je to napokon 😀

lala3
    01. Rujan 2019. 07:17

Martina draga sretno, 🤞 da se danas samo pokrene, ako se toliko bojis indukcije... 😘😘😘

• Martina0204
    01. Rujan 2019. 07:19

luce35

Jutro 🌞
    Martina sutra ces imati bebicu u narucju 😍, opusti se danas, obavi sitnice koje jos imas i to je to napokon 😀

Da.. to si ponavljam od petka u glavi... prestala sam i mislit na to kako ce bit i kolko ce trajat samo vrtim u glavi sliku kak je stavljaju na mene i odma se smirim... 🙏🥰

Julie
    01. Rujan 2019. 07:48

Jutreko svima ☀️
    Martina slazem se sa Luce, znam da si pod stresom ali sutra ces dobiti svoju bebicu. Ja sam isto zadnjih dana ko ludaca, ne prode sat da ne razmisljam jel ce vodenjak puknut jel ovo jel ono. Malo nesto strecne ja zabrijem da je trud, mislim mozda i je ali lazni. Da ne govorim o porodu, bojim se pak carskog itd..... 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.