Curke, jutro :)
Nikako se ja javiti. Uzivala u suncu i moru mjesec i pol dana. Bas nam je bilo lijepo. Šetnje, more, sunce i plivanje... Čim sam se vratila kući, krenuli problemi. Krenula sam oticati u nogama i rukama ( šaka). Trudim se ne jesti zasoljenu hranu i pijem dovoljno vode, jedem voća i povrća, ali svejedno.
Muči li to koju od vas mozda i kako si pomažete?
Mi smo trenutno u 34.tjednu :)
Bebač je aktivan, jedino što se još nije okrenio pa mi ne gine carski... Toga se bojim :(
Svim curama koje su postale majke, od srca čestitam. Neka vam oporavak bude lagan i brz. :)
DijMar imas nadmadrac možda? Mene je ubijalo spavanje, neki dan sam od mame posudila dormeo i puno je bolje, nekak trbuh utone u njega pa je lakše 😊 inače sam spavala na dosta tvrdom madracu, pasalo mi je - sad mi je ovo super
Jutro :) joj da, to spavanje...kad pada noc mene nervoza lovi jer znam da cu se 100 puta izokretat u snu i dic..strija sam dibila par sitnih samo po guzovima al se ne vide kad obucem gace ili kupaci ..nadam se da nece jos negdje iskocit jer se mazem od pocetka svaki dan
Jutro
Evo mi se pakiramo, pa napokon idemo na more
Drzite fige da nas vrijeme posluzi. Gledma prognozu, al sto jeja kaze stalno ju mijenjaju, pa se još nadam da ce biti dobro
Ja jos spavam bez problema, zadnji put sam si uzela veliki jastuk kad mi je rame pocelo smetati i ond ami je bilo bolje, jer inace spavam na onom malom anatomskom.
Sto se uzv u trudnickoj tice, ovisi kad krecete. Ako se ide tamo od 37 tt najcesce rade jedan ili nijedan uzv ako je sve ok
DijMar imas nadmadrac možda? Mene je ubijalo spavanje, neki dan sam od mame posudila dormeo i puno je bolje, nekak trbuh utone u njega pa je lakše 😊 inače sam spavala na dosta tvrdom madracu, pasalo mi je - sad mi je ovo super
I moj madrac je malo tvrđi i ko što ti kažeš, pasalo mi je do sad...nemam nadmadrac, ali probat ću na krevetu od sestre noćas spavati di je madrac dosta mekši...
Eh da, strija tice, zadnji put sam pobozno mackala stomak, prvo bademovim, kasnije maslinovim i nista nije ispuco. Samo malo bokovi i grudi.
Sad se ne sjetim cesto namazati, a kad bi se i sjetila sam obicnim kremama, i evo ga vec je popuco 😱😭
Sad sam uzela mustelino ulje i nadam se da nece vise
Martina drzimo fige da se nesto pokrene danas 😊 da ctg ocita trudove 😊
Sto se tice oticanja, ja nisam nesto bila.otecena. Gin mi je rekao da izbhegavam lubenicu zato sto se od nje zna voda zadrzavat, tako da sam ju jela samo par puta (nisam mogla odoliti).
Frajla, ajla, senci jel koja od vas koristila ili koristi biogaia kapi protiv grcica? Znam da je jos rano za grcice, ne znam bih li ih uvela uopce ili ne, pod parolom bolje sprijecit nego lijecit 😁
Bila na ctgu, curka aktivna trudova nema🙈
Tako da sutra u 7 krecem... makar su mi rekli da ce jos ujutro sef radaone odlucit jel krecemo il ce jos malo odgoditi... svak prica svoje s obzirom da mi po ultrazvuku malo manja trudnoca...🙄
Merkur mame, da čujem sad opet, šta ste spakirale u onu manju torbu za radaonu? 😊 Čitam one njihove popise i sva sam se pogubila, mislim da me malo nervoza pere. Pišite detaljno 😁😘
Voda
Labelo
Slape
Vlazni toaletni papir
Mob i punjac
Nalazi
Sitna hrana (energetske plocice, krekeri, bomboni) - stavila uglavnom za dragog ako se zadrzimo u sred noci da prigrize, ja mislim jesti prije nego idem i izdrzati do poslije poroda ako budem mogla
Jednokratno odijelo za dragog
Jedne jednokratne gace i dva chicco uloska - na Merkuru ne treba dok se ne dode u sobu jer do tada stave plahtu medu noge, ali sam stavila da mi je odmah pri ruci i ako zatreba
Sortiraj odgovore
Najstariji