Pikulice, skida se navlaka za ogradicu na etheral posteljini
Weeeee sad mi nije zao nit da sam po punoj cijeni ju kupila... Bas sam sretna 🥰
Odlicno, i treba se skinut da se moze fino oprat :-)
Bilo bi super kad bi imali neke univerzalne navlake za ogradicu, jer ce mi sad ova samo ic uz ovu posteljinu.
Ma da mislim da cu za pocetak svakako koristit samo donju plahtu, ogradicu i po danu dekicu, po noci vrecu.
A jastucnice mozemo iskoristit ko tetrice, ispod glave za bljuckanje, bez jastuka.
A kad narastu bebe onda moze cijeli set koristit
Cestitke Noemi i Senci! Ostale koje su blizu drzim fige za lagan porod.
Ja trenutno na moru pa mi lakse podnosit vrucine kad se malo bucnem. Malo mi problem sa spavanjem jer nije krevet na koji sam navikla. Jel spavate vi na lijevom boku kako se preporuca ili kako god? Ja ne mogu stalno ista strana, zaboli me kuk i rebra, pa mijenjam, malo lijevo, malo desno... Kod svakog piskenja promijenim 😁
Ja spavam na oba boka, na leđima nikad jer mi niti nije navika a i ne bi u trudnoći.
Ja kao za inat u trudnoci se cesto znam scimati usred noci i probuditi se na ledjima, inace nikada prije nisam spavala na leđima. Najvise trbuh, i sada samo odbrojavam to vrijeme kada cu si napokon ponovno leci na trbuh 🙂 makar je meni receno da se preporuca spavanje na lijevom boku ali nije strasno ako se i ne pridrzavam toga.
Nego, imam pitanje za trudnice koje su krenule u TA, jel vama svaki put na pregledu rade uzv?
forensic anthropology degree requirements
Hvaaala puno
🙋♀️-24g
🙋♂️-34g
👨👩👦 🤰
Ja kao za inat u trudnoci se cesto znam scimati usred noci i probuditi se na ledjima, inace nikada prije nisam spavala na leđima. Najvise trbuh, i sada samo odbrojavam to vrijeme kada cu si napokon ponovno leci na trbuh 🙂 makar je meni receno da se preporuca spavanje na lijevom boku ali nije strasno ako se i ne pridrzavam toga.
Nego, imam pitanje za trudnice koje su krenule u TA, jel vama svaki put na pregledu rade uzv?
Ovisi u kojoj bolnici?
Pa vidis meni ne rade i zato mi je to cudno, do sada sam bila tri puta u ambulanti i samo su mi prvi put radili uzv i to jer mi je bio povišen tlak. Samo mi ctg rade i pregled. Još mi je zadnji put bio i dr. Roki i baš sam se poveselila jer sam čitala ovdje kak ga hvalite i pitao me samo što nemam uzv od zadnjeg puta i rekao to je to vidimo se za tjedan dana. Pa mi vise nije jasno, moram pitati na iducem pregledu.
Sortiraj odgovore
Najstariji